Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vabilo na delavnico Učinek+ (21.1.2019, Ljubljana)

08.01.2019
Vabilo na delavnico Učinek+ (22.1.2019).

Orodje imenovano Učinek+ je v sodelovanju z britansko nacionalno agencijo Ecorys razvila slovenska nacionalna agencija za področje izobraževanja, usposabljanja in športa CMEPIUS, na Movitu pa smo razvili delavnico in orodje prilagodili za potrebe prijaviteljev v program Erasmus+: Mladi v akciji.

Namen delavnice je pomagati projektnim ekipam pri razmišljanju učinkih projektov, njihovem merjenju in zbiranju podatkov za dokazovanje učinkov ter usmerjanje izhodišč za razpravo o učinkih, kar privede do osnutka načrta učinkov vaše projektne ideje.

Kdaj vam orodje Učinek+ lahko koristi:

  • pred oddajo prijave, da vam pomaga podrobneje opredeliti in zaključiti projektno idejo,
  • na začetku vašega projekta, da vam pomaga določiti in ugotoviti vaš predviden učinek oz. pri načrtovanju aktivnosti za ocenjevanje učinka.

Delavnica bo potekala 21. januarja 2019 med 10. in 15. uro v naših prostorih (Dunajska 5, Ljubljana - 13. nadstropje). Udeležba na aktivnosti je brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava. Prijave sprejemamo do 17. januarja 2019. Število mest na delavnici je omejeno.

Vtisa udeleženk delavnice Učinek+, ki smo jo izvedli pred jesenskima prijavnima rokoma v program Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota: 

Zelo dobra struktura, zelo jasno je bilo predstavljeno kaj konkretno so učinki, cilji, rezultati, kazalniki, viri podatkov, izidi in izhodi ter razlike med njimi. 

Neva, Zavod Dobra pot

Vsekakor sem z delavnice odšla z novim znanjem in razumevanjem, kar je tudi bila moja želja pred začetkom. Še posebej mi je pomagalo to, da smo delali na konkretnih primerih. S tem je povezan tudi plus za tajming delavnice, torej ravno pravi čas pred prijavnim rokom.

Nina, TiPovej

Za več informacij se obrnite na info@movit.si ali na 01 430 47 47.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih