Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

29.09.2022
Po poletnem premoru zopet nadaljujemo z rednimi usposabljanji – ob prihodu in vmesnim vrednotenjem – za prostovoljce v projektih programa Evropska solidarnostna enota. Na usposabljanju ob prihodu so se prostovoljci skozi metode neformalnega učenja seznanili z različnimi vidiki izvajanja projektov. Spoznali so obveznosti... več »
26.09.2022
Namen svetovanjaNamen svetovanja je podpreti organizacije pri pripravi kakovostne vloge za znak kakovosti. Nacionalna agencija razpisuje termine za svetovanje organizacijam, ki se pripravljajo ali so že v procesu izpolnjevanja vloge za pridobitev znaka kakovosti. Več informacij o programu Evropska solidarnostna enota in... več »
08.09.2022
Če ste uslužbenec/uslužbenka, ki na občini dela na področju mladine, vas zanima razvoj področja, potrebujete več znanja in informacij alipolitik/političarka, funkcionar/funkcionarka na občini ali v občinskem svetu in menite, da so mladi pomemben del vaše skupnosti, bi radi več naredili za njih in z njim,potem je to... več »
30.08.2022
Bližata se naslednja informativna dneva za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bosta potekala 6. in 7. septembra 2022. Glavna novost tokratnih informativnih dni bo, da bomo posebno pozornost namenili predstavitvi akreditacij Erasmus in pobude DiscoverEU Inclusion v okviru programa Erasmus+:... več »
17.08.2022
Obveščamo vas, da so znani rezultati drugega razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru evropskega leta mladih 2022. Razpis, ki je bil ponovno odprt junija, je bil namenjen nudenju finančne podpore pri izvedbi dogodkov v okviru evropskega leta mladih in delavnic v okviru pobude Mreža vzornikov. Ker je razpis... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih