Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Srečanja za upravičence

Nacionalna agencija za sprejete projekte pripravlja različna srečanja in usposabljanja, namenjena boljšemu izvajanju in upravljanju projektov. Na vsa srečanja boste povabljeni pravočasno po elektronski pošti.

UVODNO SREČANJE UPRAVIČENCEV – DOLOČILA SPORAZUMA

Uvodna srečanja so namenjena razjasnjevanju določil sporazuma in boljšemu razumevanju upravičenih stroškov projekta ter pravil, povezanih s finančnim upravljanjem projekta. Srečanje je namenjeno kontaktnim osebam projektov in/ali zakonitim zastopnikom. Nanj se pripravite tako, da natančno preberete posebne in splošne pogoje sporazuma ter vse druge pripadajoče priloge in pripravite morebitna vprašanja.

Pomembno: Upravičenci, ki imate sprejetih več različnih vrst projektov, ste vabljeni, da se udeležite vseh za vas relevantnih srečanj, obvezna pa je udeležba na vsaj enem.

SREČANJE UPRAVIČENCEV - ORODJA ZA UPRAVLJANJE PROJEKTA
Srečanje je namenjeno seznanitvi z orodjem za upravljanje in poročanje (Modul za upravičence), v katerem boste spremljali izvajanje projekta in oddajali tudi končno poročilo, ter seznanitvi s platformo za objavo projektnih rezultatov (Project Results Platform).

SREČANJE UPRAVIČENCEV - VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV UDELEŽENCEV
V sodelovanju z Informacijsko pooblaščenko za vas pripravljamo usposabljanje za ustrezno varovanje in ravnanje z osebnimi podatki udeležencev projektov.

SREČANJE UPRAVIČENCEV - IZMENJAVA IZKUŠENJ
Vsaj enkrat letno organiziramo zaključno srečanje, katerega namen je medsebojno spoznavanje in izmenjava izkušenj med izvajalci projektov. Srečanje običajno poteka v decembru.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih