Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Centraliziran razpis: Združena evropska mladina (EACEA/12/2019)

17.06.2019
Centraliziran razpis: Združena evropska mladina (EACEA/12/2019)

Izvršna agencija EACEA je objavila razpis centraliziran razpis v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji (Ključni ukrep 3) z naslovom Združena evropska mladina.

Cilj razpisa Združena evropska mladina je ustvariti mreže za spodbujanje regionalnega partnerstva, pri tem pa tesno sodelovati z mladimi iz vse Evrope (države, vključene v program Erasmus+). Mreže bi organizirale izmenjave, spodbujale usposabljanja (na primer za mladinske voditelje) in omogočale, da mladi sami vzpostavijo skupne projekte.

Projekti prijavljeni na razpis Združena evropska mladina bodo podpirali pobude vsaj petih mladinskih organizacij iz petih različnih držav (upravičenih do sodelovanja v programu Erasmus+) z namenom izmenjevanja svojih zamisli o EU, spodbujanja državljanske udeležbe in občutka evropskega državljanstva. Cilj pobude je združiti mlade iz vse Evrope, z vzhoda, zahoda, severa in juga.

Tematske prednostne naloge so aktivno državljanstvo, vzpostavljanje mrež, evropske vrednote in evropsko državljanstvo, demokratična udeležba, demokratična odpornost in socialna vključenost v povezavi z mladimi.

Razpisna dokumentacija je dostopna na spletni strani izvršne agencije EACEA.

Rok za prijavo: 18. julij 2019 ob 12:00 uri


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih