Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

19.10.2020
Letošnja konferenca »Mladost je norost, po občini skače, kjer je most«, bo 11. novembra 202, v spletnem okolju Zoom. Gostiteljica bo Mestna občina Novo mesto. Konferenca je namenjena krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter mreženju predstavnikov občin,... več »
19.10.2020
V oktobru 2020 poteka Evropski teden regij in mest, ki je letni dogodek, na katerem mesta in regije prikažejo primere, kako ustvarjajo rast, delovna mesta in prispevajo k evropski kohezijski politiki. Letos poteka prek spleta. Na dogodku 'Mladinska politika na lokalni ravni', ki je potekal 6. oktobra 2020, je Katarina... več »
13.10.2020
Organizacije, ki se vključujejo v program Erasmus+: Mladi v akciji, se skozi čas razvijajo in spreminjajo. Z analizo v okviru raziskav RAY, ki je proučevala izgradnjo kapacitet v organizacijah, smo preverili pretekle in predvidene prihodnje spremembe v organizacijah ter spremembe, ki jih organizacije povezujejo s... več »
09.10.2020
Na letošnji mednarodni dan mladih (12. avgust) smo zaključili z Youth Wiki poletnim izzivom, v katerem smo vas izzvali, da predlagate spremembe slovenske mladinske politike po vzoru dobrih praks iz tujine in si pri tem pomagate z izčrpnim popisom mladinskih politik 29 evropskih držav, ki domuje, prav ste uganili ste, na... več »
07.10.2020
Podporni center SALTO za participacijo in informiranje je objavil strategijo za participacijo mladih, katere namen je okrepiti participacijo mladih v demokratičnem življenju preko programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota. V ozadju strategije je izpostavljeno, da se mladi čedalje bolj vključujejo v alternativne... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih