Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Načrtovani dogodki so na seznamu na desni.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

29.06.2015
Imaš idejo, ko jo želiš prijaviti v program Erasmus+: Mladi v akciji? Prepričaj se, ali tvoja ideja res spada v ta program! Izboljšaj kakovost ideje, da bo bolje ustrezala merilom za dodelitev dotacije, saj se bo tvoj projekt ob prijavi za dotacijo na slovenski NA potegoval skupaj z okoli 150 drugimi projekti! Pridruži se... več »
29.06.2015
Osrednji namen mednarodnega usposabljanja je podpora mladinskim delavcem, ki želijo izboljšati kvaliteto projektov mladinskih izmenjav. Udeleženci se bodo z evalvacijo že izvedenih projektov mladinskih izmenjav osredotočili predvsem na njihovo kvaliteto, s ciljem izboljšati kompetence upravljanja s projekti mladinskih... več »
29.06.2015
Se strinjate, da je za mlade zelo pomembno, da so motivirani za učenje, prepoznavo in izboljšanje svojih talentov, veščin in znanj? Da je to enako pomembno - tako za njih kot tudi za družbo na sploh? Da si na ta način mladi povečajo svoje možnosti za zaposlitev? V kolikor se strinjate s temi trditvami in ste mladinski... več »
29.06.2015
Mednarodno usposabljanje, ki bo spodbudilo in motiviralo mladinske organizacije, ki delujejo predvsem v svojem lokalnem okolju, da bodo v okviru novega programa Erasmus+Mladi v akciji izvedle svoj prvi mednarodni mladinski projekt. Izmed prijavljenih bomo za udeležbo izbrali 1-2 udeleženca. Izbranim udeležencem bo... več »
29.06.2015
Z mednarodnim usposabljanjem se želi povečati vpliv neformalnega izobraževanja ter preko njegovih načel in metod spodbuditi mlade, da postanejo dejanski akterji v družbi tako na lokalnem kot tudi evropskem nivoju.Izmed prijavljenih bomo za udeležbo izbrali 1-2 udeleženca. Izbranim udeležencem bo organizator kril stroške... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih