Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

Zbornik prispevkov in priporočil Labirint iz krize
04.07.2019
Mladinske delavke in delavci se pri svojem delu pogosto znajdejo sredi krizne situacije, ki je posledica stiske mladega človeka, prostovoljca ali udeleženca v programih organizacije. »Kaj naj naredim? Kako se naj obnašam? Kako naj podprem mladega človeka in kako naj ob tem poskrbim tudi zase?« so vprašanja, ki si jih... več »
Priročnik za načrtovanje učinkov v projektih mobilnosti Učinek+
04.07.2019
Na Nacionalni agenciji programa v sklopu podpornih aktivnosti naslavljamo različne tematike, ki so pomembne za naše upravičence, in ena izmed njih je tudi načrtovanje učinkov projektov. Prijavitelji večkrat izpostavljajo, da prijavnica na več mestih zahteva enake odgovore, ocenjevalci projektov pa na drugi strani opažajo,... več »
Rezultati 1. prijavnega roka programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2019
04.07.2019
Rezultati 2. prijavnega roka (30. april 2019) programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2019: Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 1Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 2Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 3 Vsi prijavitelji bodo o odločitvi pisno... več »
Študijski obisk v okviru projekta Europe Goes Local: pametno mladinsko delo v Estoniji
02.07.2019
Delegacija predstavnikov slovenskih občin, ki so vključene v projekt Europe Goes Local, in nacionalnih struktur na področju mladine (MSS, URSM, Mreža MaMa) se je v okviru projekta Europe Goes Local - podpora razvoju in krepitvi kakovostnega mladinskega dela na lokalni ravni, odpravila na študijski obisk v Estonijo. Namen... več »
O (ne)primernem naboru udeležencev za mladinske izmenjave
26.06.2019
Na Nacionalni agenciji v zadnjem času (od raznovrstnih naslovnikov) prejemamo vse več obvestil o hitrem in naključnem pridobivanju mladih za udeležbo na mladinskih izmenjavah v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji, kot ga izvajajo nekateri upravičenci programa. Ne glede na to ali gre gre za pošiljajočo aktivnost... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih