Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

02.10.2015
Obveščamo vas, da orodje Mobility Tool+ sedaj deluje in da lahko do njega normalno dostopate. Zaradi tehničnih težav a strežniku Evropske komisije dostop namreč ni bil mogoč vse od petka, 25. septembra 2015.več »
01.10.2015
Zavod Movit od 9. septembra do začetka decembra 2015 sodeluje pri dvanajstih regijskih dogodkih po slovenskih regijah, ki jih pripravlja Urad Republike Slovenije za mladino. Na dogodkih se bosta predstavila tudi Mladinski svet Slovenije in Mladinska mreža MaMa. Namen regijskih dogodkov za mlade je poudariti pomembnost...več »
30.09.2015
Želite v svoji organizaciji gostiti prostovoljca iz tujine ali poslati prostovoljca iz Slovenije na prostovoljno službo v tujino? Program Erasmus+: Mladi v akciji to omogoča v okviru Ključnega ukrepa 1, vendar mora vaša organizacija pred prijavo projekta vložiti vlogo za akreditacijo. Akreditacija zagotavlja kakovost...več »
29.09.2015
Obveščamo vas, da je Evropska komisija sklenila pogodbo z novim upravljalcem EVS zavarovalne sheme, ki bo nadomestil dosedanjega upravljalca MSH Internationala/AXA. Od 1. avgusta 2015 dalje je novi upravljalec tako CIGNA HEALTH BENEFITS. Do sedaj sklenjena zavarovanja pod starim upravljalcem tečejo nemoteno dalje. Tekoči...več »
28.09.2015
Movit konec novembra v Ljubljani organizira mednarodni forum na temo socialnega vključevanja mladih. Njegov namen je omogočiti izmenjavo izkušenj in dobrih praks na področju vključevanja mladih z manj priložnostmi in/ali posebnimi potrebami tako na lokalni kot tudi na mednarodni ravni. Iščemo izkušene akterje, ki take...več »
28.09.2015
Prijavni rok se bliža, zato bi vas radi še enkrat spomnili, da bomo - v kolikor bi imeli pri elektronski oddaji obrazca tehnične težave - te primere reševali individualno skupaj s tehnično službo Evropske komisije. Pomembno pa je, da nas v tem primeru o tem pisno obvestite na info@mva.si, in sicer NAJKASNEJE v roku dveh...več »
28.09.2015
Na naši podstrani Usposabljanja in seminarji sproti objavljamo različna mednarodna usposabljanja, seminarje in konference, ki jih bodisi soorganiziramo v sodelovanju nacionalnimi agencijami iz drugih držav bodisi nanje samo pošljemo udeležence iz Slovenije. Usposabljanja so namenjena spodbujanju izmenjav dobrih praks in...več »
21.09.2015
Nekateri uporavniki so nas obvestili, da so zaznali težave pri odpiranju, izpolnjevanju in oddaji elektronskih obrazcev. Težave so večinoma povezane z nekompatibilnostjo prijavnih obrazcev z zadnjo različico Adobe Acrobat Readerja DC (Version 15.8), medtem ko delo s prijavnimi obrazci s predzadnjo različico Adobe Acrobat...več »
19.09.2015
Na podstrani Pomoč pri prijavi projektov so objavljeni številni napotki za pripravo projektov za prijavo na tretji prijavni rok ter informacije o urniku svetovanja, delavnicah za prijavitelje in pogosto zastavljena vprašanja. Vabljeni k ogledu! več »
16.09.2015
Nacionalna agencija programa Erasmus+: področje Mladina organizira dogodek, ki je namenjen organizacijam iz celotne Vzhodne Slovenije, ki že izvajate projekte EVS, se aktivno pripravljate na izvajanje evropske prostovoljne službe ali želite le pridobiti nove informacije v zvezi z evropsko prostovoljno službo. Dan, namenjen...več »
Prikazujem rezultate 631 - 640 od skupno 675
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih