Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Na voljo je Vodnik po programu Evropska solidarnostna enota za leto 2023

24.11.2022

Evropska komisija je 24. novembra 2022 objavila razpis in vodnik programa Evropska solidarnostna enota za leto 2023.

Program mladim ponuja številne priložnosti za vključevanje v solidarnostne dejavnosti na različnih področjih, od pomoči prikrajšanim ljudem do prispevanja k zdravstvenim in okoljskim ukrepom, po vsej EU in zunaj nje.
V letu 2023 bo za solidarnostne priložnosti za mlade na voljo več kot 142 milijonov evrov. Evropska komisija bo z razpisom med drugim financirala projekte prostovoljstva in solidarnostne projekte, ki jih vodijo mladi. Mladi med 18. in 30. letom starosti, ki želijo sodelovati bodisi v projektih prostovoljstva bodisi v solidarnostnih projektih se morajo registrirati na Evropskem mladinskem portalu.

V Vodniku za prihodnje leto je novost ta, da so zvišane nekatere postavke na enoto zaradi inflacije.

Vabimo vas k ogledu in branju Razpisa Evropska solidarnostna enota za leto 2023 ter Vodnika po programu Evropska solidarnostna enota za leto 2023.

Na voljo so že prijavni obrazci za leto 2023, in sicer za projekte prostovoljstva in solidarnostne projekte, kot tudi za pridobitev znaka kakovosti

Razpis in druge relevantne dokumente in informacije, vključno s prijavnimi roki za vse ukrepe v okviru programa, najdete tudi na Evropskem mladinskem portalu.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih