Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Trenutno ni aktualnih dogodkov.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

31.08.2015
Želite v svoji organizaciji gostiti prostovoljca iz tujine ali poslati prostovoljca iz Slovenije na prostovoljno službo v tujino? Program Erasmus+: Mladi v akciji to omogoča v okviru Ključnega ukrepa 1, vendar mora vaša organizacija pred prijavo projekta vložiti vlogo za akreditacijo. Akreditacija zagotavlja kakovost... več »
31.08.2015
Namen mednarodne konference je omogočiti srečanje in prostor za izmenjavo izkušenj ter dobrih praks vseh, ki delajo na področju lokalnega mladinskega dela. Evropske države se na področju lokalnega mladinskega dela srečujejo z raznovrstnimi izzivi; od različnih oblik mladinskega dela do uporabe različnih metod dela z... več »
31.08.2015
Mednarodno usposabljanje je namenjeno predstavitvi različnih tehnik, metod in praks fasilitiranja v okviru programa Erasmus+ Mladi v akciji, in sicer vsem, ki delajo na področju mladinskega dela in/ali neformalnega učenja. Z novo pridobljenim znanjem bodo udeleženci lahko bolj uspešno in kvalitetno izvajali različne... več »
31.08.2015
Prostovoljstvo je izraz, ki se pogosto uporablja v evropskih projektih mobilnosti, bodisi kot učno izkušnjo bodisi kot proces. Mednarodno usposabljanje je namenjeno izpopolnjevanju kompetenc vseh, ki so vključeni v upravljanje projektov EVS, predvsem pa mentorjem EVS prostovoljcev. Na podlagi izmenjave različnih izkušenj... več »
31.08.2015
Vidnost in diseminacija različnih elektronskih orodij, ki so rezultat projektov Erasmus+, sta osrednji temi mednarodnega usposabljanja. Udeležencem bodo predstavljeni koncepti vidnosti in diseminacije v okviru programa Erasmus+, strategije njunega vključevanje v projekte ter izmenjava izkušenj in orodij. Izmed prijavljenih... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih