Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

17.10.2017
Letošnje leto je področje evropskega sodelovanja na področju mladine polno okroglih obletnic. Programu Erasmus+ (30 let) in Movitu (20 let) se je pridružil še Youthpass, ki praznuje 10 let obstoja.V tem času se je Youthpass vzpostavil kot pomemben podporni instrument programa E+: MvA namenjen načrtovanju,... več »
06.10.2017
Program "Erasmus+: Mladi v akciji" je del programa Erasmus+, ki je stopil v veljavo z letom 2014 in združuje dosežke več kot 25-letne zgodovine programov EU na področju izobraževanja, usposabljanja in mladine. Namenjen je izboljšanju spretnosti in zaposljivosti mladih ter posodobitvi in razvoju izobraževanja,... več »
04.10.2017
Rok za oddajo prijavnic na KLJUČNI UKREP 1 (učna mobilnost posameznikov) in KLJUČNI UKREP 3 (srečanja mladih in oblikovalcev politik na področju mladine) na 3. prijavnem roku v letu 2017 je bil zaradi tehničnih težav podaljšan za 48 ur. Nov rok za oddajo je 6. oktober 2017 do 12.00.  več »
20.09.2017
Iniciativa za ustanovitev Evropske solidarnostne enote (ESE) je bila javnosti predstavljena pred enim letom. Od lanskega decembra imajo mladi iz celotne Evrope možnost registracije v sistem Evropske solidarnostne enote, kar jim omogoča sodelovanje v solidarnostnih akcijah in aktivnostih. Eden od programov, ki mladim... več »
13.09.2017
MOVIT, Nacionalna agencija programa E+: Mladi v akciji, v sklopu mednarodnega projekta na temo socialnega vključevanja, v katerega je vključenih 13 nacionalnih agencij, organizira projekt, osredotočen na mlade z depriviligiranih območij. Cilj projekta je podpreti in omogočiti organizacijam, ki delujejo z mladimi ali za... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih