Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

02.10.2015
Obveščamo vas, da orodje Mobility Tool+ sedaj deluje in da lahko do njega normalno dostopate. Zaradi tehničnih težav a strežniku Evropske komisije dostop namreč ni bil mogoč vse od petka, 25. septembra 2015. več »
01.10.2015
Zavod Movit od 9. septembra do začetka decembra 2015 sodeluje pri dvanajstih regijskih dogodkih po slovenskih regijah, ki jih pripravlja Urad Republike Slovenije za mladino. Na dogodkih se bosta predstavila tudi Mladinski svet Slovenije in Mladinska mreža MaMa. Namen regijskih dogodkov za mlade je poudariti pomembnost... več »
30.09.2015
Želite v svoji organizaciji gostiti prostovoljca iz tujine ali poslati prostovoljca iz Slovenije na prostovoljno službo v tujino? Program Erasmus+: Mladi v akciji to omogoča v okviru Ključnega ukrepa 1, vendar mora vaša organizacija pred prijavo projekta vložiti vlogo za akreditacijo. Akreditacija zagotavlja kakovost... več »
29.09.2015
Obveščamo vas, da je Evropska komisija sklenila pogodbo z novim upravljalcem EVS zavarovalne sheme, ki bo nadomestil dosedanjega upravljalca MSH Internationala/AXA. Od 1. avgusta 2015 dalje je novi upravljalec tako CIGNA HEALTH BENEFITS. Do sedaj sklenjena zavarovanja pod starim upravljalcem tečejo nemoteno dalje. Tekoči... več »
28.09.2015
Prijavni rok se bliža, zato bi vas radi še enkrat spomnili, da bomo - v kolikor bi imeli pri elektronski oddaji obrazca tehnične težave - te primere reševali individualno skupaj s tehnično službo Evropske komisije. Pomembno pa je, da nas v tem primeru o tem pisno obvestite na info@mva.si, in sicer NAJKASNEJE v roku dveh... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih