Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

06.11.2019
Evropska komisija je objavila razpis za zbiranje predlogov za program Erasmus+ za leto 2020. Skupaj z razpisom za zbiranje predlogov je Komisija objavila tudi Vodnik po programu Erasmus+ v vseh uradnih jezikih EU. V Vodniku najdete vsa pravila in pogoje za vključevanje v program, zato toplo priporočamo, da ga pred... več »
04.11.2019
Si želiš skupaj z drugimi mladinskimi delavci in mladinskimi voditelji razviti pristope in metode, ki bi Evropo približali mladim? Kako lahko Evropo približamo mladim in jih podpremo pri njihovem aktivnem državljanstvu v evropskem okviru? Seminar združuje mladinske delavce in mladinske voditelje iz različnih držav z... več »
25.10.2019
Datum: 7. november 2019 med 9.00 in 15.00 uroLokacija: Mladinski center Brežice Konferenca je namenjena krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter mreženju predstavnikov občin z namenom tesnejšega sodelovanja, izmenjave dobrih praks in medsebojnega učenja. Na... več »
Zaključno poročilo 1. Evropske akademije o mladinskem delu
24.10.2019
Poročilo predstavlja ugotovitve 1. Evropske akademije o mladinskem delu (EAYW), ki je od 21. do 24. maja 2019 potekala v Kranjski Gori. Poročilo dopolnjuje dokument, ki je bil objavljen pred Akademijo, katerega namen je bil pripraviti udeležence, da se bodo lahko aktivno vključili v načrtovani program in razprave. Med... več »
24.10.2019
Objavljamo izkušnjo Janeza Gabrovška, ki se je udeležil enotedenskega usposabljanja v Mollini v Španiji, na temo evropskih ciljev mladih. Med 15. in 22. septembrom sem se udeležil in zastopal svojo organizacijo na izvrstnem projektu na temo evropskih ciljev mladih, ki je potekal v okviru dogodka Univerze za razvoj in... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih