Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

14.02.2020
Obveščamo vas, da sta objavljena Vodnika za ocenjvalce za programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota za leto 2020. Vodnika za ocenjevalce nudita uporaben vpogled v navodila in usmeritve, ki jih imajo ocenjevalci pri ocenjevanju projektov, prijavljenih v programa. Vodnik za ocenjevalce projektov za... več »
13.02.2020
Prvi prijavni rok 2020 je za nami! V programu Erasmus+: Mladi v akciji smo skupno prejeli 82 vlog, od tega 61 v ključnem ukrepu 1 (mladinske izmenjave in mobilnost mladinskih delavcev), 12 vlog v ključnem ukrepu 2 (strateška partnerstva) in 9 vlog v ključnem ukrepu 3 (podpora za reformo politik). V programu Evropska... več »
07.02.2020
Namen študijskega obiska je povezati slovenske, hrvaške in litovske predstavnike občin in mladinske delavce in od blizu predstaviti mladinsko delo v Litvi. Udeleženci si bodo ogledali mladinske organizacije in lokalne skupnosti V Litvi, ki so aktivne na področju mladinskega dela. Obiskali bodo mladinske centre tako v... več »
05.02.2020
Namen srečanja je pregledati dosežke preteklih projektov sodelovanja med EU in Zahodnim Balkanom ter raziskati, kaj je potrebno za povečanje učinka in pozitivnih družbenih sprememb ter iskati pot naprej v okviru programov EU na področju mladine po letu 2020. Govora bo med drugim o izzivih, s katerimi se soočajo mladi, in... več »
04.02.2020
Rok za prijavo projektov na prvi prijavni rok v letu 2020 v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota je zaradi tehničnih težav s prijavnicami podaljšan na 11. februar ob 12:00! več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih