Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

27.10.2016
Med 4. in 7. oktobrom je v Stockholmu potekalo usposabljanje za predstavnike nacionalnih agencij programa Erasmus+: Mladi v akciji, ki so zadolženi za komuniciranje in informiranje. Srečanje je namenjeno krepitvi kompetenc zaposlenih na nacionalnih agencijah, mreženju in izmenjavi dobrih praks. Osrednja tema letošnjega... več »
27.10.2016
Od 10. do 14. oktobra 2016 je v Mariboru potekal Evropski prostovoljski forum, ki je na enem mestu združil predstavnike in prostovoljce različnih mednarodnih prostovoljnih programov. Forum je ponudil prostor za izmenjavo različnih mednarodnih prostovoljskih programov, promocijo dolgoročnih učinkov mednarodnega... več »
03.10.2016
MOVIT, slovenska nacionalna agencija programa »Erasmus+: Mladi v akciji«, je junija letos med organizacijami, ki se vključujejo v program Erasmus+: Mladi v akciji izvedla raziskavo na temo strpnosti. Nanjo se je odzvalo 58 organizacij, ki so podale zanimiv in kakovosten uvid v svoje aktivnosti in delovanje na področju... več »
27.09.2016
Pripravili smo informacije glede urejanja obveznega zdravstvenega zavarovanja za brezposelne mlade, potencialne prostovoljce EVS in urejanja statusa prostovoljcev EVS na Zavodu RS za zaposlovanje (ZRSZ) in Centru za socialno delo (CSD). Informacije so na voljo tukaj.  več »
23.09.2016
V petek, 23. septembra 2016, je v organizaciji Informacijske pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji potekala mednarodna konferenca »Erasmus+: uspehi in izzivi«, na kateri so gostili evropskega komisarja za izobraževanje, mladino in šport dr. Tiborja Navracsicsa, ministrico dr. Majo Makovec Brenčič in poročevalca... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih