Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

08.07.2022
Bližajo se naslednji Offenburški pogovori, ki bodo v letošnjem letu dočakali že svojo peto izvedbo. Dogodek, namenjen aktualnim ključnim temam v razvoju mladinskega dela in mladinskih politik, bo od 13. do 14. septembra 2022 potekal v Offenburgu, manjšem nemškem mestu blizu Strasbourga. Offenburški pogovori vključujejo...več »
05.07.2022
Med 27. in 29. junijem je v Ljubljani potekala 10. edicija konference InterCity Youth na temo participacije mladih. Konference v organizaciji InterCity Youth, evropske mreže lokalnih oddelkov za mladinsko delo, v sodelovanju z Movitom, slovensko nacionalno agencijo za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna...več »
01.07.2022
Vse organizacije, ki imate na prvem prijavnem roku v letu 2022 sprejete projekte v programa Erasmus+: Mladina ali Evropska solidarnostna enota, obveščamo, da še vedno čakamo na uradne prevode predlog sporazumov za leto 2022 s strani Evropske komisije. Sporazumi bodo na voljo v sredini septembra. Kaj to pomeni za...več »
30.06.2022
Ker bi vas radi v letošnjem letu še dodatno podprli pri izvedbi dogodkov, namenjenih mladim, ponovno odpiramo razpis, s katerim lahko pridobite podporo za soustvarjanje evropskega leta mladih. Vsebina in namen razpisa ter finančna sredstva, ki so na voljo za organizacijo dogodkov in delavnic v okviru Mreže vzornikov,...več »
27.06.2022
Obveščamo vas, da so bili danes objavljeni rezultati prvega prijavnega roka v letu 2022 za programa Erasmus+: Mladina, ključni ukrep 1, in Evropska solidarnostna enota. POMEMBNO!Nacionalna agencija (NA) do individualnih vročitev obvestil, ki bodo izvedene po ustaljenem e-obveščanju predvidoma v roku 30 dni od objave...več »
21.06.2022
Prejšnji teden je po slovenski Istri potekalo pohodniško vmesno vrednotenje. Usposabljanje v takšnem formatu organiziramo že peto leto zapored in vsako leto uspemo usposabljanje nadgraditi. Pohod je potekal od Divače preko Kozine, Ocizle, Beke, Socerba, Kastelca in Ospa do Ankarana. S prostovoljci smo prehodili okoli 40...več »
20.06.2022
Med 13. in 17. junijem se je v Velenju odvijalo usposabljanje ob prihodu za prostovoljce Evropske solidarnostne enote. Tokratno usposabljanje je bilo nekoliko drugačno z vidika, da so bile udeleženke le dekleta, kar je usposabljanju prineslo novo dimenzijo in edinstven značaj. Zaznamovala ga je povezanost, odprtost, skrb...več »
23.05.2022
Od četrtka do sobote sta v prijetnem ambientu hotela Re-aktiv v Zrečah potekali dve usposabljanji za predstavnike organizacij v programu Evropska solidarnostna enota: Usposabljanje za nove nosilke znaka kakovosti in Srečanje mentorjev prostovoljcem. Prvo usposabljanje je namenjeno koordinatorjem projektov prostovoljstva,...več »
20.05.2022
V petek, 27. maja, bo v Križankah potekal osrednji dogodek evropskega leta mladih, ki nosi naslov Zvok mladosti. V okviru dogodka, ki se sicer začel ob 10. in zaključil ob 18. uri, bo v Viteški dvorani od 12. do 13. ure potekala tudi predstavitev programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota. Udeleženci...več »
17.05.2022
V četrtek, 12. maja, smo v okviru projekta Europe Goes Local gostili dogodek Priložnosti in koristi za lokalne skupnosti v programih EU za področje mladine, s katerim smo stremeli k dvigu razumevanja in kakovosti mladinskega dela na lokalni ravni. Odziv je bil nad pričakovanji, saj je kar 40 predstavikov skoraj 30...več »
Prikazujem rezultate 31 - 40 od skupno 335
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih