Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

05.03.2024
Udeležba v demokratičnem življenju in državljansko udejstvovanje pomembno usmerjata izvajanje evropskih programov na področju mladine. Organizacije upravičenke in nacionalna agencija se trudimo krepiti učinke, ki vplivajo na politično in družbeno participacijo udeležencev. Raziskave pa so pokazale, da je motivacija za...več »
29.02.2024
Obveščamo vas, da so znani rezultati razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru evropskega leta mladih 2024. Na tokratni razpis so prispele 103 vloge za izvedbo dogodka v lastni organizaciji in 24 vlog za izvedbo delavnice Mreže vzornikov. Razpisna komisija je odobrila 55 vlog (maksimalno število) za dogodke v lastni...več »
26.02.2024
Za nami je prvi prijavni rok v letu 2024. Zbrali smo statistiko števila oddanih projektov v programih Erasmus+: Mladina, Ključni ukrep 1 in Evropska solidarnostna enota.V programu Erasmus+: Mladina, Ključni ukrep 1 je bilo skupaj oddanih 116 vlog. Od tega 45 vlog mladinskih izmenjav, 22 vlog mobilnosti mladinskih delavcev,...več »
23.02.2024
Vas zanima kako lahko skupaj z mladimi soustvarjamo prostore in projekte, ki so dovolj odprti in varni, da mladim omogočajo, da skozi njih rastejo in se aktivno vključujejo?Pridite na usposabljanje Vključevanje+! Izkusili boste še dokaj nepoznano metodo t. i. Collective story harvesting, s katero boste z aktivnim...več »
21.02.2024
Movit gre na pot! Ali ste društvo, zavod, mladinska organizacija, nevladna organizacija, skupina mladih … ki izvaja aktivnosti za mlade oz. z mladimi? Želite mladim v vašem lokalnem okolju omogočiti nove priložnosti, jim ponuditi raznolike nacionalne in mednarodne aktivnosti, kjer bodo oziroma boste mladi glavni snovalci...več »
21.02.2024
Movit gre na pot! Ali ste društvo, zavod, mladinska organizacija, nevladna organizacija, skupina mladih … ki izvaja aktivnosti za mlade oz. z mladimi? Želite mladim v vašem lokalnem okolju omogočiti nove priložnosti, jim ponuditi raznolike nacionalne in mednarodne aktivnosti, kjer bodo oziroma boste mladi glavni snovalci...več »
14.02.2024
Usposabljanje za predstavnike občin o načelih in značilnostih mladinskega dela, 6. in 7. marec 2024, Terme Snovik Če ste: - uslužbenec/uslužbenka, ki na občini dela na področju mladine, vas zanima razvoj področja, potrebujete več znanja in informacij ali- politik/političarka, funkcionar/funkcionarka na občini ali v...več »
07.02.2024
Obveščamo vas, da bo Movitova pisarna zaprta na slovenski kulturni praznik v četrtek, 8. 2., in petek, 9. 2. 2024. Ponovno vam bomo po ustaljenem urniku na voljo v ponedeljek, 12. 2. 2024. Hvala za razumevanje. ekipa Movitaveč »
02.02.2024
Obveščamo vas, da je Evropska komisija izdala novo publikacijo "Buiding hope: Europe's solidarity with Ukraine", v kateri je predstavljenih 15 projektov programa Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota, ki so se posvečali nudenju podpore tistim, ki jih je prizadela vojna v Ukrajini. Publikacijo, ki jo...več »
02.02.2024
V dokumentu z vsemi ključnimi informacijami o programih in posameznih ukrepih, ki smo ga poslali vsem udeležencem_kam januarskega informativnega dne, boste našli nabor koristnih informacij, povezav do gradiv in obvestila o prihajajočih usposabljanjih, prav tako pa tudi informacije o skupinskih svetovanjih. Ta bodo v...več »
Prikazujem rezultate 21 - 30 od skupno 675
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih