Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

02.12.2019
»Eden od udeležencev naših projektov nam je sporočil, da se je prijavil za delo v mladinskem klubu in ga tudi s pomočjo Youthpass diplome, ki jo je pridobil pri nas, tudi dobil.« Predstavnik organizacije, ki je sodelovala v anketi To je zapis primera dobre prakse uporabe potrdila Youthpass enega od upravičencev, ki so... več »
02.12.2019
Objavljen je razpis za zunanje ocenjevalce programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, z namenom povečanja baze zunanjih ocenjevalcev in sicer za: 1. ocenjevanje vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji; 2. ocenjevanje vlog za pridobitev znaka kakovosti, vlog projektov... več »
02.12.2019
Izšel je nov priročnik, namenjen povečevanju vidnosti kompetenc, ki jih udeleženci razvijajo v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Priročnik je namenjen mladinskim delavcem, trenerjem, mentorjem in vsem drugim, ki sodelujete v programu in bi želeli raziskati področje podpore ozaveščanja in... več »
26.11.2019
Obveščamo vas, da so prijavni obrazci za prijavo projektov mladinskih izmenjav (Ključni ukrep 1), mobilnosti mladinskih delavcev (Ključni ukrep 1), strateških partnerstev (Ključni ukrep 2) in dialoga mladih (Ključni ukrep 3) na 1. prijavni rok (5. februar 2020) programa Erasmus+: Mladi v akciji dostopni na portalu za... več »
25.11.2019
Informativni dan programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota pred 1. prijavnim rokom v letu 2020 bo potekal 7. januarja 2020, med 10:00 in 16:45 uro v Hiši EU v Ljubljani (Dunajska cesta 20). Dogodek je namenjen vsem, ki se želite informirati o: • namenu, ciljih in značilnostih obeh... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih