Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

12.08.2015
Za zagotavljanje vidnosti dejstva, da je projekt pridobil sredstva iz programa Erasmus+, je potrebno v besedilih in dokumentih, ki jih bo upravičenec razširjal ali natisnil v zvezi z izvajanjem projekta ter na vseh izdelkih ali materialih, ki bodo nastali v okviru projekta, uporabljati logotip programa Erasmus+...več »
10.08.2015
Na nacionalni agenciji smo pripravili informacije za prijavitelje v program pred zadnjim prijavnim rokom v letu 2015. Informacije naj vam služijo kot vodilo pri pripravi projektov, še posebej ob upoštevanju razpoložljivih sredstev ob zadnjem prijavnem roku. Tako prijavitelje pozivamo, da naj ne prijavljajo predlogov...več »
03.08.2015
Obveščamo vas, da smo na podstrani Razpisna dokumentacija danes objavili angleške obrazce, veljavne za prijavo projektov na 3. letošnji prijavni rok, ki bo 1. oktobra 2015! Obrazce lahko izpolnjujete tudi v slovenskem jeziku. Slovenske različice obrazcev bomo objavili, takoj ko bodo te na voljo.  Tehnična...več »
30.07.2015
Generalni direktorat Evropske komisije za izobraževanje in kulturo je pričel s sredinsko evalvacijo izvajanja Strategije EU za mlade ter – znotraj nje – Priporočil Sveta o mobilnosti mladih prostovoljcev v EU v obdobju 2010-2014. Rezultati evalvacije bodo služili kot podlaga za nadaljnji premislek o sodelovanju držav...več »
22.07.2015
S 1. avgustom 2015 bo Evropska komisija zamenjala pogodbenega izvajalca za izvajanje zavarovalne skupinske sheme za prostovoljce EVS, katerega upravljalec je bil do sedaj AXA/MSH International. Prehod na novega ponudnika lahko povzroči moteno delovanje podpornih sistemov ter posledično daljši čas za urejanje zavarovanj...več »
21.07.2015
Želite v svoji organizaciji gostiti prostovoljca iz tujine ali poslati prostovoljca iz Slovenije na prostovoljno službo v tujino? Program Erasmus+: Mladi v akciji to omogoča v okviru Ključnega ukrepa 1, vendar mora vaša organizacija pred prijavo projekta vložiti vlogo za akreditacijo. Akreditacija zagotavlja kakovost...več »
21.07.2015
Organizacije, ki v prihodnjih mesecih pošiljajo prostovoljce na EVS, obveščamo, da bo Nacionalna agencija tudi v jeseni 2015 izvedla tri srečanja odhajajočih prostovoljcev EVS na projekte v tujino. Pri tem naj poudarimo, da ta srečanja nikakor ne nadomeščajo usposabljanj pred odhodom, ki jih mora (skladno z Listino EVS) za...več »
21.07.2015
Movit bo v mesecu juliju pričel z intenzivnim spremljanjem organizacij, akreditiranih za izvajanje Evropske prostovoljne službe (EVS), s poudarkom na spoštovanju listine EVS in kakovostnega izvajanja projektov EVS. Spremljanje bo potekalo s presekom informacij, pridobljenih s strani različnih deležnikov v projektih EVS...več »
14.07.2015
MOVIT, Nacionalna agencija programa Erasmus+; področje Mladina (v nadaljevanju Nacionalna agencija), objavlja Sklepe o izboru in višini sofinanciranja vlog v okviru programa Evropskih skupnosti Erasmus+, Razpis E+ 2015 za Ključni ukrep 1: Učna mobilnost posameznikov; projekti mobilnosti za mlade in mladinske delavce...več »
29.06.2015
Imaš idejo, ko jo želiš prijaviti v program Erasmus+: Mladi v akciji? Prepričaj se, ali tvoja ideja res spada v ta program! Izboljšaj kakovost ideje, da bo bolje ustrezala merilom za dodelitev dotacije, saj se bo tvoj projekt ob prijavi za dotacijo na slovenski NA potegoval skupaj z okoli 150 drugimi projekti! Pridruži se...več »
Prikazujem rezultate 651 - 660 od skupno 681
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih