Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Vabljeni na dogodek Rastimo skupaj

24.01.2019
Vabljeni na dogodek Rastimo skupaj

Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Uradom RS za mladino vabita različne akterje, ki si prizadevajo za izboljšanje položaja mladih, na skupno srečanje - predstavitveni dogodek rezultatov projektov Rastimo skupaj in Participiraj aktivno. Na dogodku bodo predstavljene tudi aktivnosti drugih organizacij, med drugim tudi izkušnji občin, ki sodelujeta v našem projektu Europe Goes Local - podpora razvoju in krepitvi kakovostnega mladinskega dela na lokalni ravni, ki se ukvarjajo z omenjeno tematiko in njihova stališča ter izkušnje, ki so jih pridobile pri svojem delu. 

Organizatorja menita, da je povezovanje in medsebojno informiranje izrednega pomena za doseganje boljših rezultatov in učinkov pri razvijanju lokalnih mladinskih politik in mladinskega dela ter izboljšanju participacije mladih na lokalni ravni.

Srečanje bo v četrtek, 14. februarja 2019 od 10. do 15. ure v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport na Massarykovi ulici 16 v Ljubljani.

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice najkasneje do petka, 1. februarja 2019, za več informacij se obrnite na petra.miklauzic@mss.si ali na številko 01 425 60 55. 

Program in več informacij najdete tu.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih