Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

20.06.2023
Bližata se naslednja informativna dneva za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bosta 7. in 8. septembra 2023. Kot vedno se boste imeli možnost seznaniti s ključnimi informacijami in poudarki znotraj obeh programov, ki bodo pomembni za prijavo vaših projektov v okviru prihajajočega jesenskega...več »
20.06.2023
Med 12. in 16. junijem smo organizirali pohod, namenjen prostovoljcem v programu Evropska solidarnostna enota (ESE), ki so v Sloveniji na prostovoljski aktivnosti več kot šest mesecev. Pot nas je vodila iz Divače v Ankaran, preko čudovitih pešpoti z dih jemajočimi razgledi. Usposabljanje, ki se je tokrat odvilo v obliki...več »
01.06.2023
5. mednarodna konferenca "Europe Goes Local", ki je v maju potekala v Stockholmu, je združila politike, strokovnjake in praktike iz celotne Evrope. Konferenca je sledila cilju spodbujanja lokalne demokracije ter sodelovanja in deljenja inovativnih pristopov pri reševanju skupnih izzivov, s katerimi se soočajo...več »
26.05.2023
V Kranjski Gori je 18. in 19. maja potekalo usposabljanje za nove nosilce znaka kakovosti programa Evropska solidarnostna enota (ESE). Glavni cilj tega usposabljanja je bil pripraviti organizacije na sprejem prostovoljcev ter jim omogočiti, da prepoznajo in izkoristijo vse potenciale, ki jih prostovoljci prinašajo s...več »
16.05.2023
V l. 2021 je Movit izdal publikacijo Priporočila za prijavitelje in izvajalce projektov s področja vključevanja in raznolikosti. Na osnovi tega priročnika je na voljo sedaj celodnevno USPOSABLJANJE VKLJUČEVANJE+, ki bo 21. 6. 2023 v Ljubljani. Prijave zbiramo do vključno 5. junija 2023 oz. do zapolnitve prostih...več »
15.05.2023
Obveščamo vas, da so znani rezultati prvega prijavnega roka v letu 2023 za programa Erasmus+: Mladina ter Evropska solidarnostna enota.  Sporazumi za sprejete projekte so v pripravi in bodo nosilcem projektov posredovani v roku 30 dni, kot tudi izhaja iz sklepov, ki so dostopni na spodnjih povezavah. Prosimo...več »
26.04.2023
Spoštovani prijavitelji! Obveščamo vas, da se se opcijski majski prijavni rok (4. 5. 2023) za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota v Sloveniji ne bo izvajal, zato slovenski prijavitelji na ta rok ne morete prijavljati svoji projektov. Svetujemo vam, da se glede rokov vedno informirate na naši...več »
25.04.2023
V maju bo mladost odmevala po 34 slovenskih krajih na pobudo organizacij za mlade in s potrebo po tem, da mladinsko delo postane del vsakega mladega človeka, saj ustvarja neprecenljive učinke, in mu omogoča, da v svoji mladosti pridobi nova znanja in prakse za osebnostni razvoj.Iz nacionalne na lokalno ravenOdmev mladosti...več »
25.04.2023
V tednu med 17. in 21. aprilom je potekal Krog usposabljanj in vrednotenj za prostovoljce v programu Evropska solidarnostna enota. Naša lokacija je tokrat bila v miru ledeniško oblikovane doline Bohinjskega jezera. Prostovoljci na usposabljanju Ob prihodu so se seznanili s standardnimi vsebinami. Spoznali so vloge in...več »
21.04.2023
Objavljen je razpis za Zbiranje interesa za sodelovanje s projektnim sodelavcem za informiranje, komuniciranje ter promocijo (m/ž). Pričakovanja in pogoje najdete v razpisu, ki je objavljen tukaj.Prijave sprejememo izključno po elektronski pošti na naslov info@movit.si do 12. 5. 2023 do 12. ure. več »
Prikazujem rezultate 81 - 90 od skupno 429
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih