Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

06.05.2015
Mlade so posledice gospodarske krize leta 2008, kot so vse večje število dolgotrajno nezaposlenih, diskriminacija ter revščina, še posebej prizadele. Namen nove strategije je zagotoviti, da bodo izzivi, s katerimi se mladi danes srečujejo, učinkovito naslovljeni tudi v okviru programa Erasmus+. Evropska unija si z...več »
06.05.2015
Delate z mladimi z manj priložnostmi in jim želite omogočiti polno participacijo v družbi? Potem je publikacija "Growing Inclusion & Participation: An inspirational guide to setting up inclusive & participative Strategic Partnerships in the youth field" prava za vas! Namen priročnika podpornega centra...več »
06.05.2015
Publikacija »Inclusion A to Z« je namenjena predstavitvi, kako se lahko v aktivnosti Erasmus+: Mladi v akciji vključi čimveč različnih mladih. Kombinacija teorije in predstavljenih praktičnih metod je namenjena opremiti prijavitelje z znanji za prve korake k sodelovanju v programu Erasmus+: mladi v akciji s skupinami z...več »
03.05.2015
Si prostovoljec EVS in imaš veljavno Evropsko mladinsko kartico? Ustvari video posnetek, ki opisuje, na katerem področju opravljaš prostovoljsko službo, kako si prispeval k spremembam, kaj si se naučil ... in ga oddaj do 15. maja! Organizacija EYCA te vabi, da oddaš 60 sekundni video posnetek na YouTube in z njim opišeš...več »
Vabimo vas, da se pridružite spletnemu usposabljanju za boljše razumevanje učinkov projektov Učinek+. Spletno usposabljanje vam omogoča samostojno učenje v lastnem ritmu z urnikom, ki ga lahko prilagajate svojim potrebam, saj se lahko z usposabljanjem izobražujete kadarkoli, posamezna poglavja pa lahko spoznavate...več »
Prikazujem rezultate 671 - 675 od skupno 675
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih