Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

11.07.2020
Spletna enciklopedija nacionalnih mladinskih politik Youth Wiki je izčrpna zakladnica podatkov o nacionalnih strukturah, politikah in ukrepih za mlade iz 29 evropskih držav. Youth Wiki je namenjen z dokazi podprtemu oblikovanju politik in ukrepov. Podatki so zbrani v 10 poglavjih, kar omogoča hitro in pregledno... več »
10.07.2020
Dolgoročno mednarodno usposabljanje, kombinacija spletnih srečanj in rezidenčnega usposabljanja v Ljubljani, oktober-december 2020. Cherry on the cake je usposabljanje, ki ga v sodelovanju s podpornim centrom SALTO za jugovzhodno Evropo organiziramo že deveto leto zapored. Usposabljanje je odlična priložnost, da izkusite... več »
08.07.2020
Z namenom odziva Evropske unije in programa Erasmus+: Mladi v akciji na omilitev posledic korona krize, Evropska komisija v sodelovanju z državami članicami ter Nacionalnimi agencijami programa pripravlja dodaten razpis za strateška partnerstva v programu Erasmus+: Mladi v akciji. Gre za dodaten razpis v okviru Ključnega... več »
07.07.2020
Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka. Predavanje... več »
03.07.2020
Program Erasmus+: Mladi v akciji v Ključnem ukrepu 1 omogoča prijavo več aktivnosti v enem predlogu projekta, zato se pri tem ukrepu pojavljata oba izraza – projekt in aktivnost. Za vse ključne ukrepe so bili v letu 2019 na voljo trije prijavni roki – 12. februar, 30. april in 8. oktober. V letu 2019 je bilo v program... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih