Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Logotipi programa

Pri zagotavljanju prepoznavnosti financiranja Evropske unije v okviru projektov, ki so bili podprti s programom Erasmus+: Mladi v akciji pogosto prihaja do napačnih interpretacij navodil in smernic za uporabo vizualne identitete.

Ko govorimo o program Erasmus+: Mladi v akciji je potrebno ločiti med zagotavljanjem prepoznavnosti financiranja Unije v projektih, ki so podprti v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji in zagotavljanjem prepoznavnosti in promocijo samega programa Erasmus+.

1. Zagotavljanje prepoznavnosti financiranja Unije 

Upravičenci, ki prejmejo finančno podporo Evropske unije (EU) v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji, so dolžni v besedilih in dokumentih, ki jih bo bodo razširjali ali natisnili v zvezi z izvajanjem projekta ter na vseh izdelkih ali materialih, ki bodo nastali v okviru projekta, uporabljati:

Na notranje strani publikacij in študij zunanjih neodvisnih organov, ki so bile narejene ob podpori Evropske unije, je potrebno dodati še naslednjo izjavo o omejitvi odgovornosti:

Publikacija je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije odraža izključno stališča avtorja/jev. Nacionalna agencija in Evropska Komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih publikacija vsebuje. 

Smernice za vizualno identiteto študij in publikacij, ki jih sofinancira Evropska komisija so objavljene tukaj.

2. Zagotavljanje prepoznavnosti in promocije programa Erasmus+ 

Uporabniški priročnik za grafično oblikovanje in logotip programa Erasmus+: Mladi v akciji sta na voljo tukaj.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih