Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Svetovanje za prijavitelje v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota

25.03.2020

Prijavitelje v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota obveščamo, da svetovanje pred 2. prijavnim rokom 2020 poteka prednostno preko elektronske pošte. Trudili se bomo na vaša vprašanja odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Namesto svetovanja preko telefona bo trikrat tedensko potekalo spletno svetovanje, in sicer preko aplikacije Zoom. Spletno svetovanje bo potekalo ob ponedeljkih, sredah in petkih, od 13. do 15. ure. Do svetovanja lahko ob navedenih urah dostopate preko te povezave. Ko boste kliknili povezavo, boste povabljeni k prenosu aplikacije. Če ne želite prenesti aplikacije, priporočamo uporabo brskalnika Chrome. 

Še vedno se bo mogoče dogovoriti tudi za osebno svetovanje za nove prijavitelje projektov (kot nove prijavitelje v program štejemo vse organizacije ali skupine mladih, ki v zadnjih dveh letih niso bile uspešne pri prijavi posamezne vrste aktivnosti v program Erasmus+: Mladi v akciji). Tudi ta oblika svetovanja bo potekala preko aplikacije Zoom. Preden se dogovorimo za termin vas prosimo, da nam pošljete opis vaše projektne ideje in konkretna vprašanja, ki se vam zastavljajo ob pisanju projekta. Prošnjo za osebno svetovanje z opisi projektnih idej in vprašanji pošljite na info@movit.si


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih