Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

28.09.2018
Cilj projekta European Academy on Youth Work (EAYW) je podpreti inovacije v mladinskem delu in politiki mladinskega dela ter spodbujati razvoj kakovostnega mladinskega dela. Iniciativa bo prispevala k oblikovanju skupnih stališč o mladinskem delu in politiki mladinske dela v Evropi. Več o projektu si lahko preberete...več »
28.09.2018
4. oktober 2018 med 14. in 15.30 uro v konferenčnem centru City hotela v Ljubljani. Dr. Howard Williamson je mladinski delavec, akademski raziskovalec mladine, predavatelj, svetovalec na področju mladinske politike ter (so)avtor številnih člankov in publikacij na temo mladinskega dela in mladinske politike. Kot...več »
28.09.2018
Tretji blog na temo učinkov mednarodnih projektov prostovoljstva, ki jih v okviru raziskave, ki poteka od marca 2017 in bo trajala vse do novembra 2018, redno pripravlja raziskovalec Jonathan Robertson iz Škotske. Jonathan v okviru raziskave spremlja prostovoljce, ki so vključeni v različne prostovoljske projekte po vsej...več »
26.09.2018
Branje članka vam bo vzelo: 10 minut Danes je »mladinsko delo« razumljeno kot orodje za spodbujanje in krepitev osebnostnega razvoja, družbene socializacije in aktivnega državljanstva med mladimi. Z izrazom mladinsko delo opisujemo zelo različne aktivnosti z mladimi, za mlade in s strani mladih, ki imajo zelo širok...več »
19.09.2018
Pogosta vprašanja pred prijavo projektov v program ESE, ki smo jih do sedaj prejeli, in odgovori na njih so zbrana tukaj.  Upamo, da si boste z njimi lahko pomagali pri pripravi projektov. Ne pozabite pa, da na nacionalni agenciji nudimo svetovanje za prijavo projektov, ki poteka na več načinov: Po telefonu 01...več »
17.09.2018
Vabljeni k prebiranju že 2. bloga na temo učinkov mednarodnih projektov prostovoljstva, ki jih v okviru raziskave, ki poteka od marca 2017 in bo trajala vse do novembra 2018, redno pripravlja raziskovalec Jonathan Robertson iz Škotske. Jonathan v okviru raziskave spremlja prostovoljce, ki so vključeni v različne...več »
12.09.2018
Evropski poslanci so na rednem septembrskem zasedanju potrdili pravno podlago programa Evropska solidarnostna enota (ESE), ki so jo pred poletnimi počitnicami uskladili Evropska komisija, Svet EU in Evropski parlament. S tem je zaključen proces oblikovanja samostojnega programa ESE in sprememb program Erasmus+ na področju...več »
11.09.2018
24. september 2018, 9:30-14:00 Hiša Evropske unije, konferenčna soba (Dunajska 20, Ljubljana) Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznate program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravite na izpolnjevanje vloge za gostiteljsko in/ali podporno organizacijo. S to delavnico...več »
24.08.2018
Na nacionalni agenciji smo identificirali izkušene organizacije na področju prostovoljskih projektov, ki so primerne za prijavo projektov v ukrep partnerstva za prostovoljstvo v letu 2018.  Kriteriji za izbor organizacij: administrativna in kadrovska sposobnost akreditiranih organizacij,pretekle izkušnje z...več »
17.08.2018
Podatki, ki jih navajamo v tem sporočilu, so informativnega značaja in se lahko še spremenijo, zato vas vabimo, da redno spremljajte naše spletne strani. 1. Prijava projektov na 1. prijavni rok 2018 16. oktobra ob 12. uri se bo iztekel prvi in edini letošnji rok za prijavo projektov v sedaj ločeni program Evropska...več »
Prikazujem rezultate 411 - 420 od skupno 427
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih