Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

12.05.2015
30. 4. 2015 je potekel drugi prijavni rok za predložitev predlogov projektov za sprejem v program Erasmus+: Mladi v akciji. Na nacionalni agenciji smo ponovno zabeležili izredno povečanje števila prijav glede na trende v preteklih letih, saj je bilo na drugi prijavni rok predloženih za sprejem v program kar 157 predlogov... več »
06.05.2015
Posebna značinost programa Erasmus+: Mladi v akciji je tudi takoimenovani "podporni pristop". To pomeni, da nacionalna agencija zaradi specifike prijaviteljev (mladinske organizacije z veliko fluktuacijo osebja in/ali prostovoljcev, učeče se organizacije, neformalne skupine ipd.) nudi okrepljeno podporo tako... več »
06.05.2015
Mlade so posledice gospodarske krize leta 2008, kot so vse večje število dolgotrajno nezaposlenih, diskriminacija ter revščina, še posebej prizadele. Namen nove strategije je zagotoviti, da bodo izzivi, s katerimi se mladi danes srečujejo, učinkovito naslovljeni tudi v okviru programa Erasmus+. Evropska unija si z... več »
06.05.2015
Delate z mladimi z manj priložnostmi in jim želite omogočiti polno participacijo v družbi? Potem je publikacija "Growing Inclusion & Participation: An inspirational guide to setting up inclusive & participative Strategic Partnerships in the youth field" prava za vas! Namen priročnika podpornega centra... več »
06.05.2015
Publikacija »Inclusion A to Z« je namenjena predstavitvi, kako se lahko v aktivnosti Erasmus+: Mladi v akciji vključi čimveč različnih mladih. Kombinacija teorije in predstavljenih praktičnih metod je namenjena opremiti prijavitelje z znanji za prve korake k sodelovanju v programu Erasmus+: mladi v akciji s skupinami z... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih