Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vabilo na delavnico Učinek+ (15. 4. 2019, Ljubljana)

08.03.2019
Vabilo na delavnico Učinek+ (15. 4. 2019, Ljubljana)

Orodje imenovano Učinek+ je v sodelovanju z britansko nacionalno agencijo Ecorys razvila slovenska nacionalna agencija za področje izobraževanja, usposabljanja in športa CMEPIUS, na Movitu pa smo razvili orodje prilagodili za potrebe prijaviteljev v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota ter razvili posebno delavnico.

Namen delavnice je pomagati projektnim ekipam pri razmišljanju učinkih projektov, njihovem merjenju in zbiranju podatkov za dokazovanje učinkov ter usmerjanje izhodišč za razpravo o učinkih, kar privede do osnutka načrta učinkov vaše projektne ideje.

Kdaj vam orodje Učinek+ lahko koristi:

  • pred oddajo prijave, da vam pomaga podrobneje opredeliti in zaključiti projektno idejo,
  • na začetku vašega projekta, da vam pomaga določiti in ugotoviti vaš predviden učinek oz. pri načrtovanju aktivnosti za ocenjevanje učinka.

Delavnica bo potekala 15. aprila 2019 med 10. in 15. uro v hotelu Union (Srebrna dvorana) v Ljubljani. Udeležba na aktivnosti je brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava. Prijave sprejemamo do 3. aprila 2019. Število mest na delavnici je omejeno.

Za več informacij se obrnite na info@movit.si ali na 01 430 47 47.

Vtisi udeleženk preteklih izvedb delavnice Učinek+: 

Zelo dobra struktura, zelo jasno je bilo predstavljeno kaj konkretno so učinki, cilji, rezultati, kazalniki, viri podatkov, izidi in izhodi ter razlike med njimi. 

Neva, Zavod Dobra pot

Vsekakor sem z delavnice odšla z novim znanjem in razumevanjem, kar je tudi bila moja želja pred začetkom. Še posebej mi je pomagalo to, da smo delali na konkretnih primerih. S tem je povezan tudi plus za tajming delavnice, torej ravno pravi čas pred prijavnim rokom.

Nina, TiPovej

Za več informacij se obrnite na info@movit.si ali na 01 430 47 47.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih