Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladina priporoča ...

16.09.2022
Z naslednjim prijavnim rokom v letošnjem letu postaja znotraj programa Erasmus+: Mladina aktualen ukrep za vključevanje v okviru pobude DiscoverEU (DiscoverEU Inclusion Action).  Ukrep je namenjen mladim z manj priložnostmi in 18-letnikom omogoča potovanje z vlakom (ali drugimi načini prevoza, če je to potrebno) ob... več »
08.09.2022
Če ste uslužbenec/uslužbenka, ki na občini dela na področju mladine, vas zanima razvoj področja, potrebujete več znanja in informacij alipolitik/političarka, funkcionar/funkcionarka na občini ali v občinskem svetu in menite, da so mladi pomemben del vaše skupnosti, bi radi več naredili za njih in z njim,potem je to... več »
30.08.2022
Bližata se naslednja informativna dneva za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bosta potekala 6. in 7. septembra 2022. Glavna novost tokratnih informativnih dni bo, da bomo posebno pozornost namenili predstavitvi akreditacij Erasmus in pobude DiscoverEU Inclusion v okviru programa Erasmus+:... več »
25.08.2022
Vabljeni, da v okviru spletnih Informativnih dnevov za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, v torek, 6. 9. 2022, od 13.15 do 13.45 prisluhnete splošni predstavitvi akreditacij Erasmus na področju mladine (v nadaljevanju akreditacija). Na predstavitve informativnih dnevov se lahko prijavite tu. Z... več »
17.08.2022
Obveščamo vas, da so znani rezultati drugega razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru evropskega leta mladih 2022. Razpis, ki je bil ponovno odprt junija, je bil namenjen nudenju finančne podpore pri izvedbi dogodkov v okviru evropskega leta mladih in delavnic v okviru pobude Mreža vzornikov. Ker je razpis... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih