Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladina priporoča ...

05.12.2022
Mlade, stare med 16 in 30 let, ki so člani/ce organizacije ali neformalne skupine, manj izkušene pri prijavi projektov v programih Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, vabimo na spletno usposabljanje ONLINE CHALLENGE. S pomočjo mentorske podpore bodo mladi v petih tednih pridobili vsa znanja in veščine kako... več »
01.12.2022
V prijetnem ambientu Hotela Slon v Ljubljani so se v torek, 29. novembra 2022, zbrali uslužbenci občin, pristojni za področje mladine, občinski svetniki ter predstavniki Urada RS za mladino, Mreže MaMa in Mladinskega sveta Slovenije. V uvodnem nagovoru je udeležence toplo pozdravila Katarina Gorenc, vodja Urada za mladino... več »
23.11.2022
Evropska komisija je danes, 23. novembra 2022, objavila razpis in vodnik po programu Erasmus+ za leto 2023.S proračunom v višini 4,2 milijarde evrov program Erasmus+ krepi podporo vključevanju, aktivnemu državljanstvu in demokratični udeležbi ter zelenim in digitalnim preobrazbam v EU in na mednarodni ravni. Program se bo... več »
07.11.2022
Županje, župani, občinski svetniki, svetnice, uslužbenke, uslužbenci občin, pristojni za področje mladine, vabljeni na 3. nacionalno konferenco Europe Goes Local: Skupaj za kakovostno mladinsko delo na lokalni ravni, v torek, 29. novembra 2022, od 9.00 do 15.00 (sledi kosilo), v Hotelu Slon, v Ljubljani.Konferenca je... več »
07.11.2022
MLADOST (JE) NI NOROST – V ODNOSIH SMO LJUDJE Zakaj odnosi? Ker je to nit, ki nas medsebojno povezuje. Ker so odnosi tisto, kar lahko zdravi. Ker so izjemno pomemben varovalni dejavnik, sploh v časih, ki smo jim bili (in smo jim še vedno) priča. Ker verjamemo, da lahko skupaj stkemo mrežo odnosov, ki jo potrebujemo tudi... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih