Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Česa si se pa ti naučil_a v projektih E+: Mva ali ESE?

03.03.2020

Za prijavitelje in upravičence smo pripravili informativne letake o spremljanju in beleženju učnih rezultatov z namigi za uporabo Youthpassa v projektih.

Letak za organizacije vsebuje osnovne informacije o tem, kaj je Youthpass in kako ga mladinski delavci lahko uporabljate. Na letaku boste našli izkušnjo mlade prostovoljke z Youthpassom, na drugi strani letaka pa se nahaja seznam, ki vam je lahko v pomoč pri načrtovanju aktivnosti spremljanja in beleženja učnih rezultatov, da boste lažje preverili, če ste pomislili na vse korake na poti do izdaje potrdil Youthpass.

Letak za mlade, ki je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku, je namenjen kratki razlagi tega, kaj je Youthpass in kako ga lahko mladi uporabljajo. Poleg tega je na njem zapis izkušnje udeleženke programov EU o tem, kako je uporabila potrdila Youthpass. Na drugi strani letaka se nahaja osem ključnih kompetenc za vseživljenjsko učenje, po katerih je strukturirano potrdilo Youthpass, skupaj z vprašanji za razmislek o vsaki izmed njih.

Letake lahko prenesete z naše spletne strani ali jih prevzamete na katerem izmed naših dogodkov.

Za več informacij o uporabi Youthpassa v vaših projektih nam pišite na info@movit.si ali nas pokličite na 01 430 47 47.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih