Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

Priznanje programa Erasmus+: Mladi v akciji Ključ do participacije je prejel projekt Zveze, zavod za razvoj Waldorskih šol in vrtcev Slovenije z naslovom Connect Slovenia.
10.12.2018
Lansko leto smo nagrajevali projekte z odličnimi učinki na posameznike, organizacije in lokalna, regionalna ali nacionalna okolja ter na sistemsko raven. Letos smo v ospredje postavili spodbujanje aktivne participacije mladih, ki je tudi ena od naših strateških vsebinskih usmeritev do leta 2020, ki jih zasledujemo pri... več »
Rezultati tretjega prijavnega roka programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2018
06.12.2018
Rezultati 3. prijavnega roka (4.oktober) programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2018: Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 1Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 2Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 3 Vsi prijavitelji bodo o odločitvi pisno... več »
05.12.2018
5. decembra obeležujemo mednarodni dan prostovoljstva. Vsem prostovoljkam in prostovoljcem, ki opravljate to plemenito poslanstvo, smo hvaležni vsak dan, danes pa vam še posebej čestitamo.  Kljub temu, da je prostovoljstvo mladih nekaj, kar je v vseh državah EU univerzalno prepoznano kot področje, ki ga ja potrebno... več »
EU strategija za mlade 2018-2027
30.11.2018
Resolucija o novi strategiji EU za mlade 2019-2027, ki so jo na zasedanju 26. in 27. novembra 2018 sprejeli ministri držav članic EU pristojni za mladino, predstavlja pomemben korak k prepoznavanju specifičnih izzivov, s katerimi se soočajo mladi. Strategija obljublja, da bo ustvarila več priložnosti za mlade, dosegla... več »
30.11.2018
Potrdila Youthpass lahko mladim pomagajo pri načrtovanju, spremljanju, vrednotenju in priznavanju njihovih dosežkov v procesu neformalnega učenja v okviru aktivnosti programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota zato predstavljajo pomembno komponento posameznikovega učnega procesa. Z veseljem pa sporočamo, da so... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih