Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

14.01.2016
V letu 2016 obeležujemo 20. obletnico evropske prostovoljne službe. V dvajsetih letih, od začetka v letu 1996, se je evropske prostovoljne službe udeležilo že 100.000 mladih, pričakovano pa je, da se bo število letno še povečevalo. Namen kampanje, ki bo potekala skozi celotno dvajseto obletnico, je povečati zanimanje za... več »
14.01.2016
Nacionalna agencija za prostovoljce EVS, ki odhajajo na evropsko prostovoljno službo v tujino, nekajkrat letno organizira srečanje pred odhodom, z namenom, da naveže stike s prostovoljci, da se prostovoljci spoznajo z nacionalno agencijo ter predsvem da se prostovoljci EVS še nekoliko bolj spoznajo s programom Erasmus+.... več »
13.01.2016
Mentor je poleg koordinatorja ena izmed najbolj ključnih oseb v gostiteljski organizaciji EVS. Njegove naloge (lahko) obsegajo podporo prostovoljcem EVS pri njihovem vključevanju v lokalno okolje, osebno podporo in pomoč pri učnem procesu, pri čemer je realnost takšna, da vsaka organizacija model mentorstva nekoliko... več »
16.12.2015
V EU je trenutno skoraj 14 milijonov mladih, ki niso zaposleni in niso vključeni v noben program izobraževanja ali usposabljanja (tako imenovani »NEET«), kar 27 milijonov mladih pa tvega revščino. V prihodnje je treba zato vse sile prednostno usmeriti v vključevanje vseh mladih, še posebej tistih, ki spadajo v različne... več »
16.12.2015
Pred vsakim prijavnim rokom organiziramo dve vrsti aktivnosti, in sicer: PROJEKTNA POSVETOVALNICA: Skupinsko svetovanje pred prijavnim rokom Namen posvetovalnice je: • razjasniti temelj programa Erasmus+: Mladi v akciji ter posameznega Ključnega ukrepa, • predstaviti in pojasniti merila za upravičenost, • odgovoriti na... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih