Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vabljeni na delavnico Inovacije+

15.01.2024

Vabimo vas na delavnico Inovacije+, ki bo potekala 31. 1. 2024, med 9.30 in 15.00, v City Hotelu Ljubljana. Delavnica poteka v sklopu Evropske akademije o mladinskem delu z namenom podpore prijaviteljev programa Erasmus+: Mladina pri razvijanju inovativnih projektov v projektih ključnega ukrepa 2 in vnašanju inovativnih elementov v druge vrste projektov, predvsem projekte mobilnosti mladinskih delavcev in akreditirane projekte.

Rezultati raziskave o inovacijah v mladinskem delu kažejo, da so gonilna sila inovacij mladinski delavci in mladi, zato vas vabimo, da skupaj z nami raziščete področje in poiščete načine za razvijanje svoje prakse.

Na delavnici bomo naslovili vprašanje, zakaj inovirati in kakšne prednosti lahko to prinese, kako lahko v različne faze projekta vnesemo inovativnost ter kako se lotiti vpeljevanja inovativnih praks v svoje delo.

Prijavite se lahko do vključno 25. 1. 2024 prek spletne prijavnice.

Delavnica je dostopna vsem, dobrodošlo je tudi podporno osebje za udeležence (npr. tolmači za znakovni jezik, asistenti za gibalno ovirane, prevajalci ...). Po dogovoru krijemo tudi stroške podpornega osebja.

Na voljo je 15 mest, prednost pri izboru bodo imeli prijavitelji, ki na prvem prijavnem roku v letu 2024 prijavljajo:

- projekte sodelovalnega partnerstva na področju mladine,

- projekte mobilnosti mladinskih delavcev in

- akreditirane projekte.

Na delavnici ne bomo predstavljali posameznih ukrepov programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota.

Če želite dobiti več informacij o prijavi projektov, vabljeni k udeležbi na informativnem dnevu, ki bo potekal 24. 1. 2024.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih