Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Razpisna dokumentacija

(Iščete prijavne roke? Na voljo so tukaj - vključno s časovnimi obdobji, v okviru katerih se morajo projekti, če so sprejeti, začeti. Za pomoč pri prijavi si oglejte možnosti v levem podmeniju.)

Vodnik po programu za leto 2020

Osnovni dokument programa je Vodnik po programu Erasmus+.

Vodnik je na voljo v vseh uradnih jezikih EU. V primeru pomenskih razhajanj v posameznih prevodih se upošteva angleška različica.

V Vodniku najdete vsa pravila in pogoje za vključevanje v program, zato ga morate pred prijavo projekta obvezno podrobno preučiti.

Prijavni obrazci za leto 2020

POMEMBNO OBVESTILO: Prijavitelje obveščamo, da se od leta 2020 v prijavnih obrazcih za prijavo projektov na razpise za zbiranje predlogov v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarna enota ne uporablja več PIC koda, temveč identifikacijska številka organizacije (OID). Vsem organizacijam, ki že imate PIC kodo, je bil avtomatično dodeljen OID, zato ne ustvarjajte nove številke OID (ponovna registracija ni potrebna)! Svojo OID boste našli s pomočjo iskalnika na platformi Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota. Priporočamo vam, da si pri iskanju pomagate z obstoječo PIC kodo in uporabo naprednega iskanje. Novi prijavitelji ali prijavitelji, ki ste sodelovali zgolj pri centraliziranih razpisih, si ustvarite nov OID, natančnejša navodila najdete tukaj.

Dostop do prijavnih obrazcev je praviloma omogočen nekaj tednov pred prijavnim rokom.

Prijavni obrazci za oddajo projektne vloge so dostopni TEJ SPLETNI POVEZAVI.

Prednastavljeni jezik za vse spletne obrazce je angleščina. Jezik obrazca lahko spremenita v desnem zgornjem kotu.

V času, ko prijavni obrazci niso dostopni, si lahko ogledate vzorčne prijavne obrazce. Opozorilo: Dejanski prijavni obrazci se lahko razlikujejo od vzorčnih.

Vzorec prijavnega obrazca Mobilnost mladih (KA105)
Vzorec urnika za prijavni obrazec Mobilnost mladih (KA105)
Vzorec prijavnega obrazca Strateška partnerstva na področju mladine (KA205)
Vzorec prijavnega obrazca Projekti Dialog mladih (KA347)
Vzorec urnika za prijavni obrazec Projekti Dialog mladih (KA347)

POMEMBNO:

1. Ne spreglejte tudi obveznih prilog k prijavnim obrazcem, ki jih prenesete neposredno iz prijavnega obrazca. 
2. Pred izpolnjevanjem obvezno preberite Navodila za izpolnjevanje spletnih obrazcev, da se izognite nepravilni oddaji. 
3. Prijavne obrazce morate izpolniti v slovenskem jeziku. 

Prijave v angleškem jeziku bodo obravnavane le v izjemnih primerih in z našim predhodnim soglasjem. To pomeni, da morajo prijavitelji, ki želijo prijavnico oddati v angleškem jeziku, na nacionalno agencijo najmanj dva tedna pred prijavnim rokom posredovati prošnjo za odobritev oddaje prijavnega obrazca v angleškem jeziku, v katerem morajo utemeljiti, zakaj njihova organizacija ni sposobna pripraviti prijavne dokumentacije v slovenskem jeziku. Nacionalna agencija bo preučila utemeljenost navedenih razlogov in prijavitelja obvestila o nadaljnjem postopku.

Obvestilo o varovanju osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov je opredeljeno v posebnem razdelku vseh elektronskih prijavnih obrazcev. Za natančen opis zbranih osebnih podatkov, namena zbiranja in opisa obdelave podatkov pa si preberite Specifično izjavo o zasebnosti (for English version click here).

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih