Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

29.02.2024
Obveščamo vas, da so znani rezultati razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru evropskega leta mladih 2024. Na tokratni razpis so prispele 103 vloge za izvedbo dogodka v lastni organizaciji in 24 vlog za izvedbo delavnice Mreže vzornikov. Razpisna komisija je odobrila 55 vlog (maksimalno število) za dogodke v lastni...več »
26.02.2024
Za nami je prvi prijavni rok v letu 2024. Zbrali smo statistiko števila oddanih projektov v programih Erasmus+: Mladina, Ključni ukrep 1 in Evropska solidarnostna enota.V programu Erasmus+: Mladina, Ključni ukrep 1 je bilo skupaj oddanih 116 vlog. Od tega 45 vlog mladinskih izmenjav, 22 vlog mobilnosti mladinskih delavcev,...več »
23.02.2024
Vas zanima kako lahko skupaj z mladimi soustvarjamo prostore in projekte, ki so dovolj odprti in varni, da mladim omogočajo, da skozi njih rastejo in se aktivno vključujejo?Pridite na usposabljanje Vključevanje+! Izkusili boste še dokaj nepoznano metodo t. i. Collective story harvesting, s katero boste z aktivnim...več »
21.02.2024
Movit gre na pot! Ali ste društvo, zavod, mladinska organizacija, nevladna organizacija, skupina mladih … ki izvaja aktivnosti za mlade oz. z mladimi? Želite mladim v vašem lokalnem okolju omogočiti nove priložnosti, jim ponuditi raznolike nacionalne in mednarodne aktivnosti, kjer bodo oziroma boste mladi glavni snovalci...več »
21.02.2024
Movit gre na pot! Ali ste društvo, zavod, mladinska organizacija, nevladna organizacija, skupina mladih … ki izvaja aktivnosti za mlade oz. z mladimi? Želite mladim v vašem lokalnem okolju omogočiti nove priložnosti, jim ponuditi raznolike nacionalne in mednarodne aktivnosti, kjer bodo oziroma boste mladi glavni snovalci...več »
14.02.2024
Usposabljanje za predstavnike občin o načelih in značilnostih mladinskega dela, 6. in 7. marec 2024, Terme Snovik Če ste: - uslužbenec/uslužbenka, ki na občini dela na področju mladine, vas zanima razvoj področja, potrebujete več znanja in informacij ali- politik/političarka, funkcionar/funkcionarka na občini ali v...več »
07.02.2024
Obveščamo vas, da bo Movitova pisarna zaprta na slovenski kulturni praznik v četrtek, 8. 2., in petek, 9. 2. 2024. Ponovno vam bomo po ustaljenem urniku na voljo v ponedeljek, 12. 2. 2024. Hvala za razumevanje. ekipa Movitaveč »
02.02.2024
Obveščamo vas, da je Evropska komisija izdala novo publikacijo "Buiding hope: Europe's solidarity with Ukraine", v kateri je predstavljenih 15 projektov programa Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota, ki so se posvečali nudenju podpore tistim, ki jih je prizadela vojna v Ukrajini. Publikacijo, ki jo...več »
02.02.2024
V dokumentu z vsemi ključnimi informacijami o programih in posameznih ukrepih, ki smo ga poslali vsem udeležencem_kam januarskega informativnega dne, boste našli nabor koristnih informacij, povezav do gradiv in obvestila o prihajajočih usposabljanjih, prav tako pa tudi informacije o skupinskih svetovanjih. Ta bodo v...več »
23.01.2024
Zbirka najboljših trajnostnih projektov v programih Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota je prva publikacija centra SALTO Green, ki je bil ustanovljen leta 2023 z namenom podpore in dviga kakovosti  projektov v obeh programih, ki se osredotočajo na trajnost in boj proti podnebnim spremembam. Eno izmed...več »
Prikazujem rezultate 21 - 30 od skupno 427
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih