Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

20.09.2017
Iniciativa za ustanovitev Evropske solidarnostne enote (ESE) je bila javnosti predstavljena pred enim letom. Od lanskega decembra imajo mladi iz celotne Evrope možnost registracije v sistem Evropske solidarnostne enote, kar jim omogoča sodelovanje v solidarnostnih akcijah in aktivnostih. Eden od programov, ki mladim... več »
13.09.2017
MOVIT, Nacionalna agencija programa E+: Mladi v akciji, v sklopu mednarodnega projekta na temo socialnega vključevanja, v katerega je vključenih 13 nacionalnih agencij, organizira projekt, osredotočen na mlade z depriviligiranih območij. Cilj projekta je podpreti in omogočiti organizacijam, ki delujejo z mladimi ali za... več »
29.08.2017
Program Erasmus+ in njegovi predhodniki so v 30 letih izvajanja botrovali nastanku številnih uspešnih zgodb. Na žalost ne moremo predstaviti vseh, smo pa v sodelovanju z Evropsko komisijo in CMEPIUS-om zbrali osebne izkušnje sodelovanja v programu sedmih znanih in uspešnih Slovencev. Med njimi so ministrica dr. Maja... več »
10.08.2017
Kot vsako leto smo tudi letos pred zadnjim prijavim rokom v tem letu za vas pripravili vse pomembne informacije, ki naj vam služijo kot vodilo pri pripravi projektov na naslednjem in hkrati zadnjem letošnjem prijavnem roku. Vabljeni k ogledu! več »
21.07.2017
Vsako leto se v Evropi odvije ogromno mednarodnih mladinskih projektov, ki spreminjajo življenja mladih in v okviru katerih je razvitih nešteto zanimivih aktivnosti, iz katerih se rodijo kakovostni rezultati, izkušnje in znanja. Po končanih projektih pa pogosto nekdo samo še zaključi dokumentacijo, rezultati in fotografije... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih