Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Youth Wiki nagradni izziv: Raziščite. Odgovorite. Osvojite nagrado.

21.12.2023

Youth Wiki je evropska spletna enciklopedija nacionalnih mladinskih politik, namenjena oblikovalcem politik, političnim odločevalcem, mladinskim organizacijam, organizacijam za mlade, raziskovalcem mladine in drugim akterjem, ki se ukvarjajo in delajo z mladimi ali za mlade. Na platformi so na voljo redno posodobljene informacije o nacionalnih mladinskih politikah, podatki so zbrani po posameznih državah članicah in razdeljeni na deset področij: upravljanje mladinske politike, prostovoljske aktivnosti, zaposlovanje in podjetništvo, socialna vključenost, participacija, izobraževanje in usposabljanje, zdravje in dobro počutje, ustvarjalnost in kultura, mladi in svet ter mladinsko delo. Glavni vir informacij predstavljajo uradni nacionalni dokumenti. Več o spletni platformi, ki omogoča dostop do aktualnih in evropsko primerljivih podatkov, najdete na www.youthwiki.eu

Youth Wiki izziva in … nagrajuje! 

Če Youth Wiki platforme v vaši organizaciji še ne poznate, je res čas, da jo spoznate. In ob tem poleg znanja morda osvojite še nagrado. Zveni dobro, kajne? 

Nagradni izziv je namenjen vsem organizacijam, ki gradijo skupnost različnih praks mladinskega dela. 

Kako lahko sodelujete? 
Kliknite na povezavo in odgovorite na 5 preprostih vprašanj, vezanih na spletno enciklopedijo Youth Wiki (pri vsakem vprašanju je tudi namig, ki vas pripelje do pravilnega odgovora).  

Med vsemi organizacijami, ki bodo do vključno 20. januarja 2024 pravilno odgovorile na vseh 5 vprašanj, bomo izžrebali kar tri, ki bodo prejele nagrado. Podelili bomo dve praktični nagradi ter glavno nagrado – darilni bon za sobo pobega za 5 oseb! Nagrada, ki je lahko odlična »team building« aktivnost za vašo organizacijo. 

Pravila in pogoje nagradnega izziva si lahko preberete tukaj.  


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih