Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

21.01.2021
Znani so rezultati letne evalvacije beleženja in spremljanja učinkov mladinskega dela z orodjem Logbook.V okviru strateškega partnerstva Europe Goes Local, ki ga v Sloveniji koordinira Zavod Movit, je zadnji dve leti potekalo uvajanje orodja Logbook za beleženje in spremljanje učinkov mladinskega dela. Konec leta 2020 je... več »
14.01.2021
Kot ste verjetno zasledili že v medijih, Združeno kraljestvo ne bo (več) sodelovalo v programih Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota 2021-2027. Spodaj smo pripravili kratek povzetek odgovorov na najbolj pereča s tem povezana vprašanja in povezave do strani z več informacijami.  Kaj to pomeni za obstoječe projekte,... več »
13.01.2021
11. decembra 2020 so države članice EU in Evropski parlament dosegli dogovor glede izvajanja programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota v naslednjem sedemletnem obdobju 2021–2027. Na podlagi političnega dogovora sedaj sledijo številni postopki za uradni sprejem pravnih podlag, na podlagi katerih bosta oba programa... več »
17.12.2020
Deklaracija 3. evropska konvencija o mladinskem delu (EYWC) nosi pomenljiv naslov „Kažipot za prihodnost“. Vsebuje namreč smernice in predloge za izvajanje močne evropske agende za mladinsko delo. Konvencija je bila največji spletni dogodek, ki je bil kadarkoli organiziran na področju mladinskega dela v Evropi. Na njem se... več »
17.12.2020
Resolucija Sveta EU o novem okviru za evropsko agendo za mladinsko delo Na zasedanju 30. novembra 2020 so se Svet in predstavniki vlad držav članic, ki so se sestali v okviru Sveta, sprejeli Resolucijo o okviru za vzpostavitev evropske agende za mladinsko delo. Nemško zvezno ministrstvo za družinske zadeve, starejše... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih