Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

29.02.2024
Obveščamo vas, da so znani rezultati razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru evropskega leta mladih 2024. Na tokratni razpis so prispele 103 vloge za izvedbo dogodka v lastni organizaciji in 24 vlog za izvedbo delavnice Mreže vzornikov. Razpisna komisija je odobrila 55 vlog (maksimalno število) za dogodke v lastni... več »
26.02.2024
Za nami je prvi prijavni rok v letu 2024. Zbrali smo statistiko števila oddanih projektov v programih Erasmus+: Mladina, Ključni ukrep 1 in Evropska solidarnostna enota.V programu Erasmus+: Mladina, Ključni ukrep 1 je bilo skupaj oddanih 116 vlog. Od tega 45 vlog mladinskih izmenjav, 22 vlog mobilnosti mladinskih delavcev,... več »
23.02.2024
Vas zanima kako lahko skupaj z mladimi soustvarjamo prostore in projekte, ki so dovolj odprti in varni, da mladim omogočajo, da skozi njih rastejo in se aktivno vključujejo?Pridite na usposabljanje Vključevanje+! Izkusili boste še dokaj nepoznano metodo t. i. Collective story harvesting, s katero boste z aktivnim... več »
21.02.2024
Movit gre na pot! Ali ste društvo, zavod, mladinska organizacija, nevladna organizacija, skupina mladih … ki izvaja aktivnosti za mlade oz. z mladimi? Želite mladim v vašem lokalnem okolju omogočiti nove priložnosti, jim ponuditi raznolike nacionalne in mednarodne aktivnosti, kjer bodo oziroma boste mladi glavni snovalci... več »
21.02.2024
Movit gre na pot! Ali ste društvo, zavod, mladinska organizacija, nevladna organizacija, skupina mladih … ki izvaja aktivnosti za mlade oz. z mladimi? Želite mladim v vašem lokalnem okolju omogočiti nove priložnosti, jim ponuditi raznolike nacionalne in mednarodne aktivnosti, kjer bodo oziroma boste mladi glavni snovalci... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih