Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

28.09.2015
Movit konec novembra v Ljubljani organizira mednarodni forum na temo socialnega vključevanja mladih. Njegov namen je omogočiti izmenjavo izkušenj in dobrih praks na področju vključevanja mladih z manj priložnostmi in/ali posebnimi potrebami tako na lokalni kot tudi na mednarodni ravni. Iščemo izkušene akterje, ki take...več »
28.09.2015
Prijavni rok se bliža, zato bi vas radi še enkrat spomnili, da bomo - v kolikor bi imeli pri elektronski oddaji obrazca tehnične težave - te primere reševali individualno skupaj s tehnično službo Evropske komisije. Pomembno pa je, da nas v tem primeru o tem pisno obvestite na info@mva.si, in sicer NAJKASNEJE v roku dveh...več »
28.09.2015
Na naši podstrani Usposabljanja in seminarji sproti objavljamo različna mednarodna usposabljanja, seminarje in konference, ki jih bodisi soorganiziramo v sodelovanju nacionalnimi agencijami iz drugih držav bodisi nanje samo pošljemo udeležence iz Slovenije. Usposabljanja so namenjena spodbujanju izmenjav dobrih praks in...več »
21.09.2015
Nekateri uporavniki so nas obvestili, da so zaznali težave pri odpiranju, izpolnjevanju in oddaji elektronskih obrazcev. Težave so večinoma povezane z nekompatibilnostjo prijavnih obrazcev z zadnjo različico Adobe Acrobat Readerja DC (Version 15.8), medtem ko delo s prijavnimi obrazci s predzadnjo različico Adobe Acrobat...več »
19.09.2015
Na podstrani Pomoč pri prijavi projektov so objavljeni številni napotki za pripravo projektov za prijavo na tretji prijavni rok ter informacije o urniku svetovanja, delavnicah za prijavitelje in pogosto zastavljena vprašanja. Vabljeni k ogledu! več »
16.09.2015
Nacionalna agencija programa Erasmus+: področje Mladina organizira dogodek, ki je namenjen organizacijam iz celotne Vzhodne Slovenije, ki že izvajate projekte EVS, se aktivno pripravljate na izvajanje evropske prostovoljne službe ali želite le pridobiti nove informacije v zvezi z evropsko prostovoljno službo. Dan, namenjen...več »
16.09.2015
Kot vsako leto bomo tudi letos v decembru organizirali družabno srečanje programa Erasmus+: Mladi v akciji. Tokrat smo ga združili s spremljevalnim srečanjem za sprejete projekte, in sicer tako, da se bo spremljevalno srečanje zanje začelo že zgodaj popoldne in se popoldne prelevilo v zaključno srečanje, ki bo odprto tudi...več »
16.09.2015
Festival LUPA je tradicionalna predstavitev slovenskih nevladnih organizacij, ki se v vsej svoji barvitosti, pestrosti, raznolikosti in dinamičnosti predstavijo širši javnosti z odra in stojnic. Na festivalu se bo predstavil tudi Movit s svojo stojnico, kjer boste lahko dobili vse informacije o programu Erasmus+: Mladi v...več »
11.09.2015
Pred vsakim prijavnim rokom organiziramo dve vrsti aktivnosti, in sicer: PROJEKTNA POSVETOVALNICA: Skupinsko svetovanje pred prijavnim rokom Namen posvetovalnice je:  razjasniti temelj programa Erasmus+: Mladi v akciji ter posameznega Ključnega ukrepa,predstaviti in pojasniti merila za upravičenost,odgovoriti na...več »
04.09.2015
Glede na trenutno begunsko krizo in dogajanje okrog nje, objavljamo dodatne usmeritve prijaviteljem projektov na zadnji prijavni rok v letu 2015, ki so dosegljive tukaj. Ne spreglejte tudi informacije za prijavitelje v program pred zadnjim prijavnim rokom v letu 2015, ki smo jih objavili 10. avgusta 2015 in so na voljo...več »
Prikazujem rezultate 641 - 650 od skupno 681
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih