Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

09.10.2018
Danes, 9. oktobra 2018, sta Urad Republike Slovenije za mladino in Zavod MOVIT, nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota organizirala predstavitev spletne platforme Youth Wiki (www.youthwiki.si). Youth Wiki je evropska spletna enciklopedija na področju nacionalnih mladinskih... več »
09.10.2018
V mesecu septembru sem se na Finskem, natančneje v mestu Espoo udeležila study visit-a Developing digital youth work. V sklopu obiska, smo obiskali 4 različne organizacije iz mesta Espoo, kjer v svoje delo vključujejo digitalno mladinsko delo. Prepričana sem, da večina organizacij s področja mladinskega dela v Sloveniji v... več »
09.10.2018
Udeležila sem se seminarja na temo ProjectLab for Inclusion RURAL+, saj je bil moj glavni namen pridobiti novo znanje in kompetence o programu Erasmus+ ter na kakšen način lahko aktivnosti, ki se izvajajo v okviru tega programa pripomorejo k vključevanju mladih v projekte, spodbujajo participacijo mladih ter... več »
08.10.2018
Eno izmed področij, na katerem imajo upravičenci programa Erasmus+: Mladi v akciji kar nekaj izzivov je problematika kriznih situacij v organizacijah, ki nastanejo kot posledica stisk mladih, ki v organizacijo pridejo kot prostovoljci, ali pa se udeležujejo drugih aktivnosti v organizaciji, ter kako jih ustrezno... več »
06.10.2018
Članek je bil izvirno objavljen v 38. številki revije Mladje. Branje članka vam bo vzelo: 5 minut Brskam in iščem po spominu. Da bi izluščila tisti glavni razlog, da sem odraščanje preživela aktivno, na svoj način družbeno angažirano, razgibano. Dokončen odgovor se kar nekako izmika, toliko je »krivcev«, ki bi jih lahko... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih