Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

26. septembra praznujemo Evropski dan jezikov

21.09.2016

Evropski dan jezikov je priložnost, da praznujemo raznolikost jezikov, ki se jih govori po vsem svetu, spodbujamo učenje jezikov in se večjezično zabavamo!

Po uspešnem letu jezikov, je Svet Evope postavil datum Dneva jezikov 26. septembra, ki ga praznujemo vsako leto. Na ta dan je po Evropi organiziranih mnogo aktivnosti za otroke, televizijskih in radijskih programov, tečajev jezikov in konferenc.

Kako se lahko vključim? Sodeluješ lahko v organiziranih aktivnostih ali z druženjem z drugimi ljudmi in organizacijo svojih dogodkov. Vzpostaviš lahko skupino za razprave, ki vključuje udeležence z različnimi jezikovnimi ozadji, ali pa le povabiš nekoga, ki govori tuj jezik na čaj.

Dogodke, ki so organizirani v posameznih državah, lahko poiščeš tukaj, lahko pa tudi dodaš svoj dogodek v koledar. Lahko si ogledaš tudi jezikovne igre, kvize in prebereš zanimiva dejstva. Obstaja tudi posebna stran za učitelje z idejami, kako lahko implementirajo Evropski dan jezikov v svojih šolah v sklopu učnih ur.

Več podrobnosti je na voljo tukaj


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih