Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+: Mladina priporoča ...

11.06.2024
V sredo, 5.6.2024, smo na Movitu gostili strokovnjake s področja varstva okolja in organizacije, ki so s strani nacionalne agencije prepoznane kot uspešne  uresničevalke zelene prednostne naloge v okviru evropskih programov na področju mladine. Namen srečanja je bil, da si vabljeni med seboj podelijo najnovejše... več »
09.05.2024
Organizacije, ki delate z mladimi z manj priložnostmi, starimi 17 ali 18 let, vabimo, da se nam pridružite na eni izmed predstavitev ukrepa DiscoverEU, s posebnim poudarkom na omogočanju priložnosti za potovanje mladim z manj priložnostmi. Spletni predstavitvi bosta potekali v naslednjih terminih: 27. 5. 2024,... več »
30.04.2024
Evropski programi za mlade že 25 let ponujajo raznolike možnosti sodelovanja med organizacijami in posamezniki iz držav programa ter sosedskih partnerskih držav (Zahodni Balkan, Vzhodna Evropa in Kavkaz, Rusija ter države Mediterana). Bi radi oblikovali prihodnost tega sodelovanja v okviru evropskih programov za mlade?... več »
29.04.2024
Obveščamo vas, da bo v času prvomajskih praznikov naša pisarna zaprta od srede, 1. 5., do vključno petka, 3. 5. 2024. Od ponedeljka, 6. maja, bomo na voljo po ustaljenem urniku. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ekipa Movit več »
25.04.2024
Vas zanimajo mladinske izmenjave? Imate ideje in bi radi podprli mlade pri mednarodnem udejstvovanju? Želite prijaviti projekt mladinske izmenjave, a ne veste kako bi se tega lotili? Pridite na usposabljanje Ugriznimo v mladinske izmenjave! Mladinske izmenjave so super vstopna točka v program Erasmus+: Mladina, preko... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih