Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

18.10.2021
Evropski parlament je v okviru Evropskega mladinskega dogodka (EYE2021) in v smeri prizadevanj za to, da bi postal bolj dostopen in vključujoč, naročil izvedbo ankete za mlade Flash Eurobarometer. Anketa je bila izvedena v juniju 2021 med več kot 18.000 mladimi, starimi od 16 do 30 let, v vseh 27 državah članicah EU.Anketa... več »
08.10.2021
Iščemo novo sodelavko ali sodelavca za administrativno-finančno in IT podporo. Pričakovanja in pogoje najdete v razpisu, ki je objavljen tukaj. Razpis je odprt do 21. 10. 2021 do 12. ure. Če vam je področje mladine blizu in če ustrezate pogojem, se radi učite in nadalje razvijate svoje kompetence, ste toplo vabljeni k... več »
05.10.2021
V septembru je bila objavljena že tretja Eurodeskova mladinska informacijska anketa (Eurodesk Youth Information Survey). Glavni namen ankete in posledične analize njenih rezultatov je boljše razumevanje in vpogled v odnos mladih do različnih kanalov in struktur v družbi, preko katerih jim je omogočeno spoznavanje različnih... več »
04.10.2021
Pobuda DiscoverEU se po dvoletnem premoru vrača in tokrat 60.000 mladim Evropejcem, rojenim med 1. julijem 2001 in 31. decembrom 2003, omogoča brezplačne vozovnice za raziskovanje Evrope z vlakom. Pobuda DiscoverEU je namenjena mladim, ki želijo potovati in izkoristiti pravico do prostega gibanja v Evropski uniji,... več »
24.09.2021
Prejšnji vikend je v Zrečah potekalo tradicionalno srečanje članov Movitovega 'bazena trenerjev*', ki ga ljubkovalno imenujemo kar Trenerski vikend.   Srečanje je namenjeno povezovanju in izmenjavi izkušenj med člani bazena, saj ima vsak trener bogate in raznolike izkušnje, ki služijo kot motivacija, inspiracija in... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih