Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladina priporoča ...

23.11.2022
Evropska komisija je danes, 23. novembra 2022, objavila razpis in vodnik po programu Erasmus+ za leto 2023.S proračunom v višini 4,2 milijarde evrov program Erasmus+ krepi podporo vključevanju, aktivnemu državljanstvu in demokratični udeležbi ter zelenim in digitalnim preobrazbam v EU in na mednarodni ravni. Program se bo... več »
07.11.2022
Županje, župani, občinski svetniki, svetnice, uslužbenke, uslužbenci občin, pristojni za področje mladine, vabljeni na 3. nacionalno konferenco Europe Goes Local: Skupaj za kakovostno mladinsko delo na lokalni ravni, v torek, 29. novembra 2022, od 9.00 do 15.00 (sledi kosilo), v Hotelu Slon, v Ljubljani.Konferenca je... več »
07.11.2022
MLADOST (JE) NI NOROST – V ODNOSIH SMO LJUDJE Zakaj odnosi? Ker je to nit, ki nas medsebojno povezuje. Ker so odnosi tisto, kar lahko zdravi. Ker so izjemno pomemben varovalni dejavnik, sploh v časih, ki smo jim bili (in smo jim še vedno) priča. Ker verjamemo, da lahko skupaj stkemo mrežo odnosov, ki jo potrebujemo tudi... več »
27.10.2022
Leto je naokrog in ponovno je čas za Movitov zaključni dogodek za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, ki bo tokrat še posebej slavnosten, saj bomo z njim obeležili tudi Movitovo 25. obletnico delovanja. Movit je nastal leta 1997, v osrčju 90. let, v obdobju, ki so ga zaznamovala različna in še vedno... več »
11.10.2022
5. in 6. oktobra 2022 smo v Ljubljani izvedli usposabljanje ZAKAJ, KAJ, KDO in KAKO v mladinskem delu, namenjeno usložbencem, ki so v občinskih upravah zadolženi za področje mladine, in lokalnim politikom. Usposabljanja, ki je del aktivnosti projekta Europe Goes Local, so se udeležili udeleženci_ke iz občin Rogatec,... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih