Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

17.06.2021
Bistvo projekta ni v aktivnostih, ampak v učinkih. Načrtovanje in doseganje učinkov projektov je pomembna komponenta programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE). Če tudi vi želite bolje razumeti razlike med cilji, rezultati, učinki in kazalniki, spoznati ter preizkusiti orodja za... več »
07.06.2021
Vsako leto prinese nekaj novega in spremembe so del vsakdana. Če smo v letu 2019 govorili o brexitu in njegovem vplivu na izvajanje programa Erasmus+: Mladi v akciji ter o izločitvi prostovoljstva iz programa in vključitvi v program Evropska solidarnostna enota, je bilo leto 2020 zadnje leto izvajanja programa Erasmus+:... več »
23.05.2021
Evropski teden mladih 2021 je spet tu in tudi tokrat v ospredje postavlja participacijo mladih!Zadnje leto je bilo zaradi omejenih družabnih srečanj in omejene mobilnosti polno izzivov, vendar pa je zato še bolj pomembno kot kdajkoli prej, da mladi razpravljajo o demokraciji, jo zaščitijo in se aktivno vključujejo vanjo,... več »
21.05.2021
Še do 24. in 25. maja 2021 sta odprta dva razpisa za delovno mesto. Iščemo programsko delavko ali delavca za informiranje in komuniciranje ter delavko ali delavca za administrativno-finančno in IT podporo. Pričakovanja in pogoje najdete v razpisih, ki sta objavljena tukaj. Če vam je področje mladine blizu in če... več »
21.05.2021
Obveščamo vas, da je zaradi tehničnih težav prijavni rok za Ključni urep 2 v programu Erasmus+ podaljšan do danes (21. 5. 2021) do 18:00. Tehnična ekipa EK skuša težave odpraviti. Prijavitelje, ki imate težave pri oddaji, pozivamo, da si ogledate to novico in poskušate vlogo ponovno oddati kasneje. več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih