Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Svetovanje

Svetovanje za prijavo projektov

Svetovanje za prijavo projektov poteka po elektronski pošti info@movit.si in prek telefona (od 18. 9. 2023 dalje). Za vsa vprašanja bomo na voljo na telefonski številki 01/430 47 47 v času uradnih ur, vsak delavnik od 13:00 do 15:00.

Teden dni pred vsakim prijavnim rokom ne odgovarjamo več na vsebinska vprašanja, ampak samo še na morebitna tehnična vprašanja, povezana z izpolnjevanjem in oddajo prijavne dokumentacije.

Zadnja 2 dneva pred vsakim prijavnim rokom pa vam bomo za reševanje tehničnih težav ponovno na voljo tudi po telefonu (01 / 430 47 47), in sicer:

  • dan pred prijavnim rokom od 10:00-do 12:00 in od 13:00 do 15:00
  • na dan prijavnega roka od 10:00 do 12:00

Prijavne roke najdete tukaj.

Možnost individualnega svetovanja

Če ste novi prijavitelj, se lahko dogovorite z nami za individualno svetovanje (kot nove prijavitelje v program štejemo vse organizacije ali skupine mladih, ki v zadnjih dveh letih niso bile uspešne pri prijavi posamezne vrste ukrepa/aktivnosti v program Erasmus+: Mladina/Mladi v akciji ali Evropska solidarnostna enota. Ne glede na zgornjo opredelitev pa nudimo osebno svetovanje neformalnim skupinam mladih, ki bodo prijavljale projekt (same ali v okviru organizacije, tudi če ta ne izpolnjuje zgornjega kriterija), ter skladno s prednostnimi usmeritvami za leto obdobje 2021-2027 tudi organizacijam, ki delajo z mladimi z manj priložnostmi.

Ta oblika svetovanja bo potekala preko spletne aplikacije MS Teams po vnaprej dogovorjenem terminu. Za prijavo na individualno svetovanje vas prosimo, da nam pošljete opis vaše projektne ideje in konkretna vprašanja, ki se vam zastavljajo ob pisanju projekta. Prošnjo za termin pošljite skupaj z opisi projektne ideje in odprtimi vprašanji na info@movit.si.

Svetovanje za že sprejete projekte

Svetovanje za že sprejete projekte poteka preko elektronske pošte info@movit.si.

Pri pošiljanju sporočila morate v Zadevi obvezno navesti številko vašega projekta, ki vam je bila dodeljena ob prejemu.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih