Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

Statistika 1. prijavnega roka programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2019
15.02.2019
Na prvi prijavni rok smo prejeli 87 projektnih vlog v skupni višini 2.244.337 EUR. Razporeditev po posameznih ključnih ukrepih je sledeča: Ključni ukrep 1: 73 projektnih vlog projektov mladinskih izmenjav in mobilnosti mladinskih delavcev v skupni višini 1.391.918 EUR. Ključni ukrep 2: 9 projektnih vlog za projekte... več »
Pridružite se Evropskemu tednu mladih 2019
13.02.2019
Kaj je Evropski teden mladih (ETM)? Evropski tedni mladih, ki od leta 2003 potekajo vsaki dve leti, predstavljajo priložnost za predstavitev  številnih možnosti, ki jih Evropska unija omogoča za mladim, razprave o aktualnih temah za mlade in mladinski sektor ter praznovanju zgodb o uspehih. Aktivnosti, ki jih... več »
Nedostopnost do nadzorne plošče platforme za rezultate projektov Erasmus+
11.02.2019
Obveščamo vas, da bo zaradi nadgradnje sistemskega okolja platforma rezultatov projektov programa Erasmus+ nadzorna plošča za upravičence projektov programa Erasmus+: Mladi v akciji nedostopna med 15. in 19. februarjem 2019. V kolikor načrtujete nujna opravila na platformi, za katera potrebujete dostop do nadzorne... več »
Razpis prostega delovnega mesta: POMOČNIK PROGRAMSKEGA DELAVCA (M/Ž)
07.02.2019
Pomočnik programskega delavca oziroma programske delavke (v nadaljevanju pomočnik programskega delavca) bo zaposlen za potrebe izvajanja del in nalog administrativne in IT podpore upravljanja programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v Sloveniji. Splošni opis del in nalog Sodelovanje v... več »
01.02.2019
Evropska komisija pripravila predlog ukrepov za primer izstopa Velike Britanije brez dogovora. Celotna izjava za javnost je na voljo tukaj, v nadaljevanju pa navajamo del, ki se se nanaša na udeležence aktivnosti programa Erasmus+: Varstvo pravic udeležencev programa Erasmus+ Program Erasmus+ je med najpomembnejšimi... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih