Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

03.10.2023
Razpisujemo odprta mesta za usposabljanje koordinatorjev v projektih prostovoljstva v programu Evropska solidarnostna enota (ESE).  Namen in cilji usposabljanja  Na letošnjem usposabljanju boste koordinatorji razmislili o tem, kako dobro v organizaciji izvajate znak kakovosti, medtem ko načrtujete svoje...več »
03.10.2023
Vabimo vas na redno srečanje za mentorje v projektih prostovoljstva, ki bo potekalo 17. in 18. novembra v Termah Snovik v Lazah v Tuhinju. Namen in cilji srečanja  Namen letošnjega srečanja je, da odpremo prostor za spoznavanje različnih vidikov komuniciranja in njihovo aplikacijo na odnos mentor-organizacija ter...več »
29.09.2023
Spoštovani! V sredo, 4. 10. 2023, ob 12. uri, se odpre nova priložnost za pridobitev ene izmed 35.000 brezplačnih vozovnic za potovanje z vlakom v okviru DiscoverEU.DiscoverEU je ukrep Evropske unije, ki se je pričel leta 2018, in daje mladim možnost odkrivanja Evrope. Namenjen je 18-letnikom/18-letnicam, ki želijo...več »
27.09.2023
Za nami je obdobje, ki je bilo za izvajanje evropskih projektov mobilnosti izredno zahtevno. Epidemija koronavirusa in obdobje, ki ji je sledilo, sta zahtevala različne vrste prilagoditev in sprememb tako v družbi na splošno kot pri delovanju organizacij prijaviteljic in upravičenk. Z letom 2021 smo vstopili tudi v novo...več »
27.09.2023
Na spodnjem seznamu najdete dodatne smernice za pripravo projektov in sprejem v programa po posameznih ukrepih za prijavo na drugem prijavnem roku v 2023, ki bo 4. 10. 2023. Erasmus+: Mladina, Ključni ukrep 1 Mladinske izmenjave:  vključevanje mladih udeležencev_k v vse faze izvajanja projekta je ključnega...več »
26.09.2023
V ponedeljek, 25. 9. 2023, nas je na Movitu v vlogi poročevalke v senci za program Evropska solidarnostna enota obiskala Irena Joveva s svojo lokalno asistentko Jasno Gerbec. Pridružila so se nam tudi predstavniki izobraževalnega in terapevtskega centra Familija iz Škofje Loke - dva prostovoljca in mladinski delavec...več »
19.09.2023
Vabilo na uvodni dogodek dolgoročnega mednarodnega projekta, ki bo raziskoval medsektorsko sodelovanje med predstavniki formalnega izobraževanja (šolsko, poklicno in visokošolsko) ter mladinskega sektorja na temo participacije mladih. Predstavljeni bodo tudi primeri dobrih praks. Ozadje: Nacionalne agencije programa...več »
06.09.2023
Obveščamo vas, da Nacionalna agencija Movit v sodelovanju z Uradom RS za mladino, napoveduje izvedbo predvidene odločitve Vlade Republike Slovenije, ki za namen podpore dodatnih aktivnosti prostovoljstva in solidarnostnih projektov mladih, ki bodo v pomoč pri odpravljanju posledic avgustovskih poplav, načrtuje povečanje...več »
05.09.2023
Zavod Movit od leta 2017 izvaja projekt Europe Goes Local, katerega namen je podpora kakovostnemu lokalnemu mladinskemu delu. Bolj natančno, občinski odločevalci se udeležijo aktivnosti, ki vplivajo na njihovo razumevanje mladine, mladinskega dela, sektorja in politik in zato lahko bolj učinkovito zagovarjajo in podpirajo...več »
05.09.2023
Letno srečanje prostovoljcev v programu Evropska solidarnostna enota je namenjeno druženju in izmenjavi izkušenj prostovoljcev, ki so nedavno zaključili svoj projekt prostovoljstva. Če je vaša organizacija v preteklem letu prostovoljce poslala na dolgoročno ali kratkoročno ESE aktivnost, potem vabljeni, da jih...več »
Prikazujem rezultate 51 - 60 od skupno 420
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih