Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

27.10.2020
V okviru izvedene raziskave RAY, ki je proučevala razvoj kompetenc mladinskih delavcev in izgradnjo zmogljivosti organizacij, se je pokazal tudi eden večjih izzivov mladinskega dela v Sloveniji, to je nestalna narava mladinskega dela. Izsledki temeljijo večinoma na intervjujih z udeleženci mednarodnih usposabljanj in tudi... več »
22.10.2020
Kakovost mladinskega dela je eden izmed ključnih izzivov, s katerim se srečuje mladinski sektor tako na nacionalni kot na evropski ravni. Z namenom razvijanja kakovosti in spremljanja učinkov mladinskega dela je švedska mreža KEKS razvila orodje Logbook, ki skozi beleženje mladinskega dela vzpostavlja refleksivno prakso in... več »
19.10.2020
Letošnja konferenca »Mladost je norost, po občini skače, kjer je most«, bo 11. novembra 202, v spletnem okolju Zoom. Gostiteljica bo Mestna občina Novo mesto. Konferenca je namenjena krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter mreženju predstavnikov občin,... več »
19.10.2020
V oktobru 2020 poteka Evropski teden regij in mest, ki je letni dogodek, na katerem mesta in regije prikažejo primere, kako ustvarjajo rast, delovna mesta in prispevajo k evropski kohezijski politiki. Letos poteka prek spleta. Na dogodku 'Mladinska politika na lokalni ravni', ki je potekal 6. oktobra 2020, je Katarina... več »
13.10.2020
Organizacije, ki se vključujejo v program Erasmus+: Mladi v akciji, se skozi čas razvijajo in spreminjajo. Z analizo v okviru raziskav RAY, ki je proučevala izgradnjo kapacitet v organizacijah, smo preverili pretekle in predvidene prihodnje spremembe v organizacijah ter spremembe, ki jih organizacije povezujejo s... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih