Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

Statistika prvega prijavnega roka programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019
18.02.2019
Na prvi prijavni rok programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019 smo prejeli 37 projektnih vlog v skupni višini 737.169 EUR. Razporeditev po posameznih ukrepih je sledeča: Projekti prostovoljstva  16 projektnih vlog v skupni višini 604.415 EUR. Pripravništva in zaposlitve  2 projektni vlogi v skupni...več »
Pridružite se Evropskemu tednu mladih 2019
13.02.2019
Kaj je Evropski teden mladih (ETM)? Evropski tedni mladih, ki od leta 2003 potekajo vsaki dve leti, predstavljajo priložnost za predstavitev  številnih možnosti, ki jih Evropska unija omogoča za mladim, razprave o aktualnih temah za mlade in mladinski sektor ter praznovanju zgodb o uspehih. Aktivnosti, ki jih...več »
NUJNO OBVESTILO: Podaljšanje roka za oddajo projektov v program Evropska solidarnostna enota
06.02.2019
Zaradi tehničnih težav s spletno platformo za oddajo projektnih prijav je Evropska komisija odločila, da se rok za oddajo projektov podaljša za šest dni. Novi rok za oddajo projektov je 13. februar 2019 ob 12. uri.  Opravičujemo se vam za nevšečnosti, ki jih nastala situacija povzročila in se vam zahvaljujemo za...več »
Razpis za članstvo v bazenu trenerjev za leto 2019
22.01.2019
MOVIT, nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, želi razširiti bazen trenerjev za pripravo in izvajanje različnih mednarodnih in nacionalnih usposabljanj ter seminarjev, ki jih MOVIT organizira v okviru obeh programov.  OZADJE IN NAMEN RAZPISA Razpis za razširitev...več »
Razpis za strokovna sodelavca za dolgoročnejše sodelovanje na področju podpore neformalnega učenja in uporabe Youthpassa v projektih programov E+: MvA in ESE
22.01.2019
Objavljen je razpis za 2 strokovna sodelavca za dolgoročnejše sodelovanje na področju podpore neformalnemu učenju in uporabi Youthpassa v projektih, ki so bili podprti v okviru programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE) za obdobje 2019-2020. Od izbranih strokovnih sodelavcev...več »
22.01.2019
Članek je bil izvirno objavljen v 39. številki revije Mladje. Branje članka vam bo vzelo: 5 minut 1. Kaj je solidarnost? Eden pogostejših načinov razumevanja pojma solidarnosti je pripravljenost deliti svoja lastna sredstva oz. lastne vire z drugimi ljudmi, bodisi neposredno (npr. z doniranjem denarja ali časa v pomoč...več »
Marko Kojadinović - prostovoljec (program Erasmus+: Mladi v akciji)
21.01.2019
Vsak od nas je velik navdušenec nečesa: od usposabljanja do potovanja, od brskanja po internetu do reševanja sveta. Življenje v Evropski uniji omogoča neskončno priložnosti, ki so vam všeč – kamorkoli vas bodo že vodile. Zakonodaja in pobude EU vam lahko pomagajo izkoristiti potencial in vam dati iskrico navdiha s tem, ko...več »
11.01.2019
Sreda, 13. februar 2019, 9:30-14:00Hiša Evropske unije, konferenčna soba (Dunajska 20, Ljubljana) Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev znaka kakovosti. Hkrati želi  Nacionalna...več »
Vabilo na delavnico Učinek+ (22.1.2019).
08.01.2019
Orodje imenovano Učinek+ je v sodelovanju z britansko nacionalno agencijo Ecorys razvila slovenska nacionalna agencija za področje izobraževanja, usposabljanja in športa CMEPIUS, na Movitu pa smo razvili delavnico in orodje prilagodili za potrebe prijaviteljev v program Erasmus+: Mladi v akciji. Namen delavnice je...več »
08.01.2019
Obveščamo vas, da so vsem prijaviteljem na voljo prijavni obrazci za program Evropska solidarnostna enota v slovenščini.  Jezik vstopne strani in samih obrazcev je možno spreminjati v meniju, ki se nahaja v desnem zgornjem kotu. Če boste imeli z izpolnjevanjem obrazcev težave nam pišite...več »
Prikazujem rezultate 371 - 380 od skupno 429
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih