Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

27.10.2015
Organizacije, ki želijo pridobiti akreditacijo za izvajanje EVS pred prvim prijavnim rokom v letu 2016 obveščamo, da je zadnji dan za oddajo vloge za akreditacijo ponedeljek, 14. december 2015. Akreditacijski postopek za EVS okvirno vzame 6 tednov, pri čemer se pričakuje hitro odzivnost organizacje v postopku kot tudi... več »
06.10.2015
Movit je kot odgovor na potrebe prijaviteljev in upravičencev, zaznane v preteklem letu, pripravil dolgoročno mednarodno usposabljanje na temo vidnosti, razširjanja in uporabe projektnih rezultatov v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji z naslovom "Promote yourself!" Prvi del usposabljanja bo potekal v... več »
06.10.2015
1. 10. 2015 je potekel tretji in s tem zadnji prijavni rok v letu 2015 za predložitev predlogov projektov za sprejem v program Erasmus+: Mladi v akciji. Na Nacionalni agenciji ponovno beležimo izredno povečanje števila prijav glede na trende v preteklih letih, saj je bilo na tretji prijavni rok predloženih za sprejem v... več »
02.10.2015
Obveščamo vas, da orodje Mobility Tool+ sedaj deluje in da lahko do njega normalno dostopate. Zaradi tehničnih težav a strežniku Evropske komisije dostop namreč ni bil mogoč vse od petka, 25. septembra 2015. več »
01.10.2015
Zavod Movit od 9. septembra do začetka decembra 2015 sodeluje pri dvanajstih regijskih dogodkih po slovenskih regijah, ki jih pripravlja Urad Republike Slovenije za mladino. Na dogodkih se bosta predstavila tudi Mladinski svet Slovenije in Mladinska mreža MaMa. Namen regijskih dogodkov za mlade je poudariti pomembnost... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih