Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

19.05.2016
Movit, Nacionalna agencija programa Erasmus+: Mladi v akciji, je pričel z lanskim letom pripravljati strategijo vlaganja v razvoj kompetenc trenerjev v (mednarodnem) mladinskem delu. Namen je na eni strani vzpostavitev in krepitev kakovostnega bazena trenerjev, na katerega se lahko nacionalna agencija v vsakem trenutku... več »
05.05.2016
Vabimo vas na dogodek, katerega namen je spodbujanje sodelovanja različnih tipov organizacij (izobraževalnih, nevladnih, mladinskih, lokalnih, občin itd.) v okviru različnih evropskih programov financiranja. Na dogodku boste imeli priložnost spoznati, kako nadgraditi projektne ideje tako, da bodo ustrezale različnim ciljem... več »
04.05.2016
Movit se bo tudi letos predstavil na Festivalu prostovoljstva, ki bo potekal 17. maja v centru Ljubljane, od 13. do 17. ure. Ker praznujemo 20. obletnico evropske prostovoljne službe, bo letošnji tematski poudarek na EVS-u. K sodelovanju bomo povabili prostovoljce EVS, ki trenutno opravljajo svoj projekt evropske... več »
03.05.2016
Obveščamo vas, da je Evropska komisija nacionalnim agencijam posredovala predloge za Sporazume o dotacijah za leto 2016 v začetku maja. Trenutno tako potekajo prevodi in usklajevanje sporazumov s slovensko zakonodajo, nato bo Nacionalna agencija nemudoma pristopila k pripravi sporazumov o dotacijah za sprejete projekte na... več »
03.05.2016
Obveščamo vas, da je v Grčiji ponovno pričela delovati nacionalna agencija, s čemer je program spet uradno odprt tudi za polnopravno sodelovanje grških organizacij, ki so lahko v zadnjem letu dni sodelovale le kot partnerske organizacije.  Da bi se grškim organizacijam omogočilo počrpati či več sredstev, je drugi... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih