Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+: Mladina priporoča ...

27.11.2023
Kratka videoposnetka prikazujeta, kako lahko na platformi za razširjanje rezultatov poiščete posamezen projekt v programih Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota glede na temo, področje ali geografsko regijo z uporabo orodij, kot so filtri in interaktivni zemljevid. Prav tako lahko s pomočjo platforme podrobno spoznate... več »
24.11.2023
Med 16. decembrom 2023 in 1. marcem 2024 bo prek spleta in v Estoniji potekala aktivnost za vzpostavljanje partnerstev "Online Challenge - Develop your quality, E+/ESC project focused on youth participation", namenjena vsem tistim, ki želijo prijaviti projekte na področju participacije že na prijavnem roku... več »
23.11.2023
V četrtek,  16. novembra 2023, se je v Ljubljani zgodila 4. nacionalna konferenca Europe goes local, ki je ponovno združila občinske odločevalce in uslužbence, pristojne za področje mladine ter predstavnike Urada Republike Slovenije, krovnih organizacij MSS in Mreža MaMa in nacionalne agencije programov EU za mladino.... več »
13.11.2023
Program Erasmus+ Evropska komisija je 15. septembra 2023 začela javno posvetovanje o izvajanju programa Erasmus+. Namen posvetovanja je pridobiti vpoglede različnih deležnikov glede izvajanja in uspešnosti programa in novosti, ki jih ta uvaja v programskem obdobju 2021-2027 ter glede prihodnosti programa na... več »
12.11.2023
Prejšnji teden, med 7. in 10. novembrom 2023, je v Hotelu Lev v Ljubjani potekalo srečanje Partnerhip Beyond Borders v sklopu razvojnega projekta Beyond Borders. Vzpostavljen je bil leta 2021 kot strateško partnerstvo med Nacionalnimi agencijami programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota (Nemčija, Slovenije,... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih