Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

05.10.2020
Nacionalna agencija vabi prijavitelje v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, da svoje projekte, katerih osrednje aktivnosti bodo potekale v času slovenskega predsedovanja Svetu EU ali v mesecih pred njim, vsebinsko navežejo na 9. cilj Strategije EU za mlade 2019-2027 »Prostor in participacija...več »
24.09.2020
VSEBINSKE USMERITVE PRED TRETJIM PRIJAVNIM ROKOM Nacionalna agencija je pred drugim prijavnim rokom v letu 2020 zaradi pandemije virusa COVID-19, ki vpliva na možnost prijave in predvsem izvajanja sprejetih projektov v evropska programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, objavila priporočila...več »
23.09.2020
Kaj ti pomeni beseda solidarnost? Se počutiš, da živiš v solidarni družbi? Na kakšen način ti izkazuješ solidarnost? Poznaš program Evropska solidarnostna enota in kako program podpira solidarnost mladih? Na ta vprašanja so odgovarjali mladi v naši nagradni igri! Na regionalnih dogodkih »Dajmo solidarnosti zagon« smo...več »
16.09.2020
Dragi prijavitelji, bliža se 3. in zadnji prijavni rok, razpisan v tem letu, zato smo za vas na enem mestu zbrali nekaj ključnih informacij za prijavo. 1. Prijava projektov na tretji prijavni rok (1. 10. 2020) 3. prijavni rok za predložitev predlogov projektov v program Evropska solidarnostna enota v letu 2020 se bo...več »
15.09.2020
Pandemija virusa COVID-19 še vedno močno vpliva na izvajanje evropskih programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, zato Nacionalna agencija (v nadaljevanju NA) v zadnjih mesecih sproti objavlja priporočila upravičencem projektov....več »
14.09.2020
Mladinsko delo ustvarja učinke in priložnosti ter plete zgodbe, te zgodbe pa je treba deliti naprej. V sredo 16. 9. 2020 smo v okviru spletnega predavanja prisluhnili strokovnjaku na področju strateškega komuniciranja, Craigu Dwyerju. Craig Dwyer, avtor mednarodno odmevnih in nagrajenih kampanj, ustanovitelj socialnega...več »
21.08.2020
Prijavna roka se bližata! Ideje so tu, projekti v načrtovanju… Potrebujete le še nasvet in pomoč kako (bolje) vključiti (tudi) mlade z manj priložnostmi? Namen delavnice je pomagati projektnim ekipam, da svoje projektne ideje razvijejo in izvedejo čimbolj vključujoče, da projekti sledijo spodbujanju vključevanja mladih z...več »
19.08.2020
Mreža vzornikov je pobuda Evropske komisije iz leta 2016, namenjena spodbujanju socialne vključenosti, aktivnega državljanstva in zavezanosti evropskim vrednotam ter preprečevanju izključevanja in nasilne radikalizacije mladih. V okviru mreže vzornikov vam tako ponujamo možnost izvedbe petih različnih modulov delavnic, ki...več »
18.08.2020
Datum: 22. 9. 2020 OD 10:00 DO 15:0O Lokacija: Slovenski etnografski muzej, upravna hiša, Metelkova ulica 2, Ljubljana Namen delavnice je pomagati projektnim ekipam pri razmišljanju o učinkih projektov, njihovem merjenju in zbiranju podatkov za dokazovanje učinkov ter usmerjanje izhodišč za razpravo o učinkih, kar privede...več »
18.08.2020
Evropska komisija je objavila prijavne obrazce za tretji prijavni rok programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota.Prijavnice za program E+: MVA so na voljo tukaj, za program ESE pa tukaj. Za dostop do prijavnic potrebujete svoj EU Login račun. Prijavni obrazci so zaenkrat na voljo v angleškem jeziku,...več »
Prikazujem rezultate 71 - 80 od skupno 272
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih