Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladina priporoča ...

24.03.2023
Podpora razvoju in krepitvi kakovostnega (mednarodnega) mladinskega dela in mladinskih politik na lokalni ravni, zlasti z okrepljenim sodelovanjem med različnimi deležniki, je temeljni namen partnerstva Europe Goes Local. Pri nas že dobro udomačeno in prepoznano strateško partnerstvo 24 nacionalnih agencij poteka na... več »
22.03.2023
Zaradi tehničnih težav na Platformi za Erasmus+ in Evropsko solidarnostno enoto se rok za oddajo KU2 projektov podaljša do petka, 24. 3. 2023, do 12. ure. več »
22.03.2023
Usposabljanje je potekalo 15. in 16. marca 2023 na Bledu. Udeležilo se ga je 16 udeležencev iz občin: Divača, Dobrepolje, Dol pri Ljubljani, Domžale, Komen, Ljutomer, Maribor, Novo mesto, Pivka, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice, Sv. Andraž v SL. Goricah, Trbovlje, in Žalec.Temeljni namen usposabljanja je bil dvig... več »
10.03.2023
Prihaja spomladanski krog DiscoverEU, ki bo med 15. in 29. marcem 35.000 mladim, ki bodo sodelovali v nagradnem kvizu, prinesel vozovnico za raziskovanje Evrope in njene bogate kulture. Mladi se lahko prijavijo na Evropskem mladinskem portalu, kjer odgovorijo na šest vprašanj in z malo sreče osvojijo potovanje!Prijavijo se... več »
08.03.2023
Vabilo na usposabljanje - Skrivnosti učinkovitega strateškega načrtovanja Nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota organizira usposabljanje Skrivnosti učinkovitega strateškega načrtovanja, namenjeno organizacijam, ki v letošnjem letu načrtujejo prijavo znaka kakovosti ali... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih