Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

19.09.2023
Vabilo na uvodni dogodek dolgoročnega mednarodnega projekta, ki bo raziskoval medsektorsko sodelovanje med predstavniki formalnega izobraževanja (šolsko, poklicno in visokošolsko) ter mladinskega sektorja na temo participacije mladih. Predstavljeni bodo tudi primeri dobrih praks. Ozadje: Nacionalne agencije programa...več »
08.09.2023
Vabljeni na skupinska svetovanja, ki pa tokrat ne bodo zasnovana kot predstavitve posameznih ukrepov, temveč bodo namenjena vašim vprašanjem o projektih in posameznih korakih v prijavnem obrazcu ter reševanju morebitnih tehničnih težav. Svetovanja bodo potekala v spletnem okolju MS Teams. Predhodna prijava ni potrebna....več »
05.09.2023
Zavod Movit od leta 2017 izvaja projekt Europe Goes Local, katerega namen je podpora kakovostnemu lokalnemu mladinskemu delu. Bolj natančno, občinski odločevalci se udeležijo aktivnosti, ki vplivajo na njihovo razumevanje mladine, mladinskega dela, sektorja in politik in zato lahko bolj učinkovito zagovarjajo in podpirajo...več »
31.08.2023
Lepo pozdravljeni, in dobrodošli nazaj! Poletja je resda skoraj konec, a nič zato. Začenja se pestra delovna jesen z vrsto dogodkov, srečanj in priložnosti, ki jih preprosto ne gre zamuditi. V nadaljevanju smo za vas pripravili izbor nekaterih jesenskih vrhuncev: 7. in 8. septembra 2023 bosta v spletnem okolju MS Teams...več »
30.08.2023
Strokovni seminar z delavnico na temo povezovanja mladinskega dela s formalnim izobraževanjem je potekal v ponedeljek, 28. 8. 2023, med 9. in 17. uro na Ministrstvu za vzgojo in izobraževanje v Ljubljani. Dogodek  je potekal v okviru izvajanja strateškega načrta Evropskega agende za mladinsko delo v Sloveniji, s...več »
29.08.2023
Odlična priložnost za mladinske voditelje in mladinske delavce, ki bi želeli izvedeti več o tem, kaj pomeni kakovostna participacija mladih in kako jo je mogoče vključiti v delovanje organizacije ali nove projekte. Trening bo zagotovil edinstven vpogled v priložnosti, ki jih ponuja ključni ukrep 1 v programu Erasmus+:...več »
21.08.2023
Vabimo vas k prijavi na usposabljanje "Training of trainers", ki bo med 21. in 24. novembrom 2023 potekalo v Sloveniji. Usposabljanje je namenjeno izkušenim trenerjem na nacionalni ravni, ki bi svoje dosedanje izkušnje radi nadgradili in začeli delovati mednarodno. Izbrani bodo imeli možnost vstopa v bazen...več »
09.08.2023
Evropski programi na področju mladine dosegajo najširše učinke, ko mladi v njih aktivno sodelujejo in niso samo udeleženci v izvedbi posameznih aktivnosti. Vključevanje udeležencev v vse ravni projekta slovenska nacionalna agencija poudarja kot pomemben dejavnik krepitve učinkov projektov, kar smo potrdili tudi z...več »
09.08.2023
Spletna platforma, ki je nastala kot nadaljevanje junijskega EFFY webinarja (dogodek je koordinirala portugalska Nacionalne agencije), je namenjena vsem, ki jih zanima vzpostavljanje evropskih partnerstev z organizacijami in mladimi iz Ukrajine. Novo spletno središče ponuja tudi možnosti za mreženje in izmenjavo praks...več »
14.07.2023
Obveščamo vas, da z 18. septembrom 2023 ponovno uvajamo telefonsko svetovanje. Za vsa vaša vprašanja vam bomo na voljo na telefonski številki 01/430 47 47 v času uradnih ur, vsak delavnik od 13:00 do 15:00. Pred jesenskim prijavnim rokom (4. oktober 2023) pa vam bomo za reševanje tehničnih težav po telefonu na voljo...več »
Prikazujem rezultate 61 - 70 od skupno 674
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih