Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

12.01.2022
Spletna kavarna občin Europe Goes Local: Sadovi leta 2021 in nove priložnosti na dlani bo potekala v torek, 25. januarja 2022, s pričetkom ob 9.15 v spletnem okolju Zoom. Dogodek je namenjen krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter povezovanju med predstavniki... več »
10.01.2022
Vas zanima na katerih vrednotah temelji mladinsko delo,katere so smernice, ki vodijo prakso mladinskega dela,kako naj bo lokalno mladinsko delo organizirano,katere so usmeritve za mladinske delavce in kaj potrebujemo za razvoj kakovostnega mladinskega dela? Vse to je utemeljeno v Evropski listini o lokalnem mladinskem... več »
06.01.2022
Ali izvajate/ste izvedli projekt, pobudo ali pristop, ki ga/jo prepoznavate kot dober primer na področju digitalnega neformalnega učenja in dela z mladimi? Potem vas vabimo k izrazu interesa za sodelovanje v študiji primerov dobrih praks, ki jih bomo v letu 2022 izvajali v okviru mednarodne raziskave RAY Analiza različnih... več »
23.12.2021
Še eno leto se poslavlja, v novo leto pa se odpravljamo z novimi upi, željami in pričakovanji. Naj bo leto 2022, tako kot programa Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota, polno solidarnosti, raznolikosti, vključenosti ter prizadevanj za bolj zeleno, digitalno, prijaznejšo in svetlejšo prihodnost.   ... več »
21.12.2021
19. in 20. januarja 2022 bosta potekala spletna informativna dneva za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota. Informativna dneva vam bosta ponudila vpogled v prenovljeni podobi evropskih programov na področju mladine v letu 2022 in vam predstavila glavne novosti v vodnikih po obeh programih, ki jih... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih