Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vabilo na spletno usposabljanje in delavnico Učinek+

22.01.2024

Za uspešno načrtovanje, spremljanje in merjenje in učinkov vašega projekta, vas vabimo, da se pridružite spletnemu usposabljanju Učinek+. Celotno usposabljanje vam bo vzelo približno pet ur, delo pa lahko prilagodite svojemu tempu in razpoložljivemu času. Tekom usposabljanja boste izvedeli več o tem, kakšna je razlika med rezultati in učinki, na katerih ravneh se pojavljajo in na kakšne načine lahko ugotavljamo, ali smo zastavljene cilje dosegli.

Če se vam bodo kljub udeležbi na spletnem usposabljanju porajala vprašanja in dileme, imamo na voljo rešitev!

20. marca 2024 bomo izvedli delavnico s trenerjem, na kateri se bomo skozi usposabljanje sprehodili skupaj. Za udeležbo je pomembno, da imate v mislih projektno idejo, saj se tekom usposabljanja aktivno dela na njej. Srečanje bo potekalo od predvidoma 9:00 do 13:00, preko spleta. Prijave zbiramo do 15. marca 2024 preko spletne prijavnice.

Vse, ki boste samostojno zaključili spletno usposabljanje najkasneje do 17. 3. 2023, vabimo, da se nam pridružite na srečanju, na katerem bomo odgovarjali na vaša vprašanja in skupaj razreševali dileme glede učinkov v projektih, na kar boste dobili ločeno vabilo.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih