Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

20.07.2018
Namen serije publikacij Perspectives on Youth je, da delujejo kot forum za informiranje, razprave, razmišljanja in dialog o evropskem razvoju na področju mladinske politike, raziskovanja mladine in mladinskega dela. V skladu s tem, so se pri oblikovanju četrte izdaje odločili, da kot izhodišče za njeno pripravo... več »
17.07.2018
Študija preučuje vpliv interneta, družbenih medijev in novih tehnologij na sodelovanje mladih ter obravnava vlogo mladinskega dela pri podpori mladim na področju razvoja digitalnih veščin in nove medijske pismenosti. Temelji na obsežnem zbiranju podatkov, povzetih v popisu 50 dobrih praks in 12 študijah primerov, ki... več »
09.07.2018
Znani so rezultati 2. prijavnega roka (26. april) v letu 2018: Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 1Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 2Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 3 Vsi prijavitelji bodo o odločitvi pisno obveščeni v 30 dneh po sprejetju... več »
06.07.2018
Vabimo vas, da si v koledarjih 7. december 2018 rezervirate za udeležbo na tradicionalnem zaključnem srečanju programa Erasmus+: Mladi v akciji.  P.S. Aktivnosti in projekte je treba načrtovati dolgoročno. #practicewhatyoupreach več »
29.06.2018
Med 12. in 24. novembrom 2017 sem se udeležila delavnice za trenerje na temo grafičnega beleženja v Dublinu na Irskem. Delavnice se je udeležilo 26 trenerjev iz 14 držav, delavnico pa sta vodila priznani grafični fasilitator Pierpaolo Baressi iz Italije ter Nora Furlong, trenerka iz Irske. Delavnica je potekala v... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih