Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Razpis za sodelovanje v študiji primerov dobrih praks

06.01.2022

Ali izvajate/ste izvedli projekt, pobudo ali pristop, ki ga/jo prepoznavate kot dober primer na področju digitalnega neformalnega učenja in dela z mladimi? Potem vas vabimo k izrazu interesa za sodelovanje v študiji primerov dobrih praks, ki jih bomo v letu 2022 izvajali v okviru mednarodne raziskave RAY Analiza različnih dimenzij digitalizacije v evropskih programih na področju mladine (RAY DIGI).

Zanimajo nas konkretne zgodbe uspeha z vidikov pristopov, formatov, metodologij in/ali drugih okvirov dela z mladimi v digitalnih učnih okoljih s poudarkom na digitalnem neformalnem učenju v spletnih in hibridnih okoljih. Pri tem nas zanimajo projekti v okviru evropskih programov na področju mladine, vendar tudi v drugih okvirih – tako znotraj kot tudi izven mladinskega dela.

V kolikor se v opisu prepoznate in bi s svojo zgodbo želeli prispevati k razvoju raziskave, vas vabimo k izrazu interesa za vključitev med študije primerov.

Celotno besedilo razpisa s podrobnejšo predstavitvijo ozadja ter pogojev za izbor in sodelovanje v študiji, najdete tukaj. Za prijavo na razpis izpolnite spletni vprašalnik na tej povezavi.

Razpis bo odprt do vključno 21. 1. 2022.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih