Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

29.06.2015
Barbara iz MC Krško se je maja udeležila usposabljanja »Grow up your EVS«, ki smo ga objavili med našimi razpisi. Preberite, kaj je o svoji izkušnji povedala po vrnitvi: Udeleženci treninga smo se učili razvijati svoje EVS projekte, voditi svoje prostovoljce skozi njihovo učno pot in jim pomagati razviti svoje veščine do...več »
29.06.2015
Klemen iz MC Bit se je maja udeležil usposabljanja »EVS and Employability«, ki smo ga objavili med našimi razpisi. Preberite, kaj je o svoji izkušnji povedal po vrnitvi: Konec maja sem se udeležil usposabljanja z naslovom EVS in Employability, ki se je odvijalo v angleškem Birminghamu. V Mladinskem centru BIT smo do sedaj...več »
29.06.2015
Se strinjate, da je za mlade zelo pomembno, da so motivirani za učenje, prepoznavo in izboljšanje svojih talentov, veščin in znanj? Da je to enako pomembno - tako za njih kot tudi za družbo na sploh? Da si na ta način mladi povečajo svoje možnosti za zaposlitev? V kolikor se strinjate s temi trditvami in ste mladinski...več »
29.06.2015
Mednarodno usposabljanje, ki bo spodbudilo in motiviralo mladinske organizacije, ki delujejo predvsem v svojem lokalnem okolju, da bodo v okviru novega programa Erasmus+Mladi v akciji izvedle svoj prvi mednarodni mladinski projekt. Izmed prijavljenih bomo za udeležbo izbrali 1-2 udeleženca. Izbranim udeležencem bo...več »
29.06.2015
Na usposabljanju bodo mladinski delavci pridobili kompetence za izvajanje aktivnosti, preko katerih bodo spodbujali participacijo mladih pri oblikovanju politik v urbanih okoljih. Rok za prijavo je 7. julij 2015! Razpis in prijavni postopekveč »
16.06.2015
Iztok iz zavoda Anima Vita se je maja udeležil usposabljanja »iNEETiate inclusion«, ki smo ga objavili med našimi razpisi. Preberite, kaj je o svoji izkušnji povedal po vrnitvi: Maja 2015 je v Bukarešti potekal nekajdnevni seminar »iNEETiate inclusion«, organiziran s strani podpornega centra SALTO Inclusion ter romunske...več »
16.06.2015
V nedeljo, 14. junija 2015, sta se v Termah Dobrna začeli petdnevno usposabljanje ob prihodu za 7 prostovoljcev EVS ter štiridnevno vmesno vrednotenje za 17 prostovoljcev EVS. Skupno usposabljanje omogoča izmenjavo izkušenj med skupino prostovoljcev, ki so v zadnjem mesecu prišli na službo EVS v Slovenijo, ter tistimi, ki...več »
16.06.2015
Pretekli teden je pri nas potekala delavnica za pomoč pri pripravi akreditacije za mladinsko prostovoljstvo oz. za evropsko prostovoljno službo (EVS). Veseli smo bili udeležbe organizacij, ki prihajajo iz področij v Sloveniji, ki so podpovprečno zastopane tako s projekti EVS kot tudi s projekti v programu Erasmus+ na...več »
16.06.2015
Prešernov trg v Ljubljani je 9. junija popoldan zaživel v povsem drugačnih barvah – na stojnicah, okrašenih z baloni, je preko 100 organizacij na najrazličnejše načine predstavljalo svoje dejavnosti. Movit je s pomočjo kviza »Katera mobilnost ti je pisana na kožo?« mladim predstavljal možnosti mobilnosti, poudarek pa smo...več »
02.06.2015
Konec maja je v Murski Soboti potekalo usposabljanje Crossborder Roma Cooperation. V štirih dneh, ki smo jih preživeli v Rakičanu poleg Murske Sobote so udeleženci preizkušali svoje meje in spoznali svoj način soočanja s problemi in izzivi. Kratka predstavitev mladinskega dela programa Erasmus+ je zbudila njihovo...več »
Prikazujem rezultate 661 - 670 od skupno 681
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih