Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

26.04.2018
Ob 12. uri danes se je zaključil drugi prijavni rok v letu 2018. Upamo, da ste uspešno oddali svoje projekte! Kot nalašč so pred vrati prvomajski prazniki in z njimi zasluženi počitek. Pridružili se mu bomo tudi mi, in sicer bodo naša vrata zaprta vse od 27. aprila do vključno 2. maja 2018. V polnem pogonu bomo tako spet v... več »
19.04.2018
Za mladinsko delo so vprašanja, v čem mladi vidijo smisel, kaj jim povzroča veselje, kaj jih dejansko zanima, ključnega pomena. Živimo v času, ko se v vsakdanji kulturi mladih odpirajo številna vprašanja na področju motiviranosti.  Ali v prostoru mladinskega dela obstajajo možnosti za kompenzacijo primanjkljajev, ki... več »
18.04.2018
Cherry on the cake je usposabljanje, ki ga v sodelovanju s SALTO podpornim centrom za jugovzhodno Evropo, organiziramo že sedmo leto zapored. Usposabljanje je odlična priložnost, da poglobite vaše znanje na področju mladinskih izmenjav in razmislite, kako izmenjave naredite še bolj kakovostne. Letos bo posebna pozornost... več »
18.04.2018
Od 12. do 16. marca sva se z sodelavko Mašo podali na 4-dnevni mednarodni trening v Talin, Estonijo, kjer sva sodelovali na Erasmus+ projektu: Project Lab'18. Tam sva skupaj z udeleženci iz šestih držav sklepali nova partnerstva, delili ideje ter si skozi konstruktivne kritike pridobivali nova znanja ter izkušnje na... več »
18.04.2018
Med 12. In 16. februarjem sem se na Finskem v mestu Lappeenranta udeležil treninga Strategies for digital youth work, ki ga je organizirala Finska nacionalna agencija za program Erasmus+ in institut Verke, nacionalni institut za digitalno mladinsko delo, ustanovljen s strani Ministrstva za izobraževanje in kulturo na... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih