Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

11.01.2019
Sreda, 13. februar 2019, 9:30-14:00Hiša Evropske unije, konferenčna soba (Dunajska 20, Ljubljana) Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev znaka kakovosti. Hkrati želi  Nacionalna... več »
Vabilo na delavnico Učinek+ (22.1.2019).
08.01.2019
Orodje imenovano Učinek+ je v sodelovanju z britansko nacionalno agencijo Ecorys razvila slovenska nacionalna agencija za področje izobraževanja, usposabljanja in športa CMEPIUS, na Movitu pa smo razvili delavnico in orodje prilagodili za potrebe prijaviteljev v program Erasmus+: Mladi v akciji. Namen delavnice je... več »
08.01.2019
Obveščamo vas, da so vsem prijaviteljem na voljo prijavni obrazci za program Evropska solidarnostna enota v slovenščini.  Jezik vstopne strani in samih obrazcev je možno spreminjati v meniju, ki se nahaja v desnem zgornjem kotu. Če boste imeli z izpolnjevanjem obrazcev težave nam pišite... več »
Okrepljeno svetovanje pred prvim prijavnim rokom v program Evropska solidarnostna enota.
07.01.2019
Z 8. januarjem se začenja obdobje okrepljenega svetovanja za prijavitelje projektov v program Evropska solidarnostna enota. Okrepljeno svetovanje bo trajalo do 7. februarja. Okrepljeno svetovanje pomeni, da smo vam po telefonu na voljo ne le od 13. do 15. ure, ampak tudi med 10. in 12. uro.  Na nacionalni agenciji... več »
Informacijski paket za udeležence aktivnosti v okviru programa Evropska solidarnostna enota.
04.01.2019
Evropska komisija je pripravila pozdravno pismo in paket informacij (t.i. infokit) za vse udeležence programa Evropska solidarnostna enota. Organizacijam priporočamo, da te informacije udeležencem predajo pred njihovim odhodom na aktivnost. Paket informacij bo udeležencem pomagal pri pripravi na izkušnjo sodelovanja v... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih