Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

03.10.2016
MOVIT, slovenska nacionalna agencija programa »Erasmus+: Mladi v akciji«, je junija letos med organizacijami, ki se vključujejo v program Erasmus+: Mladi v akciji izvedla raziskavo na temo strpnosti. Nanjo se je odzvalo 58 organizacij, ki so podale zanimiv in kakovosten uvid v svoje aktivnosti in delovanje na področju... več »
27.09.2016
Pripravili smo informacije glede urejanja obveznega zdravstvenega zavarovanja za brezposelne mlade, potencialne prostovoljce EVS in urejanja statusa prostovoljcev EVS na Zavodu RS za zaposlovanje (ZRSZ) in Centru za socialno delo (CSD). Informacije so na voljo tukaj.  več »
23.09.2016
V petek, 23. septembra 2016, je v organizaciji Informacijske pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji potekala mednarodna konferenca »Erasmus+: uspehi in izzivi«, na kateri so gostili evropskega komisarja za izobraževanje, mladino in šport dr. Tiborja Navracsicsa, ministrico dr. Majo Makovec Brenčič in poročevalca... več »
15.09.2016
V ponedeljek, 12. septembra, je v Dobrni potekalo usposabljanje za EVS koordinatorje, ki smo ga tokrat povezali z vmesno evalvacijo prostovoljcev EVS. Skupaj smo naslavljali izzive, s katerimi se pri svojem delu soočajo koordinatorji EVS, ter zanje iskali rešitve, med sabo pa smo delili tudi izkušnje in primere dobrih... več »
15.09.2016
7. septembra 2016 je v Orehovem gaju v prijetnem vzdušju potekalo srečanje trenerjev, ki so vključeni v naš bazen. Združili smo praktično s koristnim in pripravili poldnevno usposabljanje na temo grafične fasilitacije, kjer so trenerji imeli priložnost spoznati osnove grafičnega fasilitiranja in kako lahko le-to nudi... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih