Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

30.08.2023
Strokovni seminar z delavnico na temo povezovanja mladinskega dela s formalnim izobraževanjem je potekal v ponedeljek, 28. 8. 2023, med 9. in 17. uro na Ministrstvu za vzgojo in izobraževanje v Ljubljani. Dogodek  je potekal v okviru izvajanja strateškega načrta Evropskega agende za mladinsko delo v Sloveniji, s...več »
29.08.2023
Odlična priložnost za mladinske voditelje in mladinske delavce, ki bi želeli izvedeti več o tem, kaj pomeni kakovostna participacija mladih in kako jo je mogoče vključiti v delovanje organizacije ali nove projekte. Trening bo zagotovil edinstven vpogled v priložnosti, ki jih ponuja ključni ukrep 1 v programu Erasmus+:...več »
21.08.2023
Vabimo vas k prijavi na usposabljanje "Training of trainers", ki bo med 21. in 24. novembrom 2023 potekalo v Sloveniji. Usposabljanje je namenjeno izkušenim trenerjem na nacionalni ravni, ki bi svoje dosedanje izkušnje radi nadgradili in začeli delovati mednarodno. Izbrani bodo imeli možnost vstopa v bazen...več »
09.08.2023
Evropski programi na področju mladine dosegajo najširše učinke, ko mladi v njih aktivno sodelujejo in niso samo udeleženci v izvedbi posameznih aktivnosti. Vključevanje udeležencev v vse ravni projekta slovenska nacionalna agencija poudarja kot pomemben dejavnik krepitve učinkov projektov, kar smo potrdili tudi z...več »
09.08.2023
Spletna platforma, ki je nastala kot nadaljevanje junijskega EFFY webinarja (dogodek je koordinirala portugalska Nacionalne agencije), je namenjena vsem, ki jih zanima vzpostavljanje evropskih partnerstev z organizacijami in mladimi iz Ukrajine. Novo spletno središče ponuja tudi možnosti za mreženje in izmenjavo praks...več »
14.07.2023
Obveščamo vas, da z 18. septembrom 2023 ponovno uvajamo telefonsko svetovanje. Za vsa vaša vprašanja vam bomo na voljo na telefonski številki 01/430 47 47 v času uradnih ur, vsak delavnik od 13:00 do 15:00. Pred jesenskim prijavnim rokom (4. oktober 2023) pa vam bomo za reševanje tehničnih težav po telefonu na voljo...več »
12.07.2023
Publikacija je zasnovana tako, da upravičence spremlja na njihovi celotni komunikacijski poti, od faze načrtovanja do ocene učinka njihovih komunikacijskih dejavnosti in omogoča dostop do širokega nabora orodij in virov, katerih cilj je izboljšanje promocije projekta. Vodnik je namenjen upravičencem že sprejetih...več »
11.07.2023
Namen svetovanja Namen svetovanja je podpreti organizacije pri pripravi kakovostne vloge za znak kakovosti. Nacionalna agencija razpisuje termine za svetovanje organizacijam, ki se pripravljajo ali so že v procesu izpolnjevanja vloge za pridobitev znaka kakovosti. Več informacij o programu Evropska solidarnostna enota in...več »
04.07.2023
Do 16. avgusta 2023 lahko svoje projekte prijavite na letošnjo izvedbo SALTO AWARDS! Nagrade SALTO promovirajo izvrstne projekte v programih Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota na področju mladih, izobraževanja in usposabljanja. Prijavijo se lahko posamezniki, nacionalne agencije, šole, mladinski centri, gibanja in...več »
22.06.2023
Namen celodnevnega usposabljanja Vključevanje+, ki je potekalo v sredo, 21. junija 2023, v Hotelu M v Ljubljani, je bilo spoznavati, kako so lahko mladinski delavci pri delu bolj vključujoči in v svoje projekte (bolje) vključujejo (tudi) mlade z manj priložnostmi. Dogodek, ki sta ga vodili Alenka Oblak in Daša Peperko, ob...več »
Prikazujem rezultate 71 - 80 od skupno 429
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih