Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Pogosta vprašanja in odgovori pred prijavo projektov v program Evropska solidarnostna enota

19.09.2018

Pogosta vprašanja pred prijavo projektov v program ESE, ki smo jih do sedaj prejeli, in odgovori na njih so zbrana tukaj. 

Upamo, da si boste z njimi lahko pomagali pri pripravi projektov. Ne pozabite pa, da na nacionalni agenciji nudimo svetovanje za prijavo projektov, ki poteka na več načinov:

Po telefonu 01 / 430 47 47 smo vam na voljo za individualno svetovanje za prijavo vsak delovnik od 13. do 15. ure, štiri tedne pred vsakim prijavnim rokom pričnemo z okrepljenim svetovanjem in takrat smo vam 3 tedne izključno za svetovanje za prijavo projektov na voljo nekoliko dlje, in sicer tudi dopoldne od 10. do 12. ure. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom svetovanje za prijavo projektov ni več mogoče, na voljo pa smo za vprašanja, povezana z morebitnimi tehničnimi težavami pri izpolnjevanju ali oddaji prijavnic.

Na vaša vprašanja ves čas odgovarjamo tudi preko elektronske pošte (info(a)mva.si). Na prispelo pošto ponavadi odgovorimo še isti delovni dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni. 

Nudimo tudi osebno svetovanje v prostorih Nacionalne agencije, za katerega se lahko dogovorite po telefonu ali preko elektronske pošte. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom osebno svetovanje ni več mogoče, zato si svoj termin zagotovite pravočasno.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih