Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Razpis za udeležence: 2. Evropska akademija o mladinskem delu

19.08.2021

Želite raziskati izzive in trende v mladinskem delu? Kako jih nasloviti z inovativnimi praksami in pristopi, koncepti ter strategijami? Želite spoznati, kako poteka proces razvoja inovacij v mladinskem delu? Si pri tem želite medsektorskega in večperspektivnega pristopa?

Odgovore na zgornja vprašanja ponuja že druga Evropska akademija o mladinskem delu (EAYW), ki bo potekala med 2. in 5. novembrom 2021, v Portorožu, Sloveniji.

Prihajajoča akademija gradi na uspešno pilotno izvedeni 1. Evropski akademiji mladinskega dela v maju 2019 v Kranjski Gori. Z zbranimi 167 profesionalnimi delavci na področju razvoja, politik in izvajanja mladinskega dela je bilo predstavljenih 36 inovativnih praks na področju mladinskega dela.

Tokratna akademija želi nadgraditi prejšnjo izvedbo, in sicer z večjim poudarkom na učenju o mehanizmih, ki spodbudijo in podpirajo inovacije v mladinskem delu kot odgovor na izzive in spreminjajoča se stanja, s katerimi se soočajo družbe in mladi v Evropi. Udeleženci se bodo tako lahko udeležili delavnic po lastni izbiri, katerim bodo sledile razprave.

2. Evropska akademija o mladinskem delu je zaradi narave dela zamišljena kot mednarodni rezidenčni dogodek. V primeru, da dogodka zaradi epidemije COVID-19 ne bo mogoče izpeljati, bo ta prestavljen na pomlad 2022.

Prijave na 2. EAYW so možne do 8. septembra 2021. Več informacij glede prijave najdete tukaj.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih