Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

NOV DATUM - Vabilo na nacionalno usposabljanje: povezovanje šolskega in mladinskega sektorja

12.03.2024

Mentorje/-ice dijaških skupnosti ter mladinske delavce/-ke na vabimo na celodnevno usposabljanje, namenjeno povezovanju srednjih šol in mladinskih organizacij, ki bo 25. aprila 2024, v Celjskem mladinskem centru (Mariborska cesta 2, 3000 Celje). Dogodek je bil primarno predviden za 4. 4. 2024 in je bil prestavljen zaradi logističnih izzivov. Veseli nas, da je zanimanje za dogodek veliko in zato še posebej predstavlja odlično priložnost za krepitev sodelovanja med mladinskimi organizacijami in srednjimi šolami ter gimnazijami.

Na srečanju bodo lahko mentorji dijaških skupnosti predstavili izzive, s katerimi se soočajo pri svojem delu z mladimi, mladinske organizacije pa izzive ter dobre prakse, aktivnosti in programe, ki jih izvajajo za mlade.

Namen dogodka je ponuditi platformo za skupno naslavljanje izzivov pri delu z mladimi in za načrtovanje skupnih aktivnosti šol in mladinskih organizacij v prihodnje.

Več informacij in okvirni program ter spletni prijavni obrazec v PDF obliki je na voljo tu. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Rok za prijavo: 12. 4. 2024.

Veselimo se srečanja in vas lepo pozdravljamo.

Ekipa Movita


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih