Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

17.05.2022
V četrtek, 12. maja, smo v okviru projekta Europe Goes Local gostili dogodek Priložnosti in koristi za lokalne skupnosti v programih EU za področje mladine, s katerim smo stremeli k dvigu razumevanja in kakovosti mladinskega dela na lokalni ravni. Odziv je bil nad pričakovanji, saj je kar 40 predstavikov skoraj 30... več »
16.05.2022
Kar zadeva sodelovanje z ruskimi organizacijami in vključitev posameznikov iz Rusije v projekte v okviru programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota, se Evropska komisija sklicuje na Uredbo Sveta (EU) 2022/5761, ki jo je Svet Evropske unije sprejel po vojaškem napadu Rusije na Ukrajino 8. aprila 2022 in zajema peti... več »
13.05.2022
Obveščamo vas, da so bili danes objavljeni rezultati prvega prijavnega roka v letu 2022 za programa Erasmus+: Mladina, ključni ukrep 1, in Evropska solidarnostna enota. POMEMBNO!Nacionalna agencija (NA) do individualnih vročitev obvestil, ki bodo izvedene po ustaljenem e-obveščanju predvidoma v roku 30 dni od objave... več »
03.05.2022
Obveščamo vas, da so znani rezultati razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru evropskega leta mladih 2022. Tokrat je razpisna komisija presodila, da so bile vse prejete vloge ustrezne, zato so bile te tudi odobrene, in sicer je na razpis prispelo 20 vlog za izvedbo dogodkov v lastni režiji in 6 vlog za izvedbo... več »
26.04.2022
Novo programsko obdobje programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota prinaša tudi nov razpis za ponovno vzpostavitev mreže regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk. K prijavi so vabljene (mladinske) organizacije, ki kontinuirano delujejo na področju informiranja mladih in bi želele še nadalje... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih