Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Sporazumi za prvi prijavni rok 4. 2. 2015

08.05.2015

Obveščamo, da smo s strani Evropske komisije prejeli potrjen predlog Letnega načrta dela za leto 2015, kar je osnova za sklenitev Sporazuma o izvajanju programa Erasmus+: Mladi v akciji med Evropsko komisijo in Nacionalno agencijo v letu 2015. Podpis sporazuma se pričakuje v naslednjih dveh tednih. Hkrati potekajo tudi zadnje uskladitve za podpis Letne pogodbe med Uradom RS za mladino in Nacionalno agencijo, s čimer bodo izpolnjeni vsi formalni pogoji, da bomo lahko prijaviteljem, ki so bili uspešni s prijavo predlogov projektov v program na prvem prijavnem roku v letu 2015 (4. 2. 2015), posredovali v podpis Sporazume o dotacijah. Trenutno prevajamo in uskaljujemo sporazume za leto 2015 in načrtujemo, da vam jih bomo posredovali na e-naslove, navedene v prijavnih obrazcih, do 22. 5. 2015. Istočasno boste o razlogih za nesprejem predlogov projektov v program na prvi prijavni rok v letu 2015 po navadni pošti obveščeni tudi ostali prijavitelji. V kolikor bi prišlo do kakršnihkoli sprememb, vas bomo o tem obvestili.

DOPOLNITEV NOVICE Z DNE 20. 5. 2015:

Obveščamo vas, da Nacionalna agencija s strani Evropske komisije še ni prejela v podpis Sporazuma o izvajanju programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2015, zaradi česar upravičencem, katerih projekti so bili sprejeti v program na prvem prijavnem roku 4. 2. 2015, še ne more posredovati v podpis Sporazumov o dotaciji. Po zadnjih informacijah s strani Evropske komisije lahko pričakujemo Sporazum v podpis v naslednjih dveh tednih. Takoj, ko bo Sporazum med Nacionalno agencijo in Evropsko komisijo podpisan, bo Nacionalna agencija vsem upravičencem posredovala v podpis Sporazume o dotaciji, ki smo jih že pripravili.

DOPOLNITEV NOVICE Z DNE 2. 6. 2015:

Z veseljem vam sporočamo, da smo podpisali tako letno pogodbo z Uradom RS za mladino kot tudi sporazum o izvajanju programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2015 z Evropsko komisijo, s čemer so izpolnjeni vsi pogoji za nemoteno delovanje agencije ter izvajanje programa v Sloveniji. Prijaviteljem, ki so bili uspešni s prijavo predlogov projektov v program na prvem prijavnem roku v letu 2015 (4. 2. 2015) smo tako v teh dneh po elektronski pošti posredovali v podpis Sporazume o dotacijah.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih