Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

13.08.2021
Obveščamo vas, da so bili objavljeni rezultati prvih prijavnih rokov programov Erasmus+ na področju mladine in Evropska solidarnostna enota v letu 2021. Sporazumi za sprejete projekte so v pripravi in bodo nosilcem projektov posredovani v roku 30 dni, kot tudi izhaja iz sklepov, ki so dostopni na spodnjih...več »
06.08.2021
Po otvoritvenih informativnih dneh za nova programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota 2021-2027 je pred vami nova možnost za seznanitev z vsebino programov pred ponovnim, jesenskim rokom za oddajo prijav. Tokrat bo predstavitev programa Erasmus+: Mladi v akciji združena na en dan, kateremu bo...več »
05.08.2021
Vse prijavitelje, ki so prijavili projekte na prvi prijavni rok programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota v letu 2021, obveščamo, da bomo - v kolikor bodo IT orodja omogočala izvedbo vseh potrebnih postopkov in bo Evropska komisija Nacionalnim agencijam zagotovila vse potrebne izvedbene dokumente, s katerimi v tem...več »
05.08.2021
Evropska izvajalska agencija za izobraževanje in kulturo (EACEA) vse, ki vas zanima prijava na razpis Evropske solidarnostne enote - Skupinske prostovoljske aktivnosti na prednostnih področjih, vabi na informativni dan, na katerem boste imeli možnost izvedeti vse podrobnosti o pogojih in postopku prijave.  Dogodek bo...več »
28.07.2021
Študijski obisk, ki bo izveden v okviru partnerstva Europe Goes Local, bo zbral uslužbence občin, ki so zadolženi za področje mladine ter lokalne mladinske delavce iz Slovenije in Hrvaške. Njegov namen bo od blizu pogledati mladinsko delo v Litvi. Udeleženci se bodo srečali s predstavniki litovskega urada, ki pokriva...več »
09.07.2021
Danes v Ankaranu zaključujemo Vmesno vrednotenje za prostovoljce v programu Evropska solidarnostna enota. Kot je za julij že tradicionalno, je usposabljanje potekalo v pohodniškem formatu. S prostovoljci smo pohod začeli v Divači ter v 4 pohodniških dneh preko Kozine (treba je priznati, da smo za ta del poti uporabili...več »
05.07.2021
17. in 18. junija 2021 se je v Ljubljani odvilo usposabljanje ZAKAJ, KAJ, KDO in KAKO v mladinskem delu, namenjeno uslužbencem, ki so v občinskih upravah zadolženi za področje mladine in lokalnim politikom. Usposabljanja, ki je del aktivnosti projekta Europe Goes Local, so se tako udeležilo 18 udeležencev iz občin Semič,...več »
15.06.2021
Pretekli vikend je na Prvinah potekalo Letno srečanje prostovoljcev v programu Evropska solidarnostna enota. Gre za srečanje udeležencev mobilnostnega programa, ki so se v zadnjem letu in pol vrnili s svoje prostovoljske aktivnosti v tujini. Udeleženci se praviloma enkrat letno zberejo na srečanju, ki ga organizira Movit,...več »
07.06.2021
Vabimo vas na usposabljanje za pripravo znaka kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota, ki bo potekalo 22. 6. 2021, med 10.00 in 15.15 uro. Na usposabljanju bomo podrobneje spoznali znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna ter poskrbeli za kakovostno pripravo na izpolnjevanje prijavnice za pridobitev...več »
07.06.2021
Vsako leto prinese nekaj novega in spremembe so del vsakdana. Če smo v letu 2019 govorili o brexitu in njegovem vplivu na izvajanje programa Erasmus+: Mladi v akciji ter o izločitvi prostovoljstva iz programa in vključitvi v program Evropska solidarnostna enota, je bilo leto 2020 zadnje leto izvajanja programa Erasmus+:...več »
Prikazujem rezultate 11 - 20 od skupno 263
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih