Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

Blog #5: Prostovoljske aktivnosti in zlata vstopnica
22.02.2019
Peti blog na temo učinkov mednarodnih projektov prostovoljstva na mlade in organizacije, je namenjen vpogledu v prve rezultate raziskave, ki je potekala od marca 2017 do novembra 2018. Avtor bloga je raziskovalec Jonathan Roberts, ki je v okviru raziskave spremljal prostovoljce, vključene v različne prostovoljske projekte... več »
Rok za oddajo vloge za pridobitev znaka kakovosti (informacije pred 2. prijavnim rokom)
18.02.2019
Organizacije, ki želijo prijaviti projekt(e) v ukrepa prostovoljstva ter pripravništev in zaposlitev, morajo pred oddajo projektov za sprejem v program Evropska solidarnostna enota (ESE) pridobiti ustrezen znak kakovosti. Organizacije, ki želijo pridobiti ustrezen znak kakovosti pred drugim prijavnim... več »
Statistika prvega prijavnega roka programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019
18.02.2019
Na prvi prijavni rok programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019 smo prejeli 37 projektnih vlog v skupni višini 737.169 EUR. Razporeditev po posameznih ukrepih je sledeča: Projekti prostovoljstva  16 projektnih vlog v skupni višini 604.4158 EUR. Pripravništva in zaposlitve  2 projektni vlogi v skupni... več »
Pridružite se Evropskemu tednu mladih 2019
13.02.2019
Kaj je Evropski teden mladih (ETM)? Evropski tedni mladih, ki od leta 2003 potekajo vsaki dve leti, predstavljajo priložnost za predstavitev  številnih možnosti, ki jih Evropska unija omogoča za mladim, razprave o aktualnih temah za mlade in mladinski sektor ter praznovanju zgodb o uspehih. Aktivnosti, ki jih... več »
Razpis prostega delovnega mesta: POMOČNIK PROGRAMSKEGA DELAVCA (M/Ž)
07.02.2019
Pomočnik programskega delavca oziroma programske delavke (v nadaljevanju pomočnik programskega delavca) bo zaposlen za potrebe izvajanja del in nalog administrativne in IT podpore upravljanja programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v Sloveniji. Splošni opis del in nalog Sodelovanje v... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih