Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Razpisna dokumentacija

(Iščete prijavne roke? Na voljo so tukaj - vključno s časovnimi obdobji, v okviru katerih se morajo projekti, če so sprejeti, začeti. Za pomoč pri prijavi si oglejte možnosti v levem podmeniju.)

Vodnik po programu 2018

Osnovni dokument programa je Vodnik po programu Erasmus+ za leto 2018 (Različica 3 (2018): 10. 8. 2018).

POMEMBNO: Evropska komisija je 10. 8. 2018 objavila Popravek Vodnika po programu Erasmus+ za leto 2018, ki odseva spremembe, nastale s selitvijo Projektov prostovoljstva v ločeni program Evropska solidarnostna enota

Bodite pozorni na to, da slovenski prevod še ni bil posodobljen z različico 2, v kateri je glede na različico 1 precej zelo pomembnih sprememb. Zato vam svetujemo, da za referenčno različico jemljete angleški vodnik oz. na slovenskem prevodu na naslovni strani obvezno preverite, za katero različico gre.

V Vodniku najdete vsa pravila in pogoje za vključevanje v program, zato ga morate pred prijavo projekta obvezno podrobno preučiti.

Prijavni obrazci za leto 2018

Prijavni obrazci so dostopni TUKAJ. 

OPOZORILO: Od vključno 3. roka programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2018 dalje prijava projektov prostovoljstva možna samo še v okviru ločenega programa Evropska solidarnostna enota, zato za slovenske organizacije obrazec za Erasmus+ Volunteering Projects ni veljaven in ga ne izpolnjujte. Več informacij sledi v kratkem. Obrazci za vse ostale aktivnosti so veljavni in lahko pričnete z njihovim izpolnjevanjem.

Prednastavljeni jezik za vse spletne obrazce je angleščina. Jezik obrazca lahko spremenita v desnem zgornjem kotu.

POMEMBNO:

1. Ne spreglejte tudi obveznih prilog k prijavnim obrazcem. 
2. Pred izpolnjevanjem obvezno preberite Navodila za izpolnjevanje spletnih obrazcev, da se izognite nepravilni oddaji. 
3. Prijavne obrazce morate izpolniti v slovenskem jeziku. 

Prijave v angleškem jeziku bodo obravnavane le v izjemnih primerih in z našim predhodnim soglasjem. To pomeni, da morajo prijavitelji, ki želijo prijavnico oddati v angleškem jeziku, na nacionalno agencijo najmanj dva tedna pred prijavnim rokom posredovati prošnjo za odobritev oddaje prijavnega obrazca v angleškem jeziku, v katerem morajo utemeljiti, zakaj njihova organizacija ni sposobna pripraviti prijavne dokumentacije v slovenskem jeziku. Nacionalna agencija bo preučila utemeljenost navedenih razlogov in prijavitelja obvestila o nadaljnjem postopku.

Obvezne priloge k prijavnim obrazcem

KLJUČNI UKREP 1 - MOBILNOST MLADIH IN MOBILNOST MLADINSKIH DELAVCEV

Priloga: Obrazec za časovni načrt aktivnosti v okviru KU1
Priloga: Pooblastilno pismo 2018

KLJUČNI UKREP 2 - STRATEŠKA PARTNERSTVA

Priloga: Časovni načrt aktivnosti v okviru KU2
Priloga: Pooblastilno pismo 2018

KLJUČNI UKREP 3 - PODPORA ZA REFORMO POLITIK

Priloga: Časovni načrt aktivnosti v okviru KU3
Priloga: Pooblastilno pismo 2018

Obvestilo o varovanju osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov je opredeljeno v posebnem razdelku vseh elektronskih prijavnih obrazcev. Za natančen opis zbranih osebnih podatkov, namena zbiranja in opisa obdelave podatkov pa si preberite Specifično izjavo o zasebnosti (for English version click here).

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih