Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

19.10.2018
Gledano z normativnega vidika je demokratični politični sistem odvisen od tistih, ki v njem sodelujejo. Če sodelujočih ni, je sistem, ki svoj obstoj utemeljuje na vladavini ljudstva, obsojen na propad. Predpogoj delovanja demokracije je torej politična participacija. Višja kot je, večja je legitimnost takšnega sistema in... več »
17.10.2018
V kolikor ste na tretji prijavni rok programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2018 (4. oktober 2018) prijavili projekt(e) in 8. oktobra 2018 od nas niste dobili prejeli potrdila o prejemu vaše vlog(e), vas prosimo, da nas o tem čim prej obvestite na info@mva.si.  več »
17.10.2018
Objavljen je razpis za zunanje ocenjevalce v letu 2019 v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Razpis je pripravljen z namenom povečanja baze zunanjih ocenjevalcev zaradi predvidenega prehoda na večinsko zunanje ocenjevanje in s tem povečanih potreb pri upravljanju dveh programov in sicer za:... več »
09.10.2018
Danes, 9. oktobra 2018, sta Urad Republike Slovenije za mladino in Zavod MOVIT, nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota organizirala predstavitev spletne platforme Youth Wiki (www.youthwiki.si). Youth Wiki je evropska spletna enciklopedija na področju nacionalnih mladinskih... več »
09.10.2018
V mesecu septembru sem se na Finskem, natančneje v mestu Espoo udeležila study visit-a Developing digital youth work. V sklopu obiska, smo obiskali 4 različne organizacije iz mesta Espoo, kjer v svoje delo vključujejo digitalno mladinsko delo. Prepričana sem, da večina organizacij s področja mladinskega dela v Sloveniji v... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih