Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

26.11.2021
Bistvo projekta ni v aktivnostih, ampak v učinkih. Načrtovanje in doseganje učinkov projektov sta pomembni komponenti programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE). Če tudi vi želite bolje razumeti razlike med cilji, rezultati, učinki in kazalniki, spoznati ter preizkusiti orodja za... več »
23.11.2021
Predstavljamo vam novo publikacijo Priporočila za prijavitelje in izvajalce projektov s področja vključevanja in raznolikosti, s pomočjo katere lahko vašim trenutnim in bodočim projektom zagotovite vključujoč pristop, ki bo odgovarjal in podprl raznolikost vseh vaših udeležencev. Priporočila, vsebovana v publikaciji, so... več »
16.11.2021
SALTO-YOUTH South East Europe Resource Centre vas vabi k udeležbi na spletnem usposabljanju Evropa in mladi: Kako državljanstvo deluje v evropskem kontekstu, ki je namenjeno mladinskim delavcem in preizpraševanju njihovega razumevanja tematik, povezanih z Evropo in državljanstvom, ter zagotavljanju novih spoznanj in... več »
05.11.2021
Z vami delimo rezultate zadnjega Evropskega tedna mladih, ki je potekal od 24. do 30. maja 2021 in v okviru katerega so se po vsej Evropi zvrstili različni dogodki in srečanja z osrednjim sporočilom "Prihodnost je v naših rokah". Dogodek so tokrat vodila štiri prednostna področja, in sicer: Aktivna... več »
03.11.2021
Obveščamo vas, da je zaradi tehničnih težav prijavni rok za Ključni urep 2 v programu Erasmus+ podaljšan do petka, 5. novembra, do 12:00.Tehnične težave so se pojavile pri prenosu podatkov organizacij v prijavne obrazce, vzrok za njihov pojav pa je po podatkih Evropske komisije bil že odpravljen. Hvala za razumevanje in... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih