Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+: Mladina priporoča ...

08.05.2024
Digitalna preobrazba je eno od tematskih področij programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota. Organizacija Salto Participation and Information je pripravila spodnjo infografiko z razširjeno opredelitvijo pojma in ključnimi področji, ki jih je treba upoštevati. Letak v PDF obliki in slovenskem jeziku je... več »
30.04.2024
Evropski programi za mlade že 25 let ponujajo raznolike možnosti sodelovanja med organizacijami in posamezniki iz držav programa ter sosedskih partnerskih držav (Zahodni Balkan, Vzhodna Evropa in Kavkaz, Rusija ter države Mediterana). Bi radi oblikovali prihodnost tega sodelovanja v okviru evropskih programov za mlade?... več »
29.04.2024
Obveščamo vas, da bo v času prvomajskih praznikov naša pisarna zaprta od srede, 1. 5., do vključno petka, 3. 5. 2024. Od ponedeljka, 6. maja, bomo na voljo po ustaljenem urniku. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ekipa Movit več »
25.04.2024
Vas zanimajo mladinske izmenjave? Imate ideje in bi radi podprli mlade pri mednarodnem udejstvovanju? Želite prijaviti projekt mladinske izmenjave, a ne veste kako bi se tega lotili? Pridite na usposabljanje Ugriznimo v mladinske izmenjave! Mladinske izmenjave so super vstopna točka v program Erasmus+: Mladina, preko... več »
23.04.2024
18. in 19. aprila 2024 smo v Gozdu Martuljku izvedli navdihujoče usposabljanje za organizacije, ki so v zadnjem letu prejele znak kakovosti za izvajanje projektov prostovoljstva. Udeleženke_ci so se srečali z ki so participativno zastavljene in usmerjene v skupinsko učenje. V okviru programa usposabljanja smo zajeli:... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih