Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

03.07.2020
Program Erasmus+: Mladi v akciji v Ključnem ukrepu 1 omogoča prijavo več aktivnosti v enem predlogu projekta, zato se pri tem ukrepu pojavljata oba izraza – projekt in aktivnost. Za vse ključne ukrepe so bili v letu 2019 na voljo trije prijavni roki – 12. februar, 30. april in 8. oktober. V letu 2019 je bilo v program... več »
02.07.2020
Situacijo glede korona virusa podrobno spremljamo. V primeru prepovedi izvajanja aktivnosti bo usposabljanje vsebinsko in časovno prilagojeno ter izvedeno preko spleta. Načrtovanje in doseganje učinkov projektov je pomembna komponenta programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE).... več »
02.07.2020
Še pred odhodom na vroče in brezskrbne počitnice si v koledarjih zabeležite datum 8. september! Na ta dan namreč organiziramo dogodek za predstavitev rezultatov raziskav programa Erasmus+: Mladi v akciji, ki so se v okviru mreže RAY izvajale v preteklih letih. Več si lahko preberete v vabilu! V popoldanskem delu bomo... več »
01.07.2020
Partnerji projekta Europe Goes Local Zavod Movit, Mladinski svet Slovenije, Mreža MaMa, občinne Ljubljana, Novo mesto, Brežice in Urad RS za mladino so v začetku leta za slovenske občine pripravili vrsto aktivnosti za spodbujanje in uvajanje kakovostnega mladinskega dela na lokalni ravni. Aktivnosti segajo od kratkih... več »
29.06.2020
V luči izrednih razmer, ki so nastale zaradi pandemije bolezni COVID-19, prihaja do prilagoditve programa Erasmus+ na te okoliščine z večjim izkoriščanjem potenciala digitalnega sveta. Kot odgovor na nove potrebe, ki izhajajo iz sistemov izobraževanja, usposabljanja ter področja mladine ob soočanju s trenutnimi preprekami... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih