Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

16.09.2015
Kot vsako leto bomo tudi letos v decembru organizirali družabno srečanje programa Erasmus+: Mladi v akciji. Tokrat smo ga združili s spremljevalnim srečanjem za sprejete projekte, in sicer tako, da se bo spremljevalno srečanje zanje začelo že zgodaj popoldne in se popoldne prelevilo v zaključno srečanje, ki bo odprto tudi...več »
16.09.2015
Festival LUPA je tradicionalna predstavitev slovenskih nevladnih organizacij, ki se v vsej svoji barvitosti, pestrosti, raznolikosti in dinamičnosti predstavijo širši javnosti z odra in stojnic. Na festivalu se bo predstavil tudi Movit s svojo stojnico, kjer boste lahko dobili vse informacije o programu Erasmus+: Mladi v...več »
11.09.2015
Pred vsakim prijavnim rokom organiziramo dve vrsti aktivnosti, in sicer: PROJEKTNA POSVETOVALNICA: Skupinsko svetovanje pred prijavnim rokom Namen posvetovalnice je:  razjasniti temelj programa Erasmus+: Mladi v akciji ter posameznega Ključnega ukrepa,predstaviti in pojasniti merila za upravičenost,odgovoriti na...več »
04.09.2015
Glede na trenutno begunsko krizo in dogajanje okrog nje, objavljamo dodatne usmeritve prijaviteljem projektov na zadnji prijavni rok v letu 2015, ki so dosegljive tukaj. Ne spreglejte tudi informacije za prijavitelje v program pred zadnjim prijavnim rokom v letu 2015, ki smo jih objavili 10. avgusta 2015 in so na voljo...več »
12.08.2015
Za zagotavljanje vidnosti dejstva, da je projekt pridobil sredstva iz programa Erasmus+, je potrebno v besedilih in dokumentih, ki jih bo upravičenec razširjal ali natisnil v zvezi z izvajanjem projekta ter na vseh izdelkih ali materialih, ki bodo nastali v okviru projekta, uporabljati logotip programa Erasmus+...več »
10.08.2015
Na nacionalni agenciji smo pripravili informacije za prijavitelje v program pred zadnjim prijavnim rokom v letu 2015. Informacije naj vam služijo kot vodilo pri pripravi projektov, še posebej ob upoštevanju razpoložljivih sredstev ob zadnjem prijavnem roku. Tako prijavitelje pozivamo, da naj ne prijavljajo predlogov...več »
03.08.2015
Obveščamo vas, da smo na podstrani Razpisna dokumentacija danes objavili angleške obrazce, veljavne za prijavo projektov na 3. letošnji prijavni rok, ki bo 1. oktobra 2015! Obrazce lahko izpolnjujete tudi v slovenskem jeziku. Slovenske različice obrazcev bomo objavili, takoj ko bodo te na voljo.  Tehnična...več »
30.07.2015
Generalni direktorat Evropske komisije za izobraževanje in kulturo je pričel s sredinsko evalvacijo izvajanja Strategije EU za mlade ter – znotraj nje – Priporočil Sveta o mobilnosti mladih prostovoljcev v EU v obdobju 2010-2014. Rezultati evalvacije bodo služili kot podlaga za nadaljnji premislek o sodelovanju držav...več »
22.07.2015
S 1. avgustom 2015 bo Evropska komisija zamenjala pogodbenega izvajalca za izvajanje zavarovalne skupinske sheme za prostovoljce EVS, katerega upravljalec je bil do sedaj AXA/MSH International. Prehod na novega ponudnika lahko povzroči moteno delovanje podpornih sistemov ter posledično daljši čas za urejanje zavarovanj...več »
21.07.2015
Želite v svoji organizaciji gostiti prostovoljca iz tujine ali poslati prostovoljca iz Slovenije na prostovoljno službo v tujino? Program Erasmus+: Mladi v akciji to omogoča v okviru Ključnega ukrepa 1, vendar mora vaša organizacija pred prijavo projekta vložiti vlogo za akreditacijo. Akreditacija zagotavlja kakovost...več »
Prikazujem rezultate 641 - 650 od skupno 675
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih