Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

24.08.2018
Na nacionalni agenciji smo identificirali izkušene organizacije na področju prostovoljskih projektov, ki so primerne za prijavo projektov v ukrep partnerstva za prostovoljstvo v letu 2018.  Kriteriji za izbor organizacij: administrativna in kadrovska sposobnost akreditiranih organizacij,pretekle izkušnje z...več »
17.08.2018
Podatki, ki jih navajamo v tem sporočilu, so informativnega značaja in se lahko še spremenijo, zato vas vabimo, da redno spremljajte naše spletne strani. 1. Prijava projektov na 1. prijavni rok 2018 16. oktobra ob 12. uri se bo iztekel prvi in edini letošnji rok za prijavo projektov v sedaj ločeni program Evropska...več »
16.08.2018
»Kaj če bi vse obrnili na glavo in dobili še eno priložnost, da spoznamo sebe preko ponovnega odkrivanja sveta?« (Dagna Gmitrowicz, The Undiscovered Country, 2014) Leta 1996 je Édith Cresson, evropska komisarka, ki je bila zadolžena za izobraževanje, usposabljanje in mladinsko politiko, zagnala nov program. Imenoval se...več »
10.08.2018
Evropska komisija je danes skupaj z Vodniko po programu in prijavnimi obrazci objavila tudi izjavo za javnost, v kateri je predstavila ozadje, upravičene projekte in korake, ki še sledijo, ter nekatera vprašanja in odgovore, povezane z izvajanjem.  več »
10.08.2018
Evropska komisija je že objavila Vodnik po programu ESE za leto 2018 ter prijavne obrazce. Najdete jih na naši podstrani Razpisna dokumentacija. Kdaj bo letošnji jesenski prijavni rok in kdaj se bodo lahko pričeli nanj prijavljeni projekti pa si lahko ogledate tukaj.več »
25.07.2018
Program otvoritvenega dogodka programa Evropska solidarnostna enota, ki bo potekal 6. septembra 2018, s pričetkom ob 9.30 uri, v Hiši EU si lahko ogledate tukaj. Prijava na dogodek je obvezna! Sprejemamo jih preko spletnega obrazca do 30. avgusta 2018.več »
18.07.2018
V prvi številki Mladja v letu 2018 smo se lotili participacije mladih. O pomenu politične participacije mladih za prihodnost demokracije piše dr. Tomaž Deželan, kaj glede politične participacije mladih drži in kaj ne vam razloži dr. Urban Boljka. Brali boste tudi o tem, kakšna je povezanost (soodvisnost) mladinskega dela...več »
29.06.2018
Evropski parlament in Svet sta dosegla politični dogovor o predlogu Evropske komisije za samostojen pravni okvir in proračun programa Evropske solidarnostne enote (ESE) do leta 2020. Solidarnost je ena od temeljnih vrednot Evropske unije, ki povezuje evropske državljane. Program Evropske solidarnostne enote (ESE)...več »
Vabimo vas, da se pridružite spletnemu usposabljanju za boljše razumevanje učinkov projektov Učinek+. Spletno usposabljanje vam omogoča samostojno učenje v lastnem ritmu z urnikom, ki ga lahko prilagajate svojim potrebam, saj se lahko z usposabljanjem izobražujete kadarkoli, posamezna poglavja pa lahko spoznavate...več »
Prikazujem rezultate 421 - 429 od skupno 429
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih