Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Eurodesk

Info servis Eurodesk priporoča ...

05.02.2018
Evropska komisija objavlja projekt Road Trip, ki je namenjen štirim parom mladih sopotnikov na enomesečnem potovanju od pomladi do poletja 2018, na katerem bodo obiskali vrsto projektov, financiranih s strani EU in poročali o svojih izkušnjah na socialnih medijih. Vsak par bo potoval po eni izmed štirih poti: baltski,... več »
05.02.2018
Evropska komisija je objavila fotografski natečaj Erasmus+. Udeleženci, ki živite v eni izmed držav programa Ustvarjalna Evropa, ste vabljeni, da pošljete originalne fotografije, ki odgovorijo na naslednje vprašanje: “Kaj je plus v program Erasmus+? in ob tem objavite oznako #MyErasmusPlus. Na fotografiji opišite, kaj je... več »
30.01.2018
Eurodesk je izbral novega regionalnega partnerja v gorenjski regiji, in sicer je to Društvo Up iz Jesenic. Društvo UP Jesenice že 10 let izvaja informiranje mladih, zlasti priseljencev, ki se pri vključevanju v slovensko družbo soočajo z velikimi ovirami. Zaradi ključne vloge informiranja pri opolnomočenju mladih na... več »
29.01.2018
Mladinski svet Slovenije (MSS) v sodelovanju z Odejo Škofja Loka razpisuje natečaj »Gremo na svoje!« V okviru natečaja zbirajo prispevke na temo stanovanjske problematike (mladih) v Sloveniji oz. prihodnosti mladih skozi vidik osamosvajanja – odselitve od staršev. Zbirajo prispevke v obliki: fotografije ali risbe, slike,... več »
22.01.2018
Cascais, obmorsko letovišče zahodno od Lizbone, je bilo izbrano za Evropsko prestolnico mladih 2018. To znano portugalsko mesto, v katerem je več kot 40 % prebivalcev starih manj od 35 let, ima veliko za ponuditi!Evropska prestolnica mladih je naziv, ki ga podeljuje Evropski mladinski forum, mesta pa ga prejmejo za obdobje... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih