Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vabilo k prijavi na konferenco Mladost (je) ni norost - Skrbim zase, poskrbim za vse

04.10.2023

Tudi v letošnjem letu v izvedbi Mladih zmajev soorganiziramo mednarodno konferenco o duševnem zdravju mladih - Mladost (je) ni norost - Skrbim zase, poskrbim za vse, ki bo v Kongresnem centru Hotela Thermana Laško (Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško) potekala 1. in 2. decembra 2023.

Soorganizacija konference je del mednarodnega razvojnega projekta Mental Health in Youth Work, katerega partnerji smo. Projekt v obdobju 2021-2027 naslavlja izzive na področju duševnega zdravja mladih, v njem pa sodeluje kar 15 nacionalnih agencij.

K prijavi in udeležbi posebej vabljeni mladinski delavci, koordinatorji in mentorji prostovoljcev ter vsi, ki se pri delu z mladimi srečujete z izzivi duševnega zdravja.

Na srečanju bodo predstavljene tudi priložnosti, ki jih programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota ponujatata in so lahko orodje za podporo mladim, ki imajo duševne stiske oz. nudita preventivo, da do njih ne pride in kako se lahko tudi mladinski delavci preko programov izobražujejo, povezujejo in osebno rastejo. To pa je tudi eden glavnih ciljev razvojnega projekta Mental Health in Youth Work.

Več informacij o dogodku (vključno s prijavnico) je na voljo na tej povezavi. Prijave so odprte do zapolnitve mest.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih