Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Trenutno ni aktualnih dogodkov.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

28.07.2015
Mednarodno usposabljanje je namenjeno zunanjim ocenjevalcem iz programskih in partnerskih držav programa Erasmus+ Mladi v akciji ter osebju Nacionalnih agencij in SALTO podpornih centrov, ki sodelujejo v postopku ocenjevanja akreditacij. Na usposabljanju bodo udeleženci izmenjali dobre prakse, znanja in mnenja glede... več »
22.07.2015
S 1. avgustom 2015 bo Evropska komisija zamenjala pogodbenega izvajalca za izvajanje zavarovalne skupinske sheme za prostovoljce EVS, katerega upravljalec je bil do sedaj AXA/MSH International. Prehod na novega ponudnika lahko povzroči moteno delovanje podpornih sistemov ter posledično daljši čas za urejanje zavarovanj... več »
21.07.2015
Želite v svoji organizaciji gostiti prostovoljca iz tujine ali poslati prostovoljca iz Slovenije na prostovoljno službo v tujino? Program Erasmus+: Mladi v akciji to omogoča v okviru Ključnega ukrepa 1, vendar mora vaša organizacija pred prijavo projekta vložiti vlogo za akreditacijo. Akreditacija zagotavlja kakovost... več »
21.07.2015
Organizacije, ki v prihodnjih mesecih pošiljajo prostovoljce na EVS, obveščamo, da bo Nacionalna agencija tudi v jeseni 2015 izvedla tri srečanja odhajajočih prostovoljcev EVS na projekte v tujino. Pri tem naj poudarimo, da ta srečanja nikakor ne nadomeščajo usposabljanj pred odhodom, ki jih mora (skladno z Listino EVS) za... več »
21.07.2015
Movit bo v mesecu juliju pričel z intenzivnim spremljanjem organizacij, akreditiranih za izvajanje Evropske prostovoljne službe (EVS), s poudarkom na spoštovanju listine EVS in kakovostnega izvajanja projektov EVS. Spremljanje bo potekalo s presekom informacij, pridobljenih s strani različnih deležnikov v projektih EVS... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih