Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

10.08.2017
Kot vsako leto smo tudi letos pred zadnjim prijavim rokom v tem letu za vas pripravili vse pomembne informacije, ki naj vam služijo kot vodilo pri pripravi projektov na naslednjem in hkrati zadnjem letošnjem prijavnem roku. Vabljeni k ogledu! več »
21.07.2017
Vsako leto se v Evropi odvije ogromno mednarodnih mladinskih projektov, ki spreminjajo življenja mladih in v okviru katerih je razvitih nešteto zanimivih aktivnosti, iz katerih se rodijo kakovostni rezultati, izkušnje in znanja. Po končanih projektih pa pogosto nekdo samo še zaključi dokumentacijo, rezultati in fotografije... več »
18.07.2017
Generalni direktorat Evropske komisije za izobraževanje in kulturo (DG EAC) izvaja vrednotenje svoje diseminacijske strategije, katere pomemben del predstavlja tudi platforma projektnih rezultatov programa Erasmus+, ki je namenjena razširjanju in uporabi rezultatov projektov, ki so bili podprti v okviru programa Erasmus+.... več »
18.07.2017
Na voljo je novi Vodnik po programu Erasmus + v slovenskem jeziku, v katerega je zdaj vključen korigendum k Vodniku po programu. Dostopen je tukaj.  več »
18.07.2017
Prevedli smo Evropsko strategijo usposabljanj na področju mladine, namenjeno podpori razvoju kakovostnega mladinskega dela v Evropi preko krepitve zmogljivosti. Priporočamo v branje! Prevod je dostopen tukaj.  več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih