Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

25.11.2020
V drugem Youth Wiki pogovoru smo gostili podpredsednico Evropskega mladinskega foruma (YFJ) in predsednico Mladinskega sveta Slovenije Anjo Fortuna. Z njo smo se pogovarjali o strukturah in mehanizmih, ki so namenjeni sodelovanju mladih pri (so)odločanju na lokalni, evropski in nacionalni ravni. Posnetek pogovora si lahko... več »
25.11.2020
Movit je v letošnjem letu izvedel kar nekaj aktivnosti na področju socialnega vključevanja in vse izmed njih niti še niso zaključene. Ker pa sproti ves čas preverjamo učinke posamičnih izvedenih aktivnosti, bi radi z vami delili rezultate analize učinkov dveh – mednarodnega seminarja za vzpostavljanje partnerstev ter... več »
25.11.2020
Te zanimajo inovacije in digitalizacija v mladinskem delu? Bi skupaj z drugimi mladinskimi delavci radi odkrili novo orodje za inovacije praks v mladinskem delu? Usposabljanje InnoCamp je zasnovano tako, da spodbuja in podpira mladinske organizacije pri inovaciji svojih storitev za mladinsko delo in jim dodaja digitalno... več »
23.11.2020
Vabimo vas na četrto spletno srečanje mladinskega sektorja, ki ga Movit organizira v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa. V prvem delu posveta boste spoznali, kako postopati v digitalnem svetu z roko v roki z mladinskim delom v času epidemije in kaj smo se naučili na področju... več »
17.11.2020
Evropska komisija je včeraj objavila prenovljeni dinamični in večjezični portal Evropski mladinski portal, na katerem najdete evropske informacije in priložnosti za mlade, ki živijo, delajo in se izobražujejo v Evropi. Portal je bil prenovljen na podlagi odzivov in predlogov mladi. Na portalu najdete nove vsebino, drugačno... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih