Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

27.09.2023
Za nami je obdobje, ki je bilo za izvajanje evropskih projektov mobilnosti izredno zahtevno. Epidemija koronavirusa in obdobje, ki ji je sledilo, sta zahtevala različne vrste prilagoditev in sprememb tako v družbi na splošno kot pri delovanju organizacij prijaviteljic in upravičenk. Z letom 2021 smo vstopili tudi v novo...več »
27.09.2023
Na spodnjem seznamu najdete dodatne smernice za pripravo projektov in sprejem v programa po posameznih ukrepih za prijavo na drugem prijavnem roku v 2023, ki bo 4. 10. 2023. Erasmus+: Mladina, Ključni ukrep 1 Mladinske izmenjave:  vključevanje mladih udeležencev_k v vse faze izvajanja projekta je ključnega...več »
26.09.2023
V ponedeljek, 25. 9. 2023, nas je na Movitu v vlogi poročevalke v senci za program Evropska solidarnostna enota obiskala Irena Joveva s svojo lokalno asistentko Jasno Gerbec. Pridružila so se nam tudi predstavniki izobraževalnega in terapevtskega centra Familija iz Škofje Loke - dva prostovoljca in mladinski delavec...več »
19.09.2023
Vabilo na uvodni dogodek dolgoročnega mednarodnega projekta, ki bo raziskoval medsektorsko sodelovanje med predstavniki formalnega izobraževanja (šolsko, poklicno in visokošolsko) ter mladinskega sektorja na temo participacije mladih. Predstavljeni bodo tudi primeri dobrih praks. Ozadje: Nacionalne agencije programa...več »
06.09.2023
Obveščamo vas, da Nacionalna agencija Movit v sodelovanju z Uradom RS za mladino, napoveduje izvedbo predvidene odločitve Vlade Republike Slovenije, ki za namen podpore dodatnih aktivnosti prostovoljstva in solidarnostnih projektov mladih, ki bodo v pomoč pri odpravljanju posledic avgustovskih poplav, načrtuje povečanje...več »
05.09.2023
Zavod Movit od leta 2017 izvaja projekt Europe Goes Local, katerega namen je podpora kakovostnemu lokalnemu mladinskemu delu. Bolj natančno, občinski odločevalci se udeležijo aktivnosti, ki vplivajo na njihovo razumevanje mladine, mladinskega dela, sektorja in politik in zato lahko bolj učinkovito zagovarjajo in podpirajo...več »
05.09.2023
Letno srečanje prostovoljcev v programu Evropska solidarnostna enota je namenjeno druženju in izmenjavi izkušenj prostovoljcev, ki so nedavno zaključili svoj projekt prostovoljstva. Če je vaša organizacija v preteklem letu prostovoljce poslala na dolgoročno ali kratkoročno ESE aktivnost, potem vabljeni, da jih...več »
31.08.2023
Lepo pozdravljeni, in dobrodošli nazaj! Poletja je resda skoraj konec, a nič zato. Začenja se pestra delovna jesen z vrsto dogodkov, srečanj in priložnosti, ki jih preprosto ne gre zamuditi. V nadaljevanju smo za vas pripravili izbor nekaterih jesenskih vrhuncev: 7. in 8. septembra 2023 bosta v spletnem okolju MS Teams...več »
30.08.2023
Strokovni seminar z delavnico na temo povezovanja mladinskega dela s formalnim izobraževanjem je potekal v ponedeljek, 28. 8. 2023, med 9. in 17. uro na Ministrstvu za vzgojo in izobraževanje v Ljubljani. Dogodek  je potekal v okviru izvajanja strateškega načrta Evropskega agende za mladinsko delo v Sloveniji, s...več »
29.08.2023
Odlična priložnost za mladinske voditelje in mladinske delavce, ki bi želeli izvedeti več o tem, kaj pomeni kakovostna participacija mladih in kako jo je mogoče vključiti v delovanje organizacije ali nove projekte. Trening bo zagotovil edinstven vpogled v priložnosti, ki jih ponuja ključni ukrep 1 v programu Erasmus+:...več »
Prikazujem rezultate 61 - 70 od skupno 427
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih