Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

Vabilo na delavnico Učinek+ (22.1.2019).
08.01.2019
Orodje imenovano Učinek+ je v sodelovanju z britansko nacionalno agencijo Ecorys razvila slovenska nacionalna agencija za področje izobraževanja, usposabljanja in športa CMEPIUS, na Movitu pa smo razvili delavnico in orodje prilagodili za potrebe prijaviteljev v program Erasmus+: Mladi v akciji. Namen delavnice je... več »
Prijavni obrazci za program Erasmus+
08.01.2019
Obveščamo vas, da so vsem prijaviteljem na voljo prijavni obrazci v program Erasmus+ v slovenščini.  Vstopna stran, na kateri so objavljeni prijavni obrazci, še ni dokončno prevedena. Pričakujemo, da bo tudi ta prevod objavljen v kratkem. Jezik vstopne strani in samih obrazcev je možno spreminjati v meniju, ki se... več »
Okrepljeno svetovanje pred prvim prijavnim rokom v program Erasmus+: Mladi v akciji.
07.01.2019
Z 8. januarjem se začenja obdobje okrepljenega svetovanja za prijavitelje projektov v program Erasmus+: Mladi v akciji. Okrepljeno svetovanje bo trajalo do 5. februarja. Okrepljeno svetovanje pomeni, da smo vam po telefonu na voljo ne le od 13. do 15. ure, ampak tudi med 10. in 12. uro.  Na nacionalni agenciji vam... več »
Informativni dan programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota
02.01.2019
Informativni dan programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE) pred 1. prijavnim rokom v letu 2019 bo potekal 11. januarja 2019, med 9:30 in 16:30 uro v Hiši EU v Ljubljani (Dunajska cesta 20). Dogodek je namenjen vsem, ki se želite informirati o: Namenu, ciljih in značilnostih... več »
Anica Mikuš Kos: Solidarnost kot lepilo družbe (foto: MOVIT)
31.12.2018
Članek je bil izvirno objavljen v 39. številki revije Mladje. Branje članka vam bo vzelo: 10 minut Kaj je solidarnost? V opredelitvah lahko preberemo, da je solidarnost enotnost, ki temelji na skupnih interesih, ciljih, standardih in simpatijah. Je vezivo, ki povezuje ljudi v družbeni skupini. Tej definiciji manjka... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih