Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Youthpass letaki

Za prijavitelje in upravičence smo pripravili informativne letake o spremljanju in beleženju učnih rezultatov z namigi za uporabo Youthpassa v projektih.

Letak za organizacije vsebuje osnovne informacije o tem, kaj je Youthpass in kako ga mladinski delavci lahko uporabljate. Na letaku boste našli izkušnjo mlade prostovoljke z Youthpassom, na drugi strani letaka pa se nahaja seznam, ki vam je lahko v pomoč pri načrtovanju aktivnosti spremljanja in beleženja učnih rezultatov, da boste lažje preverili, če ste pomislili na vse korake na poti do izdaje potrdil Youthpass.

Letak za mlade, ki je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku, je namenjen kratki razlagi tega, kaj je Youthpass in kako ga lahko mladi uporabljajo. Poleg tega je na njem zapis izkušnje udeleženke programov EU o tem, kako je uporabila potrdila Youthpass. Na drugi strani letaka se nahaja osem ključnih kompetenc za vseživljenjsko učenje, po katerih je strukturirano potrdilo Youthpass, skupaj z vprašanji za razmislek o vsaki izmed njih.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih