Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladina priporoča ...

08.07.2022
Bližajo se naslednji Offenburški pogovori, ki bodo v letošnjem letu dočakali že svojo peto izvedbo. Dogodek, namenjen aktualnim ključnim temam v razvoju mladinskega dela in mladinskih politik, bo od 13. do 14. septembra 2022 potekal v Offenburgu, manjšem nemškem mestu blizu Strasbourga. Offenburški pogovori vključujejo... več »
05.07.2022
Med 27. in 29. junijem je v Ljubljani potekala 10. edicija konference InterCity Youth na temo participacije mladih. Konference v organizaciji InterCity Youth, evropske mreže lokalnih oddelkov za mladinsko delo, v sodelovanju z Movitom, slovensko nacionalno agencijo za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna... več »
04.07.2022
Iščemo novo sodelavko ali sodelavca, ki bo zasedel/la mesto projektnega sodelavca oz. sodelavke za mladinsko politiko. Pričakovanja in pogoje najdete v razpisu, ki je objavljen tukaj. Razpis je odprt do 4. 8. 2022 do 12. ure. več »
01.07.2022
Vse organizacije, ki imate na prvem prijavnem roku v letu 2022 sprejete projekte v programa Erasmus+: Mladina ali Evropska solidarnostna enota, obveščamo, da še vedno čakamo na uradne prevode predlog sporazumov za leto 2022 s strani Evropske komisije. Predvidoma naj bi bili ti na voljo konec avgusta. Kaj to pomeni za... več »
30.06.2022
Ker bi vas radi v letošnjem letu še dodatno podprli pri izvedbi dogodkov, namenjenih mladim, ponovno odpiramo razpis, s katerim lahko pridobite podporo za soustvarjanje evropskega leta mladih. Vsebina in namen razpisa ter finančna sredstva, ki so na voljo za organizacijo dogodkov in delavnic v okviru Mreže vzornikov,... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih