Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

Informativni dan programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota
19.12.2018
Informativni dan programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE) pred 1. prijavnim rokom v letu 2019 bo potekal 11. januarja 2019, med 9:30 in 16:30 uro v Hiši EU v Ljubljani (Dunajska cesta 20). Dogodek je namenjen vsem, ki se želite informirati o: Namenu, ciljih in značilnostih... več »
Vodnik za ocenjevalce projektov v programu Erasmus+: Mladi v akciji za leto 2019
17.12.2018
Obveščamo vas, da je objavljen Vodnik za ocenjevalce projektov za leto 2019.  Vodnik za ocenjevalce projektov nudi informacije, navodila in usmeritve, ki jih je morajo ocenjevalci upoštevati pri ocenjevanju projektov. Za prijavitelje projektov te informacije predstavljajo dopolnitev pravil in določil Vodnika po... več »
European Conference: Regaining Europe – the Role of Youth Work in Supporting European Cohesion
17.12.2018
Kdaj: 12. - 15. marec 2019 Kje: Leipzig (Nemčija) Kdo: Mladinski delavci, oblikovalci politik, odločevalci, raziskovalci, predstavniki evropskih mrež in drugi deležniki s področja mladine in mladinskega dela Kaj: Pomemben gradnik vsebin vseh dosedanjih EU programov na področju mladine je bil posvečen tudi spodbujanju... več »
Predstavitev osnutka priporočil za oblikovanje politik za podporo mladinskem delu z mladimi begunci, migranti in prosilci za azil »Becoming part of Europe« Foto: Matej Pušnik
13.12.2018
V torek, 11. decembra 2018, je v Poligonu potekal še drugi del zaključnih dogodkov v okviru projektov (Becoming part of Europe in Aware and Active), namenjenih iskanju odgovorov, kako se lahko mladinsko delo pripomore k večji vključenosti beguncev, migrantov in prosilcev za azil v družbo. Namen drugega dne dogodka je... več »
Mladi skupaj za človekove pravice - Kako lahko mladi ustvarijo drugačno zgodbo o migracijah v Evropi? Foto: Matej Pušnik
12.12.2018
Kaj: Nacionalni dogodki “Young Together for Human Rights” in twitter nevihtaKje: v šestih državah: na Finskem, v Estoniji, Italiji, Sloveniji, Avstriji, in MakedonijiKdaj: 10. december – dan človekovih pravicZakaj: V okviru projekta Aware and Active in kampanje “YoungTogether« želijo mladi povedati drugačno zgodbo o... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih