Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

24.09.2021
Prejšnji vikend je v Zrečah potekalo tradicionalno srečanje članov Movitovega 'bazena trenerjev*', ki ga ljubkovalno imenujemo kar Trenerski vikend.   Srečanje je namenjeno povezovanju in izmenjavi izkušenj med člani bazena, saj ima vsak trener bogate in raznolike izkušnje, ki služijo kot motivacija, inspiracija in... več »
23.09.2021
Vseevropska raziskovalna mreža RAY vas vabi, da se v torek, 28. septembra 2021, od 15.45 do 17.00 udeležite spletne okrogle mize, ki bo novo obdobje evropskih programov na področju mladine obravnavala z vidika ugotovitev raziskav o učinkih predhodnega programskega obdobja. Kaj nam povedo rezultati raziskav zaključenega... več »
03.09.2021
Bistvo projekta ni v aktivnostih, ampak v učinkih. Načrtovanje in doseganje učinkov projektov sta pomembni komponenti programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE). Če tudi vi želite bolje razumeti razlike med cilji, rezultati, učinki in kazalniki, spoznati ter preizkusiti orodja za... več »
02.09.2021
Pred bližajočim se drugim rokom za prijavo na programa Erasmus+ na področju mladine in Evropska solidarnostna enota za obdobje 2021-2027 objavljamo seznam najpogostejših napak, ki so bile opažene v vlogah, oddanih na prve prijavne roke v letu 2021. Vse bodoče (in pretekle) prijavitelje bi radi opozorili, da smo bili na... več »
01.09.2021
Urad RS za mladino je v torek, 31. 8. 2021, v sodelovanju z Movit, Nacionalno agencijo EU programov Erasmus+; področje mladina in Evropska solidarnostna enota, organiziral Youth Wiki brunch z namenom predstavitve Youth Wiki, evropske spletne enciklopedije na področju mladinskih politik, predstavnikom ministrstev in drugih... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih