Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

08.04.2024
Med 12. in 19. aprilom 2024 bo potekal evropski teden mladih.   Evropski teden mladih je pobuda Evropske komisije, ki poteka vsako drugo leto in je namenjen promociji aktivnega državljanstva mladih po vsej Evropi. Ozavešča o vključevanju mladih v procese odločanja, spodbuja dialog med mladimi in oblikovalci... več »
02.04.2024
Ali v projektih programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota (ESE) nastopate v vlogi trenerjev, facilitatorjev, mladinskih voditeljev, ipd.? Ali vam je pomembno, da mladi v projektih aktivno sodelujejo? Ali se želite s temo aktivnega udejstvovanja mladih oz. participacije še podrobneje spoznati? Potem... več »
28.03.2024
Nov prijavni krog, v katerem si lahko mladi priborijo brezplačno vozovnico za 30-dnevno potovanje z vlakom, bo odprt od 16. do 30. aprila 2024. ​​ Vsi, ki imajo 18 let in prebivajo v eni od držav članic EU ali tretjih držav, pridruženih programu Erasmus+, se lahko pripravijo na izjemno popotovanje po Evropi. Na srečneže... več »
26.03.2024
Obvečamo vas, da bomo 4. 4. 2024 sodelovali na nacionalnem informativnem dogodku Nov zagon Misij EU v letu 2024, ki bo na Zavodu za gradbeništvo Slovenije (dvorana v 5. nadstropju, Dimičeva ulica 12, 1000 Ljubljana). Dogodek v okviru projekta ROAD3P organizira Inštitut za hidravlične raziskave v sodelovanju z Ministrstvom... več »
18.03.2024
Portugalska in slovenska nacionalna agencija programov Erasmus:+ Mladina in Evropska solidarnostna enota podpirata in si prizadevata za uveljavitev Evropske agende za mladinsko delo (EAMD), še posebej njenih dveh ciljev, ki se nanašata na kakovost in prepoznavanje mladinskega dela. Obe agenciji vidita lokalne oblasti... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih