Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

21.07.2015
Organizacije, ki v prihodnjih mesecih pošiljajo prostovoljce na EVS, obveščamo, da bo Nacionalna agencija tudi v jeseni 2015 izvedla tri srečanja odhajajočih prostovoljcev EVS na projekte v tujino. Pri tem naj poudarimo, da ta srečanja nikakor ne nadomeščajo usposabljanj pred odhodom, ki jih mora (skladno z Listino EVS) za...več »
21.07.2015
Movit bo v mesecu juliju pričel z intenzivnim spremljanjem organizacij, akreditiranih za izvajanje Evropske prostovoljne službe (EVS), s poudarkom na spoštovanju listine EVS in kakovostnega izvajanja projektov EVS. Spremljanje bo potekalo s presekom informacij, pridobljenih s strani različnih deležnikov v projektih EVS...več »
14.07.2015
MOVIT, Nacionalna agencija programa Erasmus+; področje Mladina (v nadaljevanju Nacionalna agencija), objavlja Sklepe o izboru in višini sofinanciranja vlog v okviru programa Evropskih skupnosti Erasmus+, Razpis E+ 2015 za Ključni ukrep 1: Učna mobilnost posameznikov; projekti mobilnosti za mlade in mladinske delavce...več »
29.06.2015
Imaš idejo, ko jo želiš prijaviti v program Erasmus+: Mladi v akciji? Prepričaj se, ali tvoja ideja res spada v ta program! Izboljšaj kakovost ideje, da bo bolje ustrezala merilom za dodelitev dotacije, saj se bo tvoj projekt ob prijavi za dotacijo na slovenski NA potegoval skupaj z okoli 150 drugimi projekti! Pridruži se...več »
29.06.2015
Barbara iz MC Krško se je maja udeležila usposabljanja »Grow up your EVS«, ki smo ga objavili med našimi razpisi. Preberite, kaj je o svoji izkušnji povedala po vrnitvi: Udeleženci treninga smo se učili razvijati svoje EVS projekte, voditi svoje prostovoljce skozi njihovo učno pot in jim pomagati razviti svoje veščine do...več »
29.06.2015
Klemen iz MC Bit se je maja udeležil usposabljanja »EVS and Employability«, ki smo ga objavili med našimi razpisi. Preberite, kaj je o svoji izkušnji povedal po vrnitvi: Konec maja sem se udeležil usposabljanja z naslovom EVS in Employability, ki se je odvijalo v angleškem Birminghamu. V Mladinskem centru BIT smo do sedaj...več »
29.06.2015
Se strinjate, da je za mlade zelo pomembno, da so motivirani za učenje, prepoznavo in izboljšanje svojih talentov, veščin in znanj? Da je to enako pomembno - tako za njih kot tudi za družbo na sploh? Da si na ta način mladi povečajo svoje možnosti za zaposlitev? V kolikor se strinjate s temi trditvami in ste mladinski...več »
29.06.2015
Mednarodno usposabljanje, ki bo spodbudilo in motiviralo mladinske organizacije, ki delujejo predvsem v svojem lokalnem okolju, da bodo v okviru novega programa Erasmus+Mladi v akciji izvedle svoj prvi mednarodni mladinski projekt. Izmed prijavljenih bomo za udeležbo izbrali 1-2 udeleženca. Izbranim udeležencem bo...več »
29.06.2015
Na usposabljanju bodo mladinski delavci pridobili kompetence za izvajanje aktivnosti, preko katerih bodo spodbujali participacijo mladih pri oblikovanju politik v urbanih okoljih. Rok za prijavo je 7. julij 2015! Razpis in prijavni postopekveč »
16.06.2015
Iztok iz zavoda Anima Vita se je maja udeležil usposabljanja »iNEETiate inclusion«, ki smo ga objavili med našimi razpisi. Preberite, kaj je o svoji izkušnji povedal po vrnitvi: Maja 2015 je v Bukarešti potekal nekajdnevni seminar »iNEETiate inclusion«, organiziran s strani podpornega centra SALTO Inclusion ter romunske...več »
Prikazujem rezultate 651 - 660 od skupno 675
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih