Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

14.01.2016
Nacionalna agencija za prostovoljce EVS, ki odhajajo na evropsko prostovoljno službo v tujino, nekajkrat letno organizira srečanje pred odhodom, z namenom, da naveže stike s prostovoljci, da se prostovoljci spoznajo z nacionalno agencijo ter predsvem da se prostovoljci EVS še nekoliko bolj spoznajo s programom Erasmus+.... več »
13.01.2016
Mentor je poleg koordinatorja ena izmed najbolj ključnih oseb v gostiteljski organizaciji EVS. Njegove naloge (lahko) obsegajo podporo prostovoljcem EVS pri njihovem vključevanju v lokalno okolje, osebno podporo in pomoč pri učnem procesu, pri čemer je realnost takšna, da vsaka organizacija model mentorstva nekoliko... več »
16.12.2015
V EU je trenutno skoraj 14 milijonov mladih, ki niso zaposleni in niso vključeni v noben program izobraževanja ali usposabljanja (tako imenovani »NEET«), kar 27 milijonov mladih pa tvega revščino. V prihodnje je treba zato vse sile prednostno usmeriti v vključevanje vseh mladih, še posebej tistih, ki spadajo v različne... več »
16.12.2015
Pred vsakim prijavnim rokom organiziramo dve vrsti aktivnosti, in sicer: PROJEKTNA POSVETOVALNICA: Skupinsko svetovanje pred prijavnim rokom Namen posvetovalnice je: • razjasniti temelj programa Erasmus+: Mladi v akciji ter posameznega Ključnega ukrepa, • predstaviti in pojasniti merila za upravičenost, • odgovoriti na... več »
15.12.2015
Leto 2015, ki je bilo na nacionalni agenciji tematsko obarvano s socialnim vključevanjem, zaključujemo s številko revijo Mladje na to temo, ki je postala z migrantsko krizo bolj aktualna, kot smo si predstavljali pri postavljanju letnih prioritet. Več o tem v rubriki . aktualno! V žarišču lahko preberete, kako je socialno... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih